Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
Madutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cata_myky pai sa vedeti faza acum 3 zile:ii zic soatei''fi atent la baiat ca intru si eu in baie ''zis si facut.nu intru bine si il vad ca vine in baie si cu copilul in brate.in gindu meu zic'' astai culmea.nici baie nu pot sa fac .acum ce-o mai fi?''il intreb ce are si zice ''plinge'' eu-''pai si de ce ai venit cu el in baie?te-am rugat sa stai putin cu el sa ma aranjez si eu ca destul arat ca o muma a padurii cu vergeturi pe titze'' el-''pai fac pe mine'' MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN |

Doamne , ce m-o astepta si pe mine
Cata_miky sa-ti traiasca baietii si sa fie sanatosi! Pana la urma, asta e tot ce conteaza!
Madi
34+ Papadia
julia16 spune:
| citat din mesajul lui Madutz Julia, sa stapaniti sanatosi Tummy tube - am auzit ca e super! Madi 34+ Papadia ![]() |
Merci Madutz! Inca putin si o sa va povestesc cum e.

julia
34+
+ Maria(26.12.2002)Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
alra spune:
mersi pentru aprecieri, sunteti niste dragute 
si eu tot cu spalat de haine ma ocup insa nu ale bebelinei, alea sunt de mult spalate si asezate in sertar. eu nu am cumparat NIMIC am totul de la laura si am o gramada. ok, am luat si eu 2 pijamale intregi (alea mi se par cele mai practice) si 2 biberoane de silicon, dar ATAT.
eu am primit multe hainute cand am nascut pe laura, de data asta nu stiu ce o sa primesc, in general la copilul nr 2 se dau bani caci se stie ca le cam ai pe toate. nu m-ar supara insa niste hainute noi ca sa nu fie madam numa second hand ![]()
Ramo, calm fata. faptul ca au gasit ca ai ceva inainte de nastere e de bine nu e de rau. ia ce ti-a dat doctoru ca ei stiu ce fac. eu m-am bucurat cand mi-a iesit analiza pozitiva la streptococ caci stiam ca sunt purtatoare si ca face figuri apare-dispare. mai bine sa fie depistat si tratat. sa fie locul curat cand iese bebe de acolo ![]()
cata_myky mare grija - mie nu mi se pare de gluma. daca ii permiti sotului tau sa isi dezvolte isterii ca plange bebe sau ca el cedeaza nervos o sa fie din ce in ce mai greu. E GREU cand plange un copil mic (cica plansul de bebelus e unul din cele mai stresante zgomote pe care le percepem) insa nu e un capat de tara.
nu exista "nu suport sa il aud plangand", nu exista "eu nu ma descurc". suntem doi in afacerea asta, ne descurcam impreuna si ne ajutam unul pe altul. e adevarat ca tu preiei partea mai mare ca el lucreaza insa tu nu trebuie sa te extenuezi caci poti pica nasol dupa.
in alta ordine de idei vad ca tummy tub-ul incepe sa prinda teren, acum 3 ani cand am luat eu pentru laura s-au oripilat toti care au vazut poze cu ea in galeata (si pe jos!!!), ba o prietena a chemat si mama si soacra si bona sa arate ce pot face eu la copil 
eu v-am mai zis: sunt mare fan. e cea mai simplu de folosit cadita si ii poti face baie singur cu usurinta copilului. capsorul pe incheietura mainii stangi, prins cu degetul mare si aratatorul de manuta stanga si asa il tii bine si ai mana cealalta libera sa faci ce vrei. de pe la 4.5-5kg stau rezemati de pereti singurei in ea.
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
julia16 spune:
Alra, cat a folosit Laura Tummy Tub-ul?
julia
34+
+ Maria(26.12.2002)
Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
oceanborn spune:
Madam alra nu vad fundul ala mare de care povesteai!!!arati bine, nu te mai plange...ai liber la dulciuri![]()
azi e zi de spalat fetelor???? am un balcon plin de hainute
, tot pe acolo ma invart asa de scumpe sunt!!!!!am vrut sa le fac si poza...am innebunit..acum vreo 2 3 saptamani am spalat 4 randuri de hainute care imi trebuiau in bagaj si azi dimi, m-a apucat harnicia si am bagat 2 ture de hainute, plus prosopele si paturici. o tura de albastre si cateva albe si una de galben verde si portocaliu...alea mai dubioase care mi se pareau mai inchise la culoare le-am spalat la mana... de clatit n-a fost nevoie ca am dat cate o tura de clatire separat la ambele ture si le-am bagat si pe cele spalate la mana ca nu iesise culoarea din ele.am ajuns si eu la concluzia ca am exagerat cu hainutele...da' noi de pe la 20 saptamani tot cumparam cate ceva..si s-au cam adunat..oricum mai am de bagat lenjeriile de patut, dar in alta zi ca azi nu mai incap la intins...
37+
Thomas 
julia16 spune:
| citat din mesajul lui oceanborn Madam alra nu vad fundul ala mare de care povesteai!!!arati bine, nu te mai plange...ai liber la dulciuri azi e zi de spalat fetelor???? am un balcon plin de hainute , tot pe acolo ma invart asa de scumpe sunt!!!!!am vrut sa le fac si poza...am innebunit.. |
Chiar ca e ceva cu spalatul azi. Si eu ma duc sa intind lucrusoarele lui bb.
julia
34+
+ Maria(26.12.2002)Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
spiridusul spune:

