Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
Ank83 spune:
Cred ca merg si eu sa inspir...expir..inspir...expir..inspir...expir..
... ma cam ia cate un junghi ...asa ca la
cu luna plina ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
Olivia26 spune:
Oti, ulei de migdale
Stiu ca-ti place... not
M-am dat constiicioasa de pe la 4 luni si inca ma mai dau. Stau cate jumate de ora sa-l masez si tot nu intra in piele dar apoi face pielea foarte fina si hranita.
Cherie, da a fost o experienta super in clinica in ciuda nasterii grele, ba a mai stat si sotul cu mine in fiecare noapte. Ma tot intrebau daca imi place mancarea, ce sa ne mai aduca, care mai de care sarea in ajutor, nici macar nu am apucat sa apas pe buton vreodata, ce mai...am fost o rasfatata, am avut noroc data asta.
Noapte buna fetele. 
Olivia
super happy de
www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David smecheras - 5 noiembrie 2008 
Lucrusoare bebe
cherieactiv spune:
bravegirl...si daca vine bebelina ta zilele astea...e ok...e mare..n-ai treaba..ai trecut peste ce-o fost greu....gata...
alra...hmmmm....scurgeri ...lichid....mamaa mama...brr..prrr..hrr...luna plina...leitmotiv zilele astea...
bai ce tare e cu carja asta...am botezat-o lily...mia lily...
am terminat si camera lu alex...chiar a iesit dragut...cu bani putini...adica na..acolo...in noaptea astea cred ca dorm acolo...am cumparat o canapea ,ca solutia asta e...sa dorm in camera cu el...noi doi si bambi..
Cherie
36+
Ale(xandru)
Alexa.1983 spune:
SI AZI E LUNA PLINA????
mai am o sansa....hai...hai...push...mmmmm......hmmmmmm.....da-i.....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 zile

brie spune:
FELICITARI BERTHA, ELI ,MAMISELI, MONICABO !!!!!!! SA VA TRAIASCA MINUNATIILE, SA VA REFACETI RAPID SI VA ASTEPTAM IAR CU DRAG CU VESTI PROASPETE.
anes, este un dulcinel si un scump, vreau sa-ti spun ca deja are fata de barbatoi
. Cred ca ne incuscrim cat de curand, ce zici? 
Si eu am stat azi cu ea numai in brate de ma dor salele, operatia, coloana, toate. N-am putut face nimic. Sper sa treaca mai repede cele 3 luni.....si dupa aia o sa fie invatata in brate si sa ne vezi....
otilica, ce faci? nu mai nasti odata??? cu toate cele la un loc si nimic nimic?? 
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
cherieactiv spune:
marysa..am vazut pozele..esti o frumoasa...fetita la fel...si serios...si gravida cu burtoi..tare sexy...felicitari mamico..
otilia, ce mai zici???ce mai manci?
andy,apropo...ti-ai schimbat cauciucurile?pana in 15 dec...
windy......sper ca sunteti bine!dai tu un semn cand poti...si poze...
Cherie
36+
Ale(xandru)
Otiliav spune:
Olivia, pai si acum sunt data cu ulei de migdale si totusi inca apar. E clar nu am eu gena care trebuie. Pielea e catifelata dar ce folos.
Chericule, nu spun ce am papat ca dupa aceea mi-o fur.
Brie, inca nu este vremea mea, mai am ceva pana la termen.
Alra, hai ca nu mai este mult pana pe 16, doar 2 zile si vine mama ta.
Pana la urma a nascut Alexa-Rozi ca eu nu gasesc nimic despre nastere. Asa ca:

Hai Alexa!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
Alexa.1983 spune:
"
Hai Alexa
"
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 zile

brie spune:
otilica, iuuleuuu asa este,acum vazui ca ai 36, dar de ce eu am vazut 39??? Scuza-ma te rog, dar din cauza oboselii si a faptului ca de cateva zile cea mica ma termina cu statul in brate din cauza colicilor......pe 6 io l-am vazut 9....![]()
Mai avem ceva de asteptat la tine, dar numa' maine nu-i poimaine!
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki si Brianna
criss703 spune:
Cherieee vrem pozeee sa vedem camera lui Alex
si pe tine bineinteles ![]()
Bravegirl parca si tu ai ramas restanta cu poze si Andy de asemenea ![]()
Olivia intr-adevar ce conditii de vis ai avut in spital
, bine ca ai beneficiat de ele dupa o nastere asa grea 
Alra , Otilia cand va aud si pe voi cum descrieti spitalul 
..nu mai stiu cine zicea ca sunt 10 sali de nastere in spital..aici in tot judetul stranse la un loc nu sunt 1o sali de nastere 
Otilia chiar vrei sa incerci nasterea in apa?? ![]()
Criss
38
http://community.webshots.com/user/criss703