Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 12
BraveGirl spune:
Si eu am buricul mov-albasru si am si dunga aia pe burta la fel. Vergeturi noi nu am vazut. Eu am cateva pe sold din liceu cd am slabit brusc.
Criss, nasc natural cu epidurala, dar la Euroclinic trebuie sa vb cu un anestezist si sa-ti dai acordul.
==========
Corina
37+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramo2007 Bravegirl, eu zic ca e bine bebita la 2,900...pana la urma faci cezariana? Astazi ai 37 de sapt si 1 zi parca...asa o sa am si eu data viitoare cand merg la dr. Stai linistita si pregateste-te pt. marea intalnire! ![]() Ramo 35+ Sara MariaPuiutul meu scump |
Da, azi avem 37 si o zi. Incerc sa nasc natural.
==========
Corina
37+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:

Bravegirl....asa ai vrea tu???...sau chiar nasti???....nu mai inteleg nimik,,,
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 zile

cherieactiv spune:
a nuu, pe aici nu stiu regulile...vb la tel cu pretenii mei din montreal...quebec...(ma suna ei ff des ca au nu stiu ce tarife f ieftine)si se plangeau ...de treaba asta...si mi-au zis sa-ti comunic (in caz ca n-ai fi stiut deaah..)...ca sunt amenzi aspre..
fetelor...io n-am chef de poze..n-am facut din august...nici nu pot prinde bine toata camera in poza,asa e de mica...ar trebui sa stau pe hol ,sa o fac de acolo
...sa se vada ceva..
tre sa dispar de la calcu...ca vine balauru...asa ca noapte buna...aveti grija ce faceti la noapte!
Cherie
36+
Ale(xandru)
BraveGirl spune:
citat din mesajul lui Alexa.1983![]() ![]() Bravegirl....asa ai vrea tu???...sau chiar nasti???....nu mai inteleg nimik,,,![]() ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 39+ Deniel Alexi ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() AMR 3 zile![]() ![]() ![]() |
Aoleu Alexa, te-am zapacit
==========
Corina
37+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
lauramiron spune:
Uuffff, cred ca bantui singurica la ora asta
O fi de la luna plina, dar m-am trezit de vreo ora si nu mai pot sa adorm nici sa ma pici cu lumanarea. Am coborat in bucatarie la un pahar cu lapte caldut
Multumesc fetele pentru sfaturile pentru dureri de spate
Pana la urma n-am luat nimik medicament, insa am pus sotul la munca si a masat spatele meu vreo jumate de ora de facuse scurta la mana
, dupa care m-am bagat la caldurica si am adormit
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
36+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Mai, dar e o luna superbaaa
....si bebelina mea e agitata, da din picioare rau de tot. Bine ca Rebeca doarme
Naste careva in noaptea aasta??!!
Alexa, dormi sau inspiri....expiri?![]()
Carmendu, multumim de numaratoare
Sa ne traiasca bebelusii si sa vina si ceilalti sanatosi!! Chiar avem egalitate??
Ce frumos ca mai vine cate o graviduta ca si tine si se lauda cu o sarcina usoara, kg putine, burtica nebrazdata si frumoasa. Bravo!
Doamne ajuta si nasterea sa fie pe masura!!
36+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Am terminat lapticul
, ma duc sa ma mai zvarcolesc in pat, poate poate adorm .....vad ca sunt singura pe aici

36+ cu
Caterina Sara
carmendu spune:
buna dimineata,
va invit la cacao cu lapte, capucino, ceai (de anason
),......
sa aveti o zi frumoasa, cu soare si fara dureri.
lauramion- eu acu' ma laud....da' pana acum m-am plans....
38+
Victor
pozele noastre
lauramiron spune:
Carmendu, ce buna e cafeaua de dimineata
Eu n-am renuntat nici o zi la ea, ma trezesc cu gandul la gustul cafelei...
E super ca pe ultima suta de metri te simti bine, trece mai repede, plus ca te poti odihni ca lumea inaintea nasterii.
Ma duc s-o trezesc pe fii-mea, s-o pregatesc si s-o duc la gradinita, apoi ma intorc si ma pun la nani
. Cum ati trecut noaptea cu luna plina??![]()
| citat din mesajul lui carmendu buna dimineata, va invit la cacao cu lapte, capucino, ceai (de anason sa aveti o zi frumoasa, cu soare si fara dureri. lauramion- eu acu' ma laud....da' pana acum m-am plans.... 38+ Victorpozele noastre |
36+ cu
Caterina Sara