tacea-mi-ar pliscul data viitoare

cata... sotul tau e copia la indigo a sotului meu.. cik ... ia-l, ca plange, nu ii place de mine![]()
![]()
mav, eu ies in fiecare zi... destul am stat 2 luni in casa
maine imi iau adaptor pt Alexandru, imi fac mei-tai si...... la plimbare cu noi
dandusa, tu cum faci sa ii scoti afara pe aman2?
Mami de
Cristian 26.10.2008 +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
alra spune:
| citat din mesajul lui julia16 Alra, cat a folosit Laura Tummy Tub-ul? julia 34+ + Maria(26.12.2002)Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta. |
1 an. insa noi avem www.bebe-jou.nl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=394" target="_blank">bebe jou nu tummy tub, am senzatia ca a noastra e mai mare:
eu am spalat-o cu buretele pe perna de infasat si in cadita doar o limpezeam in apa cu ulei de bebe.
cand a crescut mai mare puneam direct gel de dus de bb in cadita si nu o mai limpezeam apoi caci puneam putin doar cat sa faca spuma si cele de bb mic nu sunt sapunicioase. si acuma la fel facem - punem in cadita un pic de gel de dus sa faca spuma si nu mai limpezim separat dupa.
oceanborn pozele in care se vedea (chiar si intrevedea) fundul au fost cenzurate
ALRA 36+
Vacanta cu Laura in Romania
IuliaCospy spune:
Ramo, nu vreau sa iti sporesc si mai mult confuzia vis-a-vis de tratament, dar esti sigura ca pt bacili gram pozitivi ti l-a dat? Eu stiu ca bacilii astia (doderleim) sunt absolut normali pt flora vaginala si ca ar fi anormal sa nu ii ai, iar tratamentul impotriva lor nu face decat sa dezechilireze flora si PH-ul. Mie mi-au iesit la toate analizele facute in sarcina si medicul meu nu mi-a spus niciodata ca ar fi ceva in neregula. Mai mult, prima data cand am vazut rezultatele m-am panicat putin, dar dupa niste sapaturi pe google m-am lamurit.
Nu prea stiu ce sfat sa iti dau ca e nasol sa ai pareri de la mai multi oameni si sa trebuiasca sa alegi tu pe cea mai ok, dar poate n-ar fi rau sa mai vorbesti o data cu medicul tau.
In alta ordine de idei, pe mine ma cam doare burtica de cateva zile, si azi vad ca se inteteste. E o durere ca la menstruatie, exact sub burtoi, in zona simfizei, si radiaza si in spate, in tot bazinul. Oare sa se apropie marele moment sau doar coboara bebica si face presiune pe ce gaseste? Oricum mult nu mai am ![]()

Iulia
38+ 
nature spune:
Ma inscriu cu succes in clubul spalatoreselor de astazi
.
Fetelor, cum e cu adresa aia comuna de mail? Ca vreau si eu sa vad poze cu BBei si mamici, daca ma lasati.....