Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 20
julia16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IuliaCospy Ramo, nu vreau sa iti sporesc si mai mult confuzia vis-a-vis de tratament, dar esti sigura ca pt bacili gram pozitivi ti l-a dat? Eu stiu ca bacilii astia (doderleim) sunt absolut normali pt flora vaginala si ca ar fi anormal sa nu ii ai, iar tratamentul impotriva lor nu face decat sa dezechilireze flora si PH-ul. Mie mi-au iesit la toate analizele facute in sarcina si medicul meu nu mi-a spus niciodata ca ar fi ceva in neregula. Mai mult, prima data cand am vazut rezultatele m-am panicat putin, dar dupa niste sapaturi pe google m-am lamurit. Nu prea stiu ce sfat sa iti dau ca e nasol sa ai pareri de la mai multi oameni si sa trebuiasca sa alegi tu pe cea mai ok, dar poate n-ar fi rau sa mai vorbesti o data cu medicul tau. ![]() In alta ordine de idei, pe mine ma cam doare burtica de cateva zile, si azi vad ca se inteteste. E o durere ca la menstruatie, exact sub burtoi, in zona simfizei, si radiaza si in spate, in tot bazinul. Oare sa se apropie marele moment sau doar coboara bebica si face presiune pe ce gaseste? Oricum mult nu mai am ![]() Iulia 38+ ![]() |
Ramo, si eu sunt de acord cu Iulia. Cine ti-a recomandat tratamentul medicul de familie sau ginecologul?
Iulia, se pare ca esti aproape de marea intalnire. La ultimul control ce ti-a zis? Ceva col scurtat, dilatatie?
julia
34+
+ Maria(26.12.2002)Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
julia16 spune:
| citat din mesajul lui nature Ma inscriu cu succes in clubul spalatoreselor de astazi .Fetelor, cum e cu adresa aia comuna de mail? Ca vreau si eu sa vad poze cu BBei si mamici, daca ma lasati..... |
Si eu, as vrea sa pot vedea pozele
!julia
34+
+ Maria(26.12.2002)Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
julia16 spune:
| citat din mesajul lui alra 1 an. insa noi avem www.bebe-jou.nl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=394" target="_blank">bebe jou nu tummy tub, am senzatia ca a noastra e mai mare: eu am spalat-o cu buretele pe perna de infasat si in cadita doar o limpezeam in apa cu ulei de bebe. cand a crescut mai mare puneam direct gel de dus de bb in cadita si nu o mai limpezeam apoi caci puneam putin doar cat sa faca spuma si cele de bb mic nu sunt sapunicioase. si acuma la fel facem - punem in cadita un pic de gel de dus sa faca spuma si nu mai limpezim separat dupa. ALRA 36+ Vacanta cu Laura in Romania |
Merci de raspuns, Alra. Nu cred ca bebe jou e mai mare. Asa ma gandeam si eu ca pana la 1 an e OK.
Otilia (dc nu ma insel) zicea ca ea nu o sa foloseasca gel de dus pt bb. Cred ca de data asta si eu o sa fac la fel in prima luna. O sa-l spal cu gel doar la fund la chiuveta.
julia
34+
Otiliav spune:
Hello!
Nu am apucat sa citesc tot, pana acum am umblat pe la magazine, am mai luat un cadou de Craciun, mancare pentru toata saptamana. Si acum ca am mancat ma pregatesc sa spal lucrusoarele lui bb, le-am scos etichetele si am zis sa fac o pauza inainte de a ma apuca de treaba.
Am ridicat aseara carutul si landoul, inca nu m-am jucat cu ele, de abia astept.
Monicus, Ana a avut 3800 si 51 cm, grasunica nu lunguta
. Si nu a avut circumferinta capului mare, parca 32 cm (adica aproximativ un cerc cu diametrul 10 cm), eu am stat cu dilatatie 10 cm 2 ore si ea nu a fost chip sa iasa, s-a angajat cu fata inainte nu cu crestetul cum este normal. Iar in cezariana m-au bagat in momentul in care au inceput sa scada bataile inimii si mai trecusera si 12 ore de cand se rupsese apa. Laptele mi-a venit la 4 zile dupa operatie.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
cherieactiv spune:
acu am terminat si io cu casa...taaaaaare leent si muulte injuraturi..merg sa fac cumparaturi..mancaree..multa mancare sa fie...si dupa ce gat cu pusu si asezatu...intru la barfa...linistita..ne vedem mai incolo..pusi...
nature, ai pm
Cherie
36+
Ale(xandru)
Ramo2007 spune:
Iulia, Julia, tratamentul mi l-a dat dr. ginecolog prin telefon...
, nu prea stiu ce naiba sa fac...stiu ca betadina e inchisa la culoare si banuiesc ca si ovulele la fel.Pe langa ce scrie pe prospect ma gandesc ca o sa ma si patez fff urat si daca incep sa elimin din dop nu o sa vad sangele...
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
monicus spune:
Otiliav multumesc frumos.... de toate informatiile...
Sunt si eu curiaosa sa vad daca pana la urma mititica se va itoarec la 37 saptamani ..,.. dar avand in vedere ritmul in care creste in greutate, nu stiu daca sunt sanse sa se mai intoarca.. dar noi speram....
Te 
Monicus, Ana a avut 3800 si 51 cm, grasunica nu lunguta
. Si nu a avut circumferinta capului mare, parca 32 cm (adica aproximativ un cerc cu diametrul 10 cm), eu am stat cu dilatatie 10 cm 2 ore si ea nu a fost chip sa iasa, s-a angajat cu fata inainte nu cu crestetul cum este normal. Iar in cezariana m-au bagat in momentul in care au inceput sa scada bataile inimii si mai trecusera si 12 ore de cand se rupsese apa. Laptele mi-a venit la 4 zile dupa operatie.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
[/quote]
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
34+ 
AMR 6 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
Andy08 spune:
Buna dimineata, am pus si eu poze in albumul comun. O poza cu mine facuta in holul fara lampa (inca n-am ajuns la detalii asa fine...) si cateva cu ceva hainutze.
Merg sa citesc ce ati scris de aseara pana azi.
Andy
35+
lauramiron spune:
Si eu vreau sa vad pozele din contul comun. Cum fac??
Contul comun e totuna cu mailul comun??
Cata, Spiridus....la noi era invers
, cand plangea fata, i-o plasam rapid lui tati, care are o rabdare de invidiat. Va dati seama ca eram singura acasa cateva ore si daca Rebeca o lua pe ulei cu plansu', il sunam sa vina acasa sa linisteasca copilu'![]()
Cu el se linistea muuult mai bine si mai repede, mai ales plansul ala de seara....o tinea asa plangand pe burta lui,era foarte calm, rabdator, nu se stresa ca bebe plange, doar o mangaia usor si-i vorbea.....cred ca cel mai mult a plans asa 15 minute. Venea mama la noi si-l gasea cu Rebeca urland pe burta lui si el caaaalm se uita la fotbal![]()
![]()
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara