Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
lauramiron spune:
Alra, arati foarte bine, iar Laura este o dulceata de fetita frumoasa

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
BraveGirl spune:
alra, ma bucur ca ai scapat de nenorocitul de strptococ. am vazut si eu pozele, ai burtica cam ca a mea.
Eu am bagat o tura de hainute roz la masina. Spre surprinderea mea, am umplut o masina NUMAi cu hainute roz. Am cam exagerat....bine ca am si unele mai maricele, pt 3-6 luni, nu numai pt acum. Apoi o sa mai bag o masina cu albe si una numai cu galbene.
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
lauramiron spune:
Wooow BraveGirl!!
Eu am o gramada de hainute ramase de la Rebeca, asa am exagerat si eu la prima sarcina
asa ca am lasat-o mai moale cu cumparaturile de data asta.
quote]citat din mesajul lui BraveGirl
alra, ma bucur ca ai scapat de nenorocitul de strptococ. am vazut si eu pozele, ai burtica cam ca a mea.
Eu am bagat o tura de hainute roz la masina. Spre surprinderea mea, am umplut o masina NUMAi cu hainute roz. Am cam exagerat....bine ca am si unele mai maricele, pt 3-6 luni, nu numai pt acum. Apoi o sa mai bag o masina cu albe si una numai cu galbene.
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
[/quote]
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
Ramo2007 spune:
Am sosit...au iesit BACILI GRAM POZITIV...am vb cu dr si a spus sa pun Betadine ovule 2/zi, timp de 7 zle...ihhh...
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
BraveGirl spune:
Stiu ca sunt multe...de fiecare data ziceam ca nu mai iau nimic, si tot ma trezeam la casa cu cate ceva. Apoi a luat si mama cateva hainute ca de, e prima nepoata. Cand a vazut soacra care luase hainute mari (pt 1-2-3 ani) mi-a mai luat si ea vreo 5-6 body-uri, 2 salopetele si inca ceva... nu mai stiu ca sunt multe. Asa ca s-au strans.
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
cata_myky spune:
multumesc de incurajari fetelor.sunt sfirsita.am reusit in cele din urmasa il adorm si am dormit si eu o ora.ce sa-i fac eu soatei?nu am ce.munceste mult si tre sa aibe capul limpede la office ca se ocupa de logistica.oricum e un uituc si imprastiat,dar e adevarat ca e cam egoist.pai sa vedeti faza acum 3 zile:ii zic soatei''fi atent la baiat ca intru si eu in baie ''zis si facut.nu intru bine si il vad ca vine in baie si cu copilul in brate.in gindu meu zic'' astai culmea.nici baie nu pot sa fac .acum ce-o mai fi?''il intreb ce are si zice ''plinge''
eu-''pai si de ce ai venit cu el in baie?te-am rugat sa stai putin cu el sa ma aranjez si eu ca destul arat ca o muma a padurii cu vergeturi pe titze''
el-''pai fac pe mine''

adica vine cu fisu sa se usureze omu,ca sa nu il lase singur.asa ceva nu am mai pomenit.ce sa-i cer eu omului ,cind daca il aude ca plinge,si eu nu ma duc la el intra in panica.sa fac ceva ca plinge.pai ce ca nu am si in plus oricum nu tace.si sa vedeti show la mine acasa,eu cu fimiu in brate urla de zor si incercam sa il linistesc ,cind il vad si pal mare ca pisa ochii de mila lu fisu

.in concluzie am doi copii.pe care linistesc primul?
revenind la subiect si eu tot espumisan folosesc.eu ii dau inainte de fiecare alaptat 25 de picaturi la indicatiile medicului.
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=communitybebe christianhttp://good-times.webshots.com/album/568
Ramo2007 spune:
Am citit prospectul de la Betadine...
, "trebuie evitata administrarea incepand din al doilea trimestru de sarcina si in timpul alaptarii.Se recomanda efectuarea testelor functionale tiroidiene la nou-nascutii si sugarii mamelor care au fost tratate cu Betadine ovule"...

Ce sa fac...dr. a zis asa...
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
cata_myky spune:
apropo de hainute.eu nu am cumparat decit cateva,dar a primit sa aibe ce purta si ali doi pe linga el.nici nu il imbrac cu toate.eu dupa ce le calc le asez si sunt primele din teanc.asa ca eu pe alea i le dau,de parca nu ar avea.am fugit.s-a trezit inamicul
MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=communitybebe christianhttp://good-times.webshots.com/album/568
Madutz spune:
'neata burtici, mamici si bebici!
Vad ca avem deja o gradinita in toata regula 
! Mi-am aruncat si eu un ochi pe pozele puiutilor: minunatii
, ce mai! Toti, toti, toti fara exceptie! Vreaaaau si eeeuuu!
Felicitari proaspetelor mamici Mamiseli, Bertha, Monicabo,Gabitza1977

- refacere rapida si bebelusi sanatosi si norocosi
!
Azi am prestat si noi o cultura de col si am povestit un pic cu nenea doctoru' despre ce si cum urmeaza
, apoi am comandat pe Bimbo salteaua de patut, sterlizator si incalzitor (sunt Bimbomarket addicted, l-am innebunit pe barbatu-miu
)! Si cam gata cu pregatirile: de acum asteptam papadia
dansatoare!
Julia, sa stapaniti sanatosi Tummy tube - am auzit ca e super!
Madi
34+ Papadia 
Madutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl alra, ma bucur ca ai scapat de nenorocitul de strptococ. am vazut si eu pozele, ai burtica cam ca a mea. Eu am bagat o tura de hainute roz la masina. Spre surprinderea mea, am umplut o masina NUMAi cu hainute roz. Am cam exagerat....bine ca am si unele mai maricele, pt 3-6 luni, nu numai pt acum. Apoi o sa mai bag o masina cu albe si una numai cu galbene. ========== Corina 37+ Arianna MariaMy baby Albumul meu |
Bravegirl sa le poarte sanatoasa
Madi
34+ Papadia