Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:

Noi binisor, iar a visat ceva: a inceput sa planga si sa zica sa-si inchida gura
. imi dau seama ce mostru a visat.
Mi-a adormit pe masina in drum spre gradi. Dir. a zis sa nu-l trezesc ca-l pune in patut, dar s-a trezit cam aerian piticul.
Am vb. si cu ea de cosmaruri, la fel mi-a zis, sa nu-l mai las la desene dupa ora 18, sa nu pape cioco, sa ne jucam jocuril linistitoare si sa citim povesti frumoase. asta i-a recomandat dr. pediatru cand a trecut cu pitica prin asta.
Nu gasesc Vigantol la nicio farmacie!!! eu i-as mai da, mai ales ca se plange de dureri de picioare. Calciu ii dau, vroiam si Vigantol, dar daca e criza de el...
Cosmi nu cumpara pastile!!!! Tocmai ce-am vb. cu o cunostinta care e medic. Cica o pacienta era sa moara de la ele, a facut infarct. Noroc ca era in Finlanda, cica daca era in Ro sigur dadea coltul. eu nu le mai iau, le si arunc, mai am cateva dar nu ma mai risc.
Bianca distractie faina la party. si nepoata a facut weekendul trecut si si-a cumparat peruca ca Hanna Montana
.
irina spor la cumparaturi.
silvia sper sa-ti treaca durerea de cap cat mai repede.
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Buna dimineata,
Giova nu stiu cum de nu mi.am dat seama sa iti spun
De medicamente chinezesti pt slabit au spus acum vreo 2 sapt la stirile protv, au facut cateva persoane infarct de la ele
Nu am facut legatura cand am citit ca iei si tu, bine ca nu ai patit nimic pana acum. revin...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Sa stii ca e ciudat cu cosmarurile astea, o cauza trebuie sa fie dar oare o vei gasi?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Repede, sa nu uit. Uitati cei-am cumparat ieri lui Razvan, pt. Mos Neculai
: http://www.carti.info/colectie.php?co_id=2982
"Vantul prin salcii", o colectie de 4 cartulii cartonate, sub forma unei gentute cu maner, minunat povestite, fiindca, v-am spus, nu-i asa? Razvan adora sa-i citesc povesti
... Pretul in librarie este acelasi cu cel de pe site.
Cosmi, sanatate multa, sa te faci bine, si spor la tochitura. Ce pofte mi-ai starnit... eu tocmai am papat o mamaliguta cu unt si branza, preferata mea.
Revin, vad ca piticul meu nu vrea dom'le sa adoarma... Azi nu l-am scos afara, a avut terapie 1 ora... deci n-a luat aer "in nas".
Am mai tras rapid si 2 checuri, reteta ta Maraki, doar putin adaptata de mine, iese SUPER bun, daca v-am zis ca mananca si Viorel...
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
asteryaro spune:
Giova, tu foloseai produse Herbalife pt. slabit, parca? Despre astea este vorba legat de infarcturi? In SUA firma este interzisa de ani buni, asa am auzit, nu stiu cu exactitate.
Pe mine ma bate alt gand, daca voi ajunge vreodata obeza
: reductor gastric. Mie mi se pare cel mai eficace.
Cristina, mami de
asteryaro spune:
Am uitat sa va spun, rana lui Razvan de la ochi arata mai bine (il ung cu Bepanthene, Bianca, la cererea lui
) dar... azi dimineata avea pleoapa de sus vanata
... s-a "tras" vineteala pe pleoapa... saracul, zici ca-i batut. Minune mare ca NU s-a ranit la ochi!!! Eu imi tot fac procese de constiinta...
Bianca, daca (Doamne fereste!) face Dani varicela, remediul e simplu: mixtura mentolata!!! Usuca perfect si face sa dispara pruritul (mancarimea). Ce crezi, ca Razvan al meu nu s-ar fi scarpinat daca n-ar fi fost dat cu mixtura? Adevarul este ca stateam cu flaconul dupa el, tare teama mi-a fost...
