Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Criss si eu vreauca si mie mi-a crescut doar burta si

36 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16
Ramo2007, concediul de maternitate se calculeaza ca fiind 85% din media veniturilor nete realizate pe ultimile 6 luni anterioare primei zile de concediu. Daca insa in astea 6 luni ai mai beneficiat de conc medicale, suma va fi mai mica deoarece nu se aduna la venituri si banii primiti pe CM de la CAS.

Rectific: media veniturilor brute nu nete. Uite ce am mai gasit pe net:
Calculul indemnizatiei de maternitate se face astfel:
• se determina baza de calcul, care este media veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare – eu am inteles ca, din ultimele 12 luni, se iau in considerare ultimele 6 luni de plata a asigurarilor de sanatate
• venitul este 85% din aceasta baza de calcul
• pentru femeile care au 6 luni de cotizatie la asigurarile de sanatate in decursul ultimelor 12 luni, indemnizatia de maternitate va fi aproximativ 85% din salariul brut. Zic “aproximativ”, pentru ca exista variatie de la luna la luna in functie de numarul de zile lucratoare ale lunii.
Indemnizatia de maternitate NU se impoziteaza, conform Codului Fiscal, Art. 42. Este bine de stiut acest lucru: pe mine de exemplu fetele de la contabilitate au incercat sa ma convinga ca acest venit este impozabil. Pana nu le-am bagat legea sub nas nu s-au lasat.

julia
34+ + Maria(26.12.2002)

Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

36 +

mie mi-au crescut toate 3 proportional

insa dupa experienta cu laura cand la fel mi-au crescut sanii cateva masuri pot zice ca revin la loc deci nu va ambalati ca nu castigati din sarcina masuri la cupa
cred ca se coreleaza mai degraba cu genetica si cantitatea de grasime de pe corp.

ALRA 36+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Cris si Mariana mie mi-au crescut....dar preferam sa ramana asa cum erau..mai mici si tzepene..acum mi se par cam lasate...dezbracata zici ca-s buddha..de revenit nu cred ca-si mai revin vreodata, si de cutite in jurul lor nici nu vreau sa aud.....dar sa fim seriosi la 30 de ani ce mai vreau si eu..si-apoi daca micul meu terorist seamana cu mine...si are de gand sa suga aproape 2 ani ..poate ajung ca mama...cu ele pana la buric..

37+Thomas

Mergi la inceput

Si eu ma inscriu in "clubul celor vinete in jurul buricului"pe o buta de 112 cm, dar fara vergeturi, m-am dat doat cu crema din plante de la farm naturista. In schimb, pe coapse am o multime de vergeturi, acolo am pus si grasime, dar

36 +

Mergi la inceput

scuze pt greseli, scriu pe intuneric, mi-e sila sa ma dau jos din pat sa aprind lumina si nici nu am verificat

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

IuliaCospy, imi pare tare rau pentru burtica ta brazdata, dar gandeste-te ca inauntru ai o mica minune care merita orice sacrificiu

Julia16, si eu am citit la fel, ca nu prea conteaza cat te ungi cu creme, cat conteaza elasticitatea si calitatea pielii pe care o mostenesti. Si eu am vergeturi pe coapse, dar alea sunt de la kg in plus

Fetele care se confrunta cu colici la bebelusi....pe langa Sab Simplex, Bonisan si dormitul pe burtica lui tati, noi mai apelam la prosopel caldut pe burtica (tati o tinea pe Rebeca in brate, iar mami calca cu fierul de calcat un prosopel si fugea repede la burtica lui Rebeca, iar cand se racea prosopelul mai dadeam o tura cu fierul.....si tot asa)...sa stiti ca avea efect, nu ceva fantastic, insa o mai calma la burtica.

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Si eu, si eu

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

36 +

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bravegirl, hai cu vesti bune!

Ramo 35+ Sara Maria

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

BUNA SEARA!

Fetelor azi am fost ff ametita. Am plecat de acsa pe la 10.00 sa ma duc la analize. Ajung in fata laboratorului si constat ca recipientul cu urina a ramas acasa in baie! Asa ca luni ma voi duce din nou, ca maine nu se fac recoltari din col,

am facut ceva cumparaturi si cand am ajuns acasa, am mancat si am picat franta de ziceai ca am fost la maraton, si zau ca mare lucru nu am facut! Acu am fost sa-mi duc copilu la Judo si am reusit sa intru si eu un pic pe aici, ca dupa copil se duce sotu...

Acu sa incep si eu sa citesc, ca de aseara am ramas cam in urma

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput