Gravidutze si mamici de Cluj - 98
Raspunsuri - Pagina 9
dariandra spune:
ALEX - Referitor la sacul de dormit, al nostru este mai larg.Sincer, daca ar fi mai stramt nu i-ar placea, pentru ca am incercat cu o patura pe care am pus-o sub cearsaf in ambele capete laterale si nu i-a placut ca nu avea independenta necesara.
GABI - In ceea ce priveste tombola, e ok sa fie impachetate cadourile desi eu am mai vazut tombole, unde toate obiectele erau despachetate, deci puteau fi vizualizate.
Pentru pizza, parerea mea sa ne intalnim, sa-si plateasca fiecare comanda.
Un weekend cat mai frumos si cald la figurat!
ALEX29 spune:
ANDREEA oricat de larg e sacul tot nu are libertatea de miscare care o vrea ,daca as fi invatat o de micuta era mai bine ,dar acum nu prea am ce face
GABI e super ok sa invelim cadourile ,n are sens sa le mai punem si in pungi
MELI sincer iti spun si Tiadris e la fel si pe mine ma cam ingrijoreaza gesturile astea de "lupta" ,chiar am inceput cu pedeapsa la coltz ,de fapt o trimit si se duce singura cateodata ,iti dai seama ca mi vine so mananc cand o vad ca si ia oita si se pune la coltz, dar incerc sa fiu cat pot de serioasa
ADRIANA te rog so treci si pe DIANA si NOA -PIZZA vegetariana ,m mult
ADRIANA(Eladeea) esti o super ca te ai gandit la ingerashul aceala micutz si sa ne fereasca Dumnezeu pe toate de asa ceva
daca vor si fetele e ok sa stangem bani si sa i trimiti ,nu i nevoie sa ne dam numele ,chiar nu conteaza asta ,da fiecare cat poate sau propunem o suma sa fie bine pt toata lumea
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
puisorul spune:
Eladea, si eu tot la asta ma gandesc. Daca eram eu in locul Oanei si Sosonica era fiica mea .
pentru initiativa. Eu am trimis deja ceva banuti, daca pot mai trimit pana la sfarsitul lunii.
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
eladea2005 spune:
puisorul, si eu am trimis bani in 2 ture... si credeti-ma, nu fac treaba asta decat pentru a o ajuta pe Sonia, nu vreau sa fiu inteleasa gresit... stiu ca multa lume zice: "pai nu ma obosesc sa merg pana la banca sa depun 10 lei"... si atunci cred ca ar fi mai usor pentru acele persoane daca cineva ar strange acei banuti, cu o anumita ocazie(vezi petrecerea din 28)...pentru ca 10 lei donati de mine, de tine, de fiecare inseamna in final in jur de 200 si ceva de roni(asta e doar un exemplu, asta nu inseamna ca nu se poate da mai putin, 5 lei, 6 lei)...
va pupam!
sanatate multa, ca e mai buna decat toate!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
sara2007 spune:
in sfarsit am reusit sa citesc totul din urma si sunt la zi..
LA MULTI ANI CARINASA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII IN OCHII PARINTILOR TAI
LA MULTI ANI JOSHUA...SA CRESTI MARE,SANATOS SI TOT BINELE DIN LUME
LA MULTI ANI ANA,LA MULTE LUNITE STEFAN...SPER CA N-AM UITAT PE CINEVA..
LA MULTI NAI ALEX SI CLAUDIU...MULTI NAI FERICITI SI DE-ACUMA INAINTE SI SA VA BUCURATI DE COMOARA VOASTRA,,,
GABI super fain filmuletul,mi-au dat si mie lacrimile..e o frumusete Sara..si spor la nani seara.noi ma trecut cu bine de faza mia grea.adoarme mai bine.
si la noi in camera sunt cam 21 de g si eu ii dau Sarei numai pijama plusata si o acopar cu plapuma,dra cum doarme cu mine o mai invelesc nopatea.citindu-va m-ati pus pe ganduri,cred ca ar trebui sa-i dau si body cu maneca scurta.
ioana13 am fost la bai in ungaria dra nu la haidu.tot 300 si ceva de km sunt dra i se zice miklos parca.am si uitat,dar ma interesez.la granita cu slovacia.
adriana multa sanatate la amandoua,ma gandesc cu groaza la cresa cand citesc ce scri,cred ca ar trebui primadata s-o inscriu pe ea si pe urma sa imi caut servici.ca sa pot sta cu ea acasa cand se imbolnaveste..eu vreau o pizza lu piratu mare.era vb ca vine si o prietena de-a mea cu baietelul ei,mai sunt locuri?