Cristina, mami de
maraki spune:
Astery super ca-i place puiului sa te asculte citind povesti
Eu pana acum nu am incercat
Cantam, spun poezii, punem dvd-uri cu ambele veronici, maria mirabela, cartea junglei, lazy town, cateva grecesti cu animale papusi care sant mai educative( numara, povestesc de anotimpuri, culori, cantece, etc. ) dar de citit povesti daca stau sa ma gandesc....nici nu am carti romanesti cu povesti
In Ro aveam toata colectia de Povesti nemuritoare 
Ai vazut ca stiu grecoteii sa faca dulciuri bune ![]()
revin....am treaba in buc.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
asteryaro spune:
Maraki, ia sa incerci. razvan imi aduce singur carticele, are cateva preferate. Daca te gandesti la faptul ca Razvan este autist, ca a fost pana nu demult hiperkinetic (inca mai este, dar terapia ABA si remediile homeopate il ajuta foarte mult, deci este cu mult mai linistit, adica se poate focusa pe ceva pentru o anumita perioada de timp, are mai multa rabdare...)... asa, vei intelege de ce ma minunez de faza cu povestile. Si poezioarele ii plac. Avem o carticica intitulata "Uimitoarele aventuri ale iepurasului Tup-Tup" care ii place mult de tot, si care dureaza cam 25 de minute s-o citesc toata, si in tot timpul asta sta lipit de mine
, deja a memorat interjectii si momentul exact cand sa le spuna... e ceva de vis. Ma uit la el si nu-mi vine a crede cate progrese a facut. Uneori nu mai povestesc aici, ca parca prea mi se pare nu-stiu-cum... dar intelegeti voi.
Cristina, mami de
cosmi1975 spune:
ba sa povestesti ASTERY tot ce face puiul tau deosebit....multe progrese in putin timp,daca citesti in ura acu cateva luni ziceai ca nu vb si acu?????bravo pui mic...mare noroc ai avut cu o mama asa razboinica
GIOVA da le dracului ca nu le mai iau.....pai eu eram asa indoita cand am citit forumul lor cu ce povestesc pacientii....voma ,lesin,atac de panica
...cat despre nepoata....acu ma intelegi cu HANNA MONTANA
MARAKI lasa ca nici io nu i citesc lui papan.....acu adescoperit minimaxul si sta cu gura cascata la el
asa statea si bianca putea trece tsunami pe langa ea ca n avea nicio treaba
Giova spune:
Astery intra pe editura crisan, comanda de acolo cartea ca sunt reduceri 30% in perioada asta pt. persoane fizice.
am tot uitat sa va spun:
www.edituracrisan.ro
Ma bucur ca e ok rana piticului.
Despre HL nu stiu daca e interzisa in America. anul trecut primeam colete direct de acolo, cu produse. nu stiu ce s-a intamplat de atunci, dar nu cred ca sunt interzise.
Cosmi mai bine ca nu le iei. stai pe curu tau ca nu esti grasa.
asa deci, a descoperit papan minimaxul!!! poate o uita pe Cleopatra.
Maraki prin aug/sept. am vazut si eu la tv, in prima zi in care luasem prima capsula si mi-a fost rau. seara era reportajul...dar tot nu m-am lecuit. Acum sper sa fie definitiv.
cauza/cauzele cosmarurilor nu stiu daca le vom descoperi, caci nu am introdus nimic nou in programul lui.
Aseara m-a sunat finuta, sa ne dea vestea. este in aproape 3 luni, dar cum ea avea un CM neregulat nu si-a sdat seama pana nu demult cand a
. Duminica a avut o hemoragie, a fost la urgente. samburelul era ok, dar trebuie sa aiba grija, sa stea mai mult in pat, e in concediu medical acum. sa speram ca va fii ok, dupa primul trim., sa nu mai fie pericol de avort.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)