Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alexa foarte reusit colajul!!!!
Amalia
Fetelor, eu sunt visinie pe langa buric....un vinetiu mai pal..nu vad dungulite...sper sa nu ma trezesc cu vergeturi...imi ajung alea de pe fund

37+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Foarte artistica si frumoasa poza....super!!

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Pozaaaaaaaaaaa.....

http://s264.photobucket.com/albums/ii195/laura_1983/?action=view¤t=colaj1.jpg

Ma chinuie talentul......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alexa, super colajul!
Laura, merci de raspuns

Ramo 35+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alexa, super colajul!
Laura, merci de raspuns

Ramo 35+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Ramo prenatalul este 85% din salariul brut din care iti opreste doar CAS ul..... eu asa stiu. Eu am luat putin mai mult decat salariul

36 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Va multumeeeeesc.......

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 38+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Spiridush, multumesc pentru raspuns!
Mesajele tale sunt cu adevarat savuroase, te admir mamico!

36 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor cat va invidiez pt clubul buricului albastru. Al meu n-a fost niciodata albastru , a trecut direct la stadiul urmator Burta mea e ca un teren peste care a trecut viitura si au ramas numai dare in urma. e brazdata pe toate fetele si in toate directiile si inca foarte adanc, si asta dupa ce am trecut de luna a 7-a. Acum mi-au aparut niste vergeturi ca niste virgule, in jurul buricului si ma tot rog de ele sa nu se mai adanceasca. Oricum, n-am ce le face. Am dat inca de la inceputul sarcinii cu crema de la mustela, iar dupa ce au aparut cu ser nu stiu de care care reduce vergeturile, tot de la mustela. iar efectul e zero. Sau probabil ca ar fi fost mult mai rau daca nu as fi dat.

Alexa, foarte dragut colajul!

Iulia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Acum am terminat si eu de citit din urma.

Madutz ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune de la doctor. Gata, acum stii si data cand se va intampla intalnirea.

Cherie imi pare rau de durerile tale de spate. Si eu care ma vaitam... Oricum am carjele pregatite ca in februarie am avut o entorsa la genunchi de la role.

Bravegirl sa ne tii la curent dupa eco. O idee buna cu protectia de saltea, cred ca dupa 37 sapt o aplic.

Criss, ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune de la doctor si ca bebelina e grasulina.

Diamisha imi pare rau ca ai avut ceva complicatii. Bine ca ai reusit sa treci peste iar Sonia e cuminte.

Alexa, stiu de la mai multi medici ca gradul de imbatranire al placentei nu are nicio relevanta. Placenta tr sa tina doar pt sarcina asta. Poti sa fii si in sapt 20, sa ai placenta cu gr II de imbatranire ca nu e nici un motiv de ingrijorare.

Ramo2007, concediul de maternitate se calculeaza ca fiind 85% din media veniturilor nete realizate pe ultimile 6 luni anterioare primei zile de concediu. Daca insa in astea 6 luni ai mai beneficiat de conc medicale, suma va fi mai mica deoarece nu se aduna la venituri si banii primiti pe CM de la CAS.

Oceanborn, m-am bucurat de vestile bune de la medic. Mi se pare un lucru bun preinternarea. Asa da, sa-ti stie tot istoricul nu sa ajungi direct pe masa fara sa aiba habar ce probleme ai sau ai avut in sarcina.

Otilia, te invidiez. Am vazut si eu la RTL pe nemti, conditii asa cum zici tu: cu cada, cu posibilitatea de a apela la acupunctura, super!
Referitor la vergeturi am citit ca nu conteaza cu ce creme te dai, cat de scumpe sunt. Daca e sa faci vergeturi, faci cu toate cremele. Eu nu am avut nici cu Maria si deocamdata nici pana acum. M-am dat cand mi-am adus aminte cu crema pt gravide Sanosan. In schimb acum am vergeturi pe coapse. M-am ingrasat cam mult, 20kg.
Si eu am ca si lauramiron, alra, alexa, manumanu, o zona albastrie in jurul buricului.

julia
34+ + Maria(26.12.2002)

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Fetelooor...cat dureaza perioada colicilor??? Eu numai cu Remus in brate stau . Si cand scriu la calculator si cand mananc, etc... nu fac nimic altceva!
Stiu ca mai sunt bebelusi coliciosi.... mav, amalia, leloo, gynie...cum procedati? Of!! Cu sommnul...nu mai zic...de trei ori pe noapte ne trezim si stam cate o ora pana scoatem aerul, schimbam scutecul!
Dar suntem un scump! Am pus poze noi la semnatura!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Anes, perioada asta depinde de noroc. Maria mea a avut doar 6 saptamani. Dar am prietene la care au tinut 4 luni. Oricum dupa 2 luni tr sa scada in intensitate. Cat despre remedii, la Maria nu prea a functionat nimic. Mi-a ramas in minte ca intr-o carte contra crizelor de colici erau insirate: ceaiuri, ceva cald pe burtica, etc, iar ultimul punct era: roaga-te.

julia
34+ + Maria(26.12.2002)

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput