Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 22
Andy08 spune:
Carmen: O sa mai fac ceva poze in weekendul asta (sper) sa mai pun, poate se vor vedea mai bine. Poza pe care am pus-o am facut-o azi-dimineata si era cam innorat afara, si cum inca n-am luat lampa pt. hol.....
Mai, dar ce pui frumosi am vazut...si mici si mari.... Flore, Brie, Leeloo. Amalia, Mendy, cred ca sunteti asa mandre!
Mirtha: Ce mai faceti? Eva tot asa des papa?
Olivia: Davidutzu e ok? Cum merge alaptatul?
Oceanborn: Of, ce iarna aveti si voi...Ce spui tu acolo e primavara pt. noi aici
Anul trecut au cazut peste 3 m de zapada in total, s-au prabusit acoperisuri de la greutate, au fost furtuni si viscole de numa'....Si cica anul asta va fi mai rau... Brrrr
Andy
35+
lauramiron spune:
L-am activat. Multumesc, Iulia 

| Citat: |
| citat din mesajul lui IuliaCospy Laura, activeaza-ti PM si iti trimit eu user-ul si parola. Conturile de poze sunt pe webshots si mail-ul pe yahoo. ![]() Iulia 38+ ![]() |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Flore26, sunt absolut superbe fetitele tale
M-ai dat gata.....sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!!
36+ cu
Caterina Sara
criss703 spune:
CEAU burtici si mamici!
Ce de pozeee frumoase azi
.
Flore ai 2 fetite frumoase-frumoase foc , sa va traiasca si sa va bucutrati de ele , iar pe mami o asteptam cand are timp pe forum 
Alra asa crezi tu ca arati rau? inseamna ca ti s-au defectat oglinzile
, hai mami ca arati super si ai o dulceata de fetita desi mai bosumflata (asta cred ca sa-l impresioneze pe tati
)
Andy vazut mamica tanara si frumoasa
, hainute dragute acum asteptam si poze cu casa ![]()
Criss
38
http://community.webshots.com/user/criss703
lauramiron spune:
Multumesc mult,Oceanborn

| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Laura ai pm cu datele cerute. 37+ Thomas ![]() |
36+ cu
Caterina Sara
Olivia26 spune:
Andy
, e bine falcosul, rupe tzatza.
Inca nu mi-au trecut ranile dar musc din pereti
si tot ii dau doar san.
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
babyzapi spune:
Am fost la dr si suntem bine, avem 47 de cm (cu 3 cm mai mult) si 2,400 kg. Ne-a felicitat doctora pt cum am evoluat, a fost o super dulce si vorbea asa frumos cu bebe meu de parca era al ei. I-a recoltat sange din calcai pt a repeta hemograma care la nastere si la externare nu era in valorile normale. Avem si o mica problema:suflu sistolic de gradul 2, tre sa facem un eco cord sa fim siguri ca nu e nimic grav si de control o eco transfonetala si una de sold. Oricum putem sa iesim si noi afara la plimbare...YUPIIII! Mi-a dat dr si nr ei de tel in caz de ceva pb sa o sun.
Lauramiron trebuia sa facem vaccinul BCG ala de se face la nastere, dar pt ca nu avem inca 2,500 il facem saptamana viitoare la urmatoarea consultatie.
Oceanborn
mersi frumos.
Alra felicitari pt rezultatul de la analiza.
Dandusa mersi frumos de complimente, s-a dus burta de tot nu e trucata poza
dar ca sa fii linistita sa stii ca e fleoscaita
...dar ma salveaza cercelu' din buric ![]()
Fluturasha multumim ca ne-ai impartasit site-ul unde putem gasi Infacol 
Mirtha, Dea ce faceti iubitele? Alina...doar ce m-am laudat la tine ca fi-miu daca e mancat si curat nu plange si de atunci in fiecare seara e si mai marait si plangacios si se trezeste si mai des
iar eu aproape ca nu mai dorm 
Isabela
lui
Raphael Nicolas 
Primul nostru 
criss703 spune:
Babyzapi felicitari pt. vestile bune de la dr.
, daca te gandesti Nicolas si-a dublat deja greutatea
s-a si lungit deci vine tare din urma , bravo lui
.Iar restul de analize si eco tre sa fie si ele bune , doar ai un luptator 
Alra felicitari ca ai scapat si tu de streptococus-balaurus 
Intrebare :toate ati facut analize pt. streptococul asta rau?? v-a luat cultura din col? mie nu mi-a zis nimeni sa fac asa ceva 
Criss
38
http://community.webshots.com/user/criss703
carmendu spune:
iza- bravo. a luat bine in greutate bebe raphael. sa o tineti tot asa. ai mai incercat sa-i dai tzitzi? multa sanatate si soare la plimbare. 
38+
Victor
pozele noastre