Gravidutze si mamici de Cluj - 98

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Salutari si de la noi, n-am mai intrat o vreme, am fost cam ocupati
Multe urari de bine, fericire si un infinit de lucruri frumoase pentru toti cei care s-au sarbatorit zilele astea
Eladeea, si eu zic ca e o idee super cu Sonia, eu iti multumesc ca te-ai oferit sa faci treaba asta, parerea mea e ca cine doreste contribuie si gata
Alex, si noi suntem frigurosi, adica eu, Andrei nu stiu inca cu cine seamana la capitolul asta... Dar si la noi in camera sunt 22-23 de grade, cu mai putin mie mi-e frig
Cristina, multa sanatate
Adriana, s-a hotarat si tati sa vina cu noi, mai adaugi te rog o pizza imperiala

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA 13 si noi mergem la Hoidusobo,,,,,in dec ,de abea astept
daca mai sunteti doritoare va astept pe listutza de mamici ,tatici si bebei
si eu cred ca nu papa asa bine din cauza dintisorilor :(( pupam baietzelu
si sunt de acord sa scriem din partea cui e cadoul
