Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 9
Ramo2007 spune:
Alexa, nu esti singura sucita...eu vreau sa nasc natural, dar mi-e fricaaa...parca as vrea cezariana, dar ma gandesc la recuperarea grea si de faptul ca nu o sa ma descurc singura cu toate cele...
Sotiorul o sa ma ajute cat poate seara si in week end..in rest o sa vina mama dar vine frigul si e aiurea vine singura dimineata si o duce sotul seara...
Offf...cine sa ne mai inteleaga???
Pana la urma tot la nasterea normala raman daca se intoarce bebelina si daca nu mai insista dr. meu pt. cezariana.Sambata cumpar epidurala pt. cezariana, care e buna si pt. nasterea normala
Ma duc sa pregatesc masa ca vine sotul de la tenis...mai merge acum...ca dupa ce vine bebelina nu mai pupa tenis sau fotbal
Ramo
35+
Sara Maria
Puiutul meu scump
cherieactiv spune:
ooof...olivia...spiridus...cu intarzieree...sa-mi fie rusine la nas....felicitari!am vazut si pozele...filmuletul spiridusului...suuper...al oliviei..suuper...mai olivia...ai avut niste conditii la spital..mamaaaa...fain fain...io ce sa zic ...nu pot sa cred ...spital la venezia fratee..nu la cocomarla din vale..cu bai la capatu coridorului..de pe vremea lu bunicu...tre sa mergi cu chilotii in mana...prosop..etc...vai de mama lor...
laurasimion...me too..si vazui ca si alte gagici...nu sunt vergeturi...o sa dispara...dupa..![]()
anes...in timp ce tu canti la harpa..io ma chinui sa vad pozele..si nu poot
Cherie
36+
Ale(xandru)
Otiliav spune:
Ce de munca la lista noastracu luna aceasta plina. Cine are chef poate sa bage un ochi critic ca la cate modificari am facut s-ar putea sa mai fie si greseli.
Lauramiron, am avut dureri de cateva ori in zona operatiei, dar nu de curand.
Carmendu, nu mai am voie la joaca cu voi dupa ora 10 trebuie sa trec la nani
. Nu zic nimic pentru ca aveam un program haotic dar nu-mi plac constrangerile
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
Alexa.1983 spune:
sunt calma...aer..respir...pana nu va dau in spume si va nasc pe capete in noaptea asta......
calm....pe undeva tot tre sa-l scoata careva....![]()
Va multumesc
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 zile

Ank83 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Alexa.1983 Va multumesc |
Bravooo...asa te vreau...O sa vezi ca pana iti revii din poate asa sau poate invers bebe e la tine in brate....
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
Andy08 spune:
Salutare burtici si mamici si bebici!
Mamiseli, Bertha, Monicabo, Gabitza, sa va traiasca comorile!!!!
Amalia, ma bucur ca sunteti ok. Ai niste copii superbi. Cresc repede, asa-i?
Mar_ysa: Bine ati revenit acasa.
I-am scris eu lui Wndy si zicea ca sunt ok, acasa, dar fac nopti albe. M-a rugat sa va transmit dragostea lor si ca va reveni, nu stie cand, dar va reveni.
In alta ordine de idei, parca tot ma mai inteapa colul dupa plimbareala de ieri prin enspe magazine. Si azi mi-a recoltat si mie pt. streptococ b.
Andy
35+
Alexa.1983 spune:
Ank esti atat de dulce....
......inspir...expir...inspir...expir...insp...exp...exp....insp.....
cum era....cum era... ca ma fac mov???
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 zile

Ank83 spune:
OOo bine ca mi-ati amintit ca maine merg si eu sa imi refac niste analize ...si am uitat sa imi iau recipient pt urina
...Na vad eu in ce fac primul pishi ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
Ank83 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Alexa.1983 ......inspir...expir...inspir...expir...insp...exp...exp....insp..... cum era....cum era... ca ma fac mov??? |

...esti figura 
Bravoo.... macar facem ceva constructiv
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia
cherieactiv spune:
alexa...frumos ...
colaju
lasa...nu te mai gandi la n iesiri...situatii....cred ca multe dintre noi se simt ca tine..
.si la mine in cap e varza...io as fi facut ceza doar ca sa fiu sigura ca vine doct meu sa ma taie, sa ma vada...in fine...sa fie totul ok...acu nu ma mai intreseaza...ca oricum e in concediu o luna,deci nu mai are ce sa-mi faca...
nici macar nu m-am enervat,habar n-are de picioru meu,de probl mele...si am cotizat lunar la el la cabinet...o gramada...asta e...
oceanborn...bune vesti...ma bucur...deci sapt viitoare mergem la tampon vaginal,analize...vizita pt epidurala...same story
Cherie
36+
Ale(xandru)