gabi si eu am facut de toate in zilele libere,coafor,epilat,cosmetica,cumparaturi,curatenie...dar deja m-am saturat de atatea zi libere.as vrea sa-mi petrece timpul mia mult cu Sara si nu pot ca sta cu bunica-sa...mai ma putin si o i-au razna..azi cand puteam iesi afara sa stau cu ea macar o ora in parc,el s-a dus la lucru si pe sara a lasat-o din nou ca de fiecare data la maica-sa..ea nu merge cu ea in parc ca stau intr-un varf de deal..ii trebuie copii,sa se socializeze..nu sa vada toata ziua un caine,o mata si 4 pereti
nici eu nu i-am dat carne de porc...si nu cred ca ii voi da pana pe la 3 ani..a mai gustat,dar atat.sau a mai papat f rar supa in care a fiert carnea de porc dra carnea nu i-am dat-o.de ex perisoare.si eu ii mai dau cand face maica-mea sau bunica-mea praji de casa sau kinderul ala cu blat de miere si cu lapte..ii place f mult.si i-am dat de vreo 2 ori gumita topitoare.a fost mortala cum o manca..nici nu clipea...fiind concentrata sa-i simta gustul..
geany bine-ai revenit...si noroc sa aveti de casa noua..LA MULTI ANI TOREADORULUI...sa pui poze neaparta sa va vedem..
vroiam sa mai scriu multe...dra nu-mi vine cauma in minte..e tarziu si deja scriu stalcit...merg langa papusica mea care a ocupat tot patul cu mascote si papusi..noua ei preocupare,numa asa adoarme acuma..
somn usor la toata lumea
ioana...mami de sara
CristinaGoji spune:
Neatza,
Pentru noi o pizza de post. Multmesc. Cu banii nu stiu cum facem, ca-s cam departe de manastur. Totusi miercuri merg la dentist inManastur la 2 si as putea sa ma intalnesc cu una din voi, daca puteti la ora aia.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
bex spune:
Neata
Fetelor, zic si eu...pizza nu o platim la fata locului? la livrare? de ce sa punem banii dinainte? oricum noi ne intalnim inainte e 6, ora livrarii, asa ca avem timp sa ii stangem atunci, nu? adica ma gandesc ca e pierdere de vreme sa ne intalnim toate pentru asta...si de asemenea e greu sa responsabilizezi pe cineva sa faca comisonul asta. ce ziceti?
Noi am avut ieri in sfarsit o mica petrecere si cu tort care a fost fff bun:) si cu coifuri etc, fara copilasi, ce e drept, dar Carina s-a distrat grozav si asa. Am facut si noi tava de obiecte, am incercat sa pun obiecte de marime asemanatoare ca sa nu triseze;) a luat pixul, dolarii, mousul, seringa, rujul, cartulia si tot asa pana a terminat toate obictele...deci ne-am lamurit...:P
Va pupam si o duminca faina tuturor
Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
La multi ani frumoasa Carina!!!!Patrick te pupa tareeee
La multi ani Joshua!!!
scuze pentru intirziere
Gabi si eu ma gindisem sa impachetam cadourile in hirtie, sa nu se vada ce e, sa fie surpriza pina la capat. Si cred ca ar trebui sa scriem pe ele de la cine sint.
Nu mai stiu cine intreba... eu ii dau lapte de vaca lui P de la 11 luni. Toata lumea zicea ca e dolofan din cauza de lapte praf... abia am asteptat sa trec pe lapte de vaca. Ii merge bine cu el, pina acum am avut de la vaca buncilor, dar citeva luni nu vor mai avea lapte asa ca voi cumpara ori din magazin, ori de la vreo vaca direct.
Eladeea e buna ideea cu Soniuca, chiar inainte sa citesc am vazut clipu si am zis ca trebe sa punem si noi ceva. Daca nu reusesc sa pun pina in 28 oct iti dau tie.
Noi am fost 2 zile, cu tot cu P, linga Debrecen, la Hajdu nu mai stiu cum. Ape termale, negre la culoare, P numai cind le vedea incepea sa urle de disperare, el care adora sa faca baie. Apoi am fost la bunici... P e racit, eu la fel, P nu a mincat de 2 zile numai biscuiti si lapte, nu vrea nimic altceva, dar nu cred ca de la raceala.. s-ar putea sa iasa niste canini
Adriana voi cum mai sinteti? P are mucisori si tuseset, temperatura nu. Ii dau Imunogrip, Sodal, ceai cu lamiie si miere.
Edit: Stiam ca uit ceva! Bine ai revenit Geany, frumos toreadoru de numa, inconjurate de fete... Poze cu casuta cind ne arati?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)