Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (304)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Cosmi in prima zi mi-a fost rau de numa. imi venea sa vars si nu puteam sta pe picioare. eram cu marco in parc, l-am rugat pe Clau sa ne duca acasa. pe urma a fost ok, imi taiau pofta d emancare si aveam energie. Dar tot mancat macar odata pe zi, multe fructe si multe lichide.
lasa ca tu nu esti grasa, scapi repede de astea cateva kg, daca faci putina miscare.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Irina sa fie intr-un ceas bun si sa dea Dumnezeu sa ai un nepotel/nepotica sanatoasa 
Giova la fel si pt finela sau finelul vostru
Sa fie sanatos/a si numai de bine sa auzim 
Canda la multi ani cu sanatate si impliniri 

Astazi a venit Michelle dimineata pe la rest. la un espresso inainte de a pleca in Italia. M-a rugat sa licitez pe E-bay o geaca, sa ridic pretul ca sa gaseasca cumparator pe masura
Nu stiu cu cat vrea sa o vanda, este noua si a costat 1600 euroi
Dupa 3 ani am incercat sa intru la mine in cont si.....am uitat parola 

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Giova am inteles cu Marco, stiam ca ai tot scris de activitati si nu mai retineam ce face momentan, nu e deci suprasolicitat ci numai mofturici
e o faza sigur ii va trece.
Maraki figura esti, declar eu ca nu avem rate la nimic ![]()
dar nici nu avem nu stiu ce proprietati sau bunuri plus ca aici in Franta nu ne da nimeni nimic pe rate
am vrut sa luam aragazul si masina de spalat cu ceva opriune sa o platesti luna viitoare si chiar si acolo trebuia contract de perioada nedeterminata....si cum al meu sot are tot contracte de 6 luni si un an nici vb, a trebuit sa scoatem banii toti daca am vrut aparatele, chiar m-au enervat la faza aia.
Giova ca mi-am amintit cu tabletele, o sa imi aiu si eu cand vin in tara , de unde le-ai luat le gasesc la farmacii sau trebuie comandate undeva?
Miha cum sunteti ? Ce mai face al tau puiut?
Fug sa ii fac un dus scurt lui Alain si la culcare ca e deja tarziu, dimineata abia se trezeste. Le-am facut pizza la baieti si eu ca o cumintica nu am mancat.....decat o felie ce ii ramasese lui Jean si una ce nu a vrut-o Alain ![]()
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
asteryaro spune:
Buna seara, madamelor.
Sunt datoare cu un raspuns LUI mARAKI: PATUTUL este de-ala cu gratii, fixe, culoare normala (natur, de lemn), pat care devine patut junior, daca dal gratiile la o parte si lateralele de la capetele lui. Nu-i nimic deosebit, dar poate fi practic. oua ne-a placut, cand l-am cumparat anul trecut, dintr-un mall de mobila din Bucuresti. Are 70 x 140, parca, dimensiuni. Nu mai stiu exact.
Canda, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi!
Silvi, simpatic tare Alain al tau, cu sensibilitatea la muzica de relaxare... mititelul, auzi, sa planga, oooffff.....
Am uitat ce-am mai citit, mai revin.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Biancas spune:
Buna seara...
Nu am vrut sa scriu ca eu mi`s rupta moarta de oboseala...cred ca se cam simte trezirea dimineata si culcatul foarte tarziu seara.
Canda, la multi ani.
Irina, cu placere te ajut si iti cumpar de aici daca te hotarasti.
Ana de France, la multi fratelui tau care e "fix" cu 1 an mai mare ca si Canda 
Maraki trebuie sa imi explici cum sa fac cont pe E-bay si ce card imi trebuie. Vreau sa vand si eu pt maica-mea ceva.Nu am intrat niciodata nici de curiozitate...stiu ca se liciteaza dar nu stiu cum functioneaza sistemul. Ne intelegem noi pe net
.
Asterydeci nu vei mai fi printesa balului...pacat
. Imi pare rau de micut ca s-a lovit si ii va ramane urma. Incearca bepanthen sau tetraciclina...
Silvi am admirat si atunci jucariile lui Alain si acum. Nu stiu cum poti tine o ordine in asa dezordine (ma refer la gramada de jucarii). Eu le pun pe toate in saci si in dulapuri ca nu am loc de ele.
Cosmi frumoasa initiativa ta de a ajuta baietelul ala
. Cu siguranta sunt si oameni nevoiasi si banii nu sunt cea mai buna solutie in unele cazuri. Dar depinde de la caz la caz. Si eu m-am hotarat sa fac o fapta buna...fac curatenie la tona de jucarii ale copiilor mei si jumatate le dau la gradinita lui, la grupa lui sau la alte grupe. Cred ca au 10 % din jucariile copiilor mei
. Hainele le pastrez toate pt fina mea care va naste.....dupa ce v-a ramane gravida ...si asta inca nu se stie cand va fi
. Am promis ca le pastrez si le pastrez. M-am distrat de Bundy family
. Eu nu cred ca Bianca nu stie ca nu exista Mos Craciun...mi se pare aiurea sa nu stie. Eu cred ca nu iti spune. Sa fim seriose ma...azi maine le cine CM si ele cred in mos
. Eu i-am spus Sandrei de 3 ani deja...nu vroiam sa afle de altcineva asa cum am aflat eu. Am preferat sa ii explic eu situatia,ca defapt mos craciun e fiecare din noi...bla bla
. E cazul sa ii spui in caz ca chiar nu stie...dar eu sincer inclin sa cred ca nu poate fi cineva in ziua de azi la 11 ani sa nu stie. Poate ma insel dar....
Miha foarte ieftina casa de marcat, prietena mea a cumparat-o cu 60 lei acum 2 luni si eu tin bine minte ca tot 60 lei am dat pe ea acum ani buni cand i-am cumparat Sandrei. Si atunci erau altfel banii
. E dragutza...cand va fi la scoala va avea calculator direct
( o colega de-a lui Sandra in cls a 2-a i-a spus ca ea isi face tema la mate cu casa de marcat
---ca sa vezi cum le fuge mintea la copiii). Si pe sandra am prins-o o data ca a folosit telefonul...mi s-a parut mie ciudat ca din 30 exercitii nu a avut nici unul gresit...hm...dar am fost mai smechera ca ea si a recunoscut ca a folosit telefonul
. Pacat ca nu am timp maine ca daca si tu aveai poate ne vedeam. Cu alta ocazie sigur nu te mai ratez
Giova bine ca ati avut o noapte mai linistita. Lasa ca aveti vreme de inot, daca va apucati la primavara pana in vara va fi expert 
Sandra are maine petrecere de halloween...acum o fac..a trebuit sa dea 2 lei ca atat a fost biletul, se cumpara suc si mancare, vor fi premii...nebunie mare. Costumul trebuia confectionat nu cumparat sau facut. Ea si-a ales Wild cat... i-a cusut Nelu pe o cagula niste urechi si mustati, din fular i-a facut o coada si i-a prins-o cu o curea in talie,,,am vopsit-o putin si e gata..maine la ora 16 merge la chef
. Am pus poze in drop.
Dani, un prapadit, e rau, se bate la gradi pt jucarii, e egoist si nu da la nimeni nimic, isi ascunde jucariile cu care s-a jucat sa nu se joace alt copil cu ele pana le ia iar 
Azi a venit acasa cu pansament pe obraz ca se scarpina si isi rupe buba
. Asta e boala lui..doamne nici nu vreau sa ma gandesc daca va avea varicela cum se va scarpina si ce urme isi va lasa
. Sper ca pe obraz sa nu ii ramane cicatrice ca e chiar mare rana.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
M-am intins ca o placinta...asa e daca mi s-a dezlegat limba...
Nu mai citesc mesajul sa vad ce am scris...daca am greseli asta e...in utimul timp nu mai am chef de editat mesaje si de asta am si multe greseli si de scriere si ma mir pt ca scriam corect...acum parca scriu ceva si vad altceva scris...zici ca bat alte taste 
Noapte buna, pe maine
.
Ar trebui sa ma apuc sa continui lucrarea, sambata viitoare ma intalnesc cu proful..in weekenduri sint la faculta ca am ore..si sambata iar am de la 8 la 20...astia sunt beni...duminica de la 8-16
. Eu cand ma mai odihnesc? Cand mai dorm pana la 9-10? 

Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Costumul de halloween trebuia confectionat de copii de preferinta. Nu au voie cu costume inchiriate, cumparate sau masti care nu sunt confectionate de ei... Nepoata mea si-a inchiriat costum de vrajitoare ...multi copii au costume...fiica-mea cinstita si-a facut costum...adica impreuna cu mine, Nelu..
E corectitudinea intruchipata...de mica a fost asa, daca i-am spus cand era mai mica ca nu are voie sa spuna prostii ca "ii tai limba" sa stiti ca nici in ziua de azi fiica mea nu injura si nu spune prostii. Si nu mint..si acum imi spune ca copii au zis o prostie mare dar nu iti zic ce ca mi-e rusine...eu zic hai spune si imi sopteste la ureche
.
Noah...asta e
..cum ii cresti, asa ii ai..corect nu?
.
A...colegul ei de banca a copiat la test la biologie si am intrebat-o daca colegii ei copiaza si mi-a spus ca DAAAAA, ca unii isi fac si niste foi asa mici si le pun in banca si se uita peste ele la teste. Si am intrebat-o ca ea nu copiaza daca nu stie? Si mi-a raspuns Nu ca daca o prinde ii da 1
. Ea sta in prima banca chiar in fata catedrei si are coleg de banca un copil mai neastamparat si slabut la invatatura. Era putin suparata ca ea a luat 8 si ala ca a copiat a luat tot 8. Adica nu asta a fost raspunsul ei...am intrebat-o cat a luat Catalin la test si mi-a spus..8 ca mine ca doar a copiat
(le da pe randuri deci nu de la ea a copiat). Eu o intreb de multe ori ce note iau alti copii ca in acest fel imi cam dau seama de complexitatea testului.
Noah... dilema...acuma daca o felicit ca nu copiaza poate va fi mocofana toata viata si va invata ca fraiera si altii smecheri o sa ia note mari copiind. Daca ii spun ca uneori cand nu stie si se poate inspira si e sigura ca nu o vede profesorul ...sa se inspire...poate iar nu e bine...
Noah...deci cum ziceam(si nu doar eu ci multi) ? Copii mici-probleme mici, copii mari, probleme mai mari
.
Bianca
cosmi1975 spune:
neata ...tot anchilozata dar spre bine ,sper ca pana maine seara cand avem cina in familie...am invitat pe toti (15)la mine la o tochitura ca s diperati dupa tochitura mea![]()
fetelor eu m am gandit...lui papan ii iau pe cleopatra si un tren...mi a palcut tare mult masa aia cu tablita dar parca emult prea mic,la anul va fi taman buna....acu trage doar ceva mazgaleli
GIOVA dau si eu comanda de pastile dar sa ma inzdravanesc![]()
MARAKI tare faza cu geaca...ce afaceri
BIANCA poate ca ai dreptate ca fata ar sti dar sigur se indoieste...dar daca stie stie de pe la vreo colega si asta de curand....
eu as fi vrut sa nu se maturizeze inca![]()
d_melli spune:
Gata am gasit masuta la selgros, ca de asta avem .Vad ca au bagat jucarii deci am sa mergs a vad.
Revin ca ma delectez prin cataloage.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, eu am o durere de cap
care ma tampeste, m-am racit un pic si am intrerupt ieri trat cu paracetamol ca mi se terminase...abia am ajuns pana la gradi sa il las pe Alain, si am tulit-o la farmacie imi venea sa iau medicamentele pe strada numai ca sunt efervescente 
Cosmina vad ca nu ajuns un mesaj postat de mine ieri, s-o fi intreript netul sau ceva ca ieri nu am verificat. Ziceam ca eu la Cluj am locuit si acolo o sa stam si in mica noastra vacanta in Ro dar nu e niic o pb ca o sa pun pachet pe posta
cum noi avem programat sa ajungem in 15 dec sigur ajunge pana la Craciun la tine. Te admir pentru taria ta de a lucra cu copilais cu asa probleme, eu una as
mereu nu stiu ce s-a intamplat dupa sarcina ca am ramas f sensibila la faze din astea ...Mortali ati fost cu povestea vostra am ras cu lacrimi ieri.
Bianca super arata costumul,si mai ales atitudinea Sandrei
sper sa ia premiul cel mare
. Eu i le-am adunat de asemenea in saci din aiai broscute in camera lui si in sejur isi aduce numai cateva masinute sa se joace dar le imprastie si pe alea si isi tot cara aici de ma trezesc seara ca sunt o tona
deci nu cred ca se poate vb de oride decat dimineata cand fac eu si e el la gradi si la pranz cand doarme si reiau operatiunea. Cica dupa trei ani isi selecteaza ei numai cateva jucarii si incep sa fie mai ordonati astept as o sa si pe asta ca nu mai e mult
.Sa vezi bucurie cand rastoarna un sac intreg la el in camera si vine aici cu el si se baga in el sa il facem hinta ![]()
Giova si noi am renuntat la piscina dupa aventura cu pneumonia si spitalul ca desi e f cald si ok acolo si mergem si venim cu masina, cand vad vremea de afara nu imi vine sa il duc si sa il plimb apoi dupa piscina in frig. Pe undeva imi pare rau ca eu zic ca i s-a ameliorat f bine faza cu pieptul lui de cand cu bazinul dar mai bine asa decat cu el in spital racit.
Eu astept sa isi faca efectul aspirina mea efervescentade 1000 mg
si sa ma apuc de aspirat si adunat pe aici, aveam in plan sa imi fac o supa de varza azi dar asa rau ma simt ca nu am chef chiar de nimic
cred ca si la baieti le fac un pui rotisat ....ca de ala se ocupa Jean
cu instalatul in cuptor si gata.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006