Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 21
IuliaCospy spune:
Laura, activeaza-ti PM si iti trimit eu user-ul si parola. Conturile de poze sunt pe webshots si mail-ul pe yahoo.
Iulia
38+ 
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IuliaCospy Julia, Nature, aveti PM cu datele de la contul comun! ![]() Iulia 38+ ![]() |
Merci, Iulia
!julia
34+
+ Maria(26.12.2002)Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
julia16 spune:
| citat din mesajul lui Ramo2007 Iulia, Julia, tratamentul mi l-a dat dr. ginecolog prin telefon... , nu prea stiu ce naiba sa fac...stiu ca betadina e inchisa la culoare si banuiesc ca si ovulele la fel.Pe langa ce scrie pe prospect ma gandesc ca o sa ma si patez fff urat si daca incep sa elimin din dop nu o sa vad sangele...![]() Ramo 35+ Sara MariaPuiutul meu scump Ramo, dc asa ti-a zis ginecu, poate ca e bine sa iei. Nu ai cum sa nu-ti dai seama de dop. Am folosit si eu ovule cu betadina. Dopul are alta consistenta, e ca o gelatina. |
julia
34+
+ Maria(26.12.2002)Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
julia16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui julia16
Ramo, dc asa ti-a zis ginecu, poate ca e bine sa iei. Nu ai cum sa nu-ti dai seama de dop. Am folosit si eu ovule cu betadina (mai demult, nu in sarcina). Dopul are alta consistenta, e ca o gelatina. julia 34+ + Maria(26.12.2002)Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta. |
julia
34+
carmendu spune:
alra- nu se vad cele 14 kg pe care ai zis ca le-ai luat. arati foarte bine. sunteti frumosi toti 3. ![]()
andy - in sfarsit te vedem in poza. arati bine si imi plac lucrusoarele lui bebe.
mai stiti ceva de alexa-rozi?
dar de nebunica-zapacica? ei ii cam trecuse termenul.
38+
Victor
pozele noastre
Olivia26 spune:
Flore
, m-ai terminat cu fetitele tale. Doamne cat sunt de duuuulci.
Sa va traiasca printesicile si sa va aduca numai bucurii!
Mav
, tu vorbesti?! Sunteti o familie asa reusita si radiati toti. Frumosi, frumosi!!!
| citat din mesajul lui flore26 ALESSIA si EMMA ALESSIA, dupa 18 luniVa pup si va doresc o seara frumoasa! Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006) " Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman) |
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
Olivia26 spune:
Andy
, esti o graviduta delicioasa si hainuteleee 
Alra, uuu sexy mamma 
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
Ramo2007 spune:
Eu am calcat hainele bebelinei si am facut o parte din bagaj.Plecam la cumparaturi sa mai luam cateva chestii si maine...gata bagajul.
Fetelor, va pup, in week end nu cred ca o sa intru...maine face sotul curatenie, spala geamuri, usi, baga aspiratorul si pe seara vin finii in vizita si duminica cred ca mergem la parintii mei si la socrii, ca de saptamana viitoare nu vreau sa mai plec nicaieri cu masina, doar pe 24 la dr. cand mergem s-o vedem pe bebelina.
Maine cumpar si trusa de epidurala, sper sa nu ma sochez prea tare cand o vad...
Pupici si bafta fetelor care nasc zilele astea!

Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
nebunica-zapacica spune:
Salutare, mamici si burtici!
toti cozonaceii, sunt niste dulci si frumosi toti fara exceptie!
Carmendu, Cherie da, mi-a trecut termenul, din pacate cred ca BB al meu nu e la curent cu treaba asta, ca isi vede de ale lui, se joaca, face sport la mami in burta, dar nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa curand. Am tot speram acum, cu luna plina, dar nimic..incapatanat copil
Oricum vinerea viitoare sunt programata la inducere, il scoatem noi daca el nu vrea, moasele de aici nu vor sa riste nimic lasandu-l prea mult in burtica.
Eu tot va citesc, sunt la curent cu tot ce misca, dar au venit socrii pentru 2 luni, sa ne ajute in perioada de inceput si imi tot gasesc cate ceva de facut cu ei, nu prea mai am timp de scris. Fiti fara grija, nu plec la spital fara sa anunt, vreau si eu majorete
tuturor si o seara frumoasa!!
40 +
Victor Nicolas

, nu prea stiu ce naiba sa fac...stiu ca betadina e inchisa la culoare si banuiesc ca si ovulele la fel.Pe langa ce scrie pe prospect ma gandesc ca o sa ma si patez fff urat si daca incep sa elimin din dop nu o sa vad sangele...
Emma Gabriela( 29.10.2008) si
Alessia Liane (16-12-2006)