Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Fetelor va pup de noapte buna. Ma bag la somnic ca mi-e un somn de nu mai pot.

HAI ALEXA

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Cherie: Of, in carja ai ajuns? Si nu poti sa-l convingi pe fiu-tu nicicum sa se mute mai incolo? Sa se dea jos de pe nerv?

Oceanborn: Mai ai un pic si-l tii in brate.

Alexa: Mai, dar ce te grabesti tu la nascut ca fata mare la maritat.

Hai Alexa_Rozi!

Andy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Andy...Andy....lasa fata mosului ca ai abia 35....vezi tu la 39 cum o sa-ti tziuie ....sa te rogi intre a "naste repede sa treaca" si " sa te tii sa nu faci buba deja la pasa"

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Cherie: Schimbat cauciucurile, schimbat... Si la voi e legea cu pana in 15 dec.?

De Dea am scris eu mai acu' vr3eo 2 pagini, nu stiu daca ati vazut msg. Il mai pun o data ingrosat:

I-am scris eu lui Wndy si zicea ca sunt ok, acasa, dar fac nopti albe. M-a rugat sa va transmit dragostea lor si ca va reveni, nu stie cand, dar va reveni.

Si ma inteapa si pe mine colul si nu stiu daca e normal....

Andy 35+

Mergi la inceput

Criss: Sunt restanta rau cu pozele, ca n-am pus niciuna. Dar maine ma invrednicesc sa pun ceva.

Alexa: Deci asa zici, la 35 sunt inca tanara....Eu chiar sper sa nu imi fie tot mai greu (ced ca sper degeaba). Deocamdata ma tin inca bine, umblu mult, nu prea ma dor multe chestii. Mai vedem in cateva saptamani (cate oi apuca). Dar si tu, sa stii ca to nasti pana la urma. Si apoi sa vezi distractie. Wndy zicea sa ne odihnim cat mai putem, ca dupa aia....

Hai, care mai e in tura de noapte?

Andy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08
I-am scris eu lui Wndy si zicea ca sunt ok, acasa, dar fac nopti albe. M-a rugat sa va transmit dragostea lor si ca va reveni, nu stie cand, dar va reveni.

Andy 35+

andy- pai sa ne scrie ceva....ca noptile albe la ea sunt zile in toata regula la noi.
....si vrem poze cu camera terminata.....la cat smotru ai facut, vrem sa vedem rezultatele.
cherie- acelasi lucru....poze

38+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

ca o curiozitate....pana astazi s-au nascut 36 de bebei.
multi pentru toate mamicile si bebeii lor.

edit- egalitate intre si

38+ Victor
pozele noastre

Mergi la inceput

Carmen: Cred ca e obosita, ca o tine micutza in priza. Mi-a scris vreo 3 msg si apoi a zis ca merge sa se culce. Si era cam 3 su 4 dupa-masa.

Tre' sa pun poze cu burta (ca n-am pus nimic, spre rusinea mea), si ar trebui cu bucataria, ca acolo a fost cel mai mare santier. La bebe nu e mare lucru, ca patutzul il punem la noi in dormitor.

Andy 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

ce muuuulti

...Vine unla mami...

LAURA 39+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Bravegirl eu luni sunt "pe treaba" de dimineata la Euroclinic.....asa ca screme-te fa ce-oi stii......eu stau linistita sa nu fac vreo boacana pana luni...participa si tu in organizarea "excursiei".......SERIOS ACUM: stai cat oi sta cu burtica....bebelina sa fie bine...eu oricum imi car laptopul deci NU voi fi singura ci tot p'aci...

...Vine unla mami...

LAURA 38+ Deniel Alexi

AMR 4 zile

Eu luni am programare la dr. Marti e de garda dr meu, asa ca marti nasc. Asa am convenit cu fiimea . Ne vedem pe acolo...

Eu pana acum nu am vut net...a picat dupa ce am scris mesajul precedent. Inca mai am de citit din urma, dar am vazut ca au nascut fete, asa ca FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!

==========
Corina 37+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput