Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Carmen multumim de tratatie!
Alexa-rozi asteptam vesti !!
Andy daaa...abia astept ca si voi toate de altfel..mai am vreo 2 sapt si imi vad odorul multasteptat!!!
Nu cred ca se schimba cauciucurile aici...noi nu le-am schimbat niciodata iarna doar cand am mers in ro. nu vad rostul... nu prea ninge in partile astea, cel mai mare frig pe care l-am prins a fost anul trecut, -3 grade cand printr-o mare minune a si nins(singura ninsoare vazuta de mine aici)...sa vedeti voi palmieri,lamai, mandarini ninsi...f frumos!!si tot orasul iesit "sa vada ursu'" cu aparatul foto. in schimb la 100 km sunt munti care toata iarna sunt albi.. nu stiu cum e mai sus, in nord unde e zona montana deci frig!!in schimb in sud..am vaz la tv ca si in ianuarie merge lumea la balacit in mare
cherie zici ca nu suntem in aceeasi tara cand te aud de ginecul tau si de spital..credeam ca mai sus conditiile se imbunatatesc dar se pare ca nu!aa..mi-a zis ginecul sa-l sun indiferent de ora si in legatura cu tensiunea si in cazul in care contractiile sunt ritmice sau mi se rupe apa. deci mi s-a mai confirmat inca o data ca vine la nastere.si mi se pare normal. al tau ginec e un mare nerusinat...trebuia sa-l schimbi de mult..ii si decartezi lunar o gramada de bani si nici nu vine la nastere....nesi!!!asa puteai sa mergi bine mersi la controale la spital ,gratis si macar ii cunosteai pe toti dr pana acum..

Eu de vreo saptamana doua...m-am rogojit rau de tot..abia mai pot sa merg..burta mi se pare din ce in ce mai grea de carat..picioarele parca au inceput din nou sa mi se umfle la fel de tare cum erau asta vara de la caldura..(nu ca nu le-as avea umflate in permanenta de pe la 20 sapt).. trec toate..abia astept sa ma pot incalta cu papucii mei38..nu cu opincile astea marimea 40!!!
O zi frumoasa va doresc !!!!

37+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Thomas al meu e un mare smecher!...tot astept sa miste si nimic...pun mana pe burta , o mangai si ii vorbesc si ca prin minune incepe sa se miste ca un ursulet, atata mi-e de draaaag!!! .daca ma opresc, se opreste si el..si tot asa..reactioneaza la fel si la vocea si mangaierile lui tati..cred ca o sa fie o mare alintatura de bebe..

37+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Dragi burtici,

am nevoie de ajutorul vostru!!!! Ma doare rau in gat si nu stiu ce sa mai iau. Am luat Homeogene 9, tot felul de pastilute cu propolis si vit C. Nu imi trece cu nimic, mai ales una din amigdale ma doare rau. Am baut ceaiuri cu miere si lamaie, compoturi, lapte cald cu lamaie. Vad ca la Tantum Verde mai cedeaza un pic. Dr de familie e dupa-amiaza si ginecu nu raspunde, cred ca e in operatie, ceva.

Merci,

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 19.11.2008
AMR 5 ZILE
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Carmendu eu chiar nu te refuz!!!! multumim pentru cacao cu lapte !! as servi si o cafeluta , dar in ultimul timp am baut aproape zilnic cate una soft si ieri m-a certat sotul .

ieri a venit mobila din camera lui bebe...am pus covorul si perdeluta...arata asa de bine ! sunt foarte multumita! de asemenea i-am spalat si calcat lenejeria pt patut si am depozitat-o in dulap..am sa-i aranjez si patutul inainte sa plec la spital.

va pup

38+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Mda, m-a sunat ginecu inapoi si mi-a spus sa ma duc la un ORL-ist. Ca daca nu imi trece, nu ma poate adormi miercuri. O sa vb cu dr de familie dupa-amiaza.

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Madutza, dar de ce nu te poate adormi?? Te va intuba?
La mine trece cu Tantum Verde, gargara de 2-3 ori pe zi cu apa cu sare si....rabdare. sa treaca repede

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Mda, m-a sunat ginecu inapoi si mi-a spus sa ma duc la un ORL-ist. Ca daca nu imi trece, nu ma poate adormi miercuri. O sa vb cu dr de familie dupa-amiaza.

AMR 5 ZILE

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 36+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Intru si eu pe fuga un pic....

MONICABO, MAMISELI, BERTHA FELICITARI SI BUN VENIT PE LUME BEBELUSILOR. SA FIE SANATOSI SI NECOLICOSI!

Mergem si noi azi la dr neonatolog, bebe oricum papa bine acum cate 60 ml la fiecare 2 ore...sper sa fi ajuns si la greutatea de 2,500 ca sa ii faca vaccinul si sa putem iesi si noi cate un pic afara...revin cu vesti mai pe seara...

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Ce frumos, Oceanborn Sigur o sa fie un alintat si jumatate.
La noi e invers ....bebelina misca muuult, mai ales cand sunt la volan si in momentul in care pun mana pe burta se opreste. De multe ori isi infinge un piciorus sub coaste si il imping putin si imediat si-l retrage.....eh, ne jucam deja

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Thomas al meu e un mare smecher!...tot astept sa miste si nimic...pun mana pe burta , o mangai si ii vorbesc si ca prin minune incepe sa se miste ca un ursulet, atata mi-e de draaaag!!! .daca ma opresc, se opreste si el..si tot asa..reactioneaza la fel si la vocea si mangaierile lui tati..cred ca o sa fie o mare alintatura de bebe..

37+Thomas

Mergi la inceput

Da, ma va intuba probabil. Si data trecuta la fel s-a intamplat.

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput

Babyzapi, bafta azi la medic cu bebe Rafael!!
Dar ce vaccin trebuie sa-i faca?!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mergem si noi azi la dr neonatolog, bebe oricum papa bine acum cate 60 ml la fiecare 2 ore...sper sa fi ajuns si la greutatea de 2,500 ca sa ii faca vaccinul si sa putem iesi si noi cate un pic afara...revin cu vesti mai pe seara...

Isabela lui Raphael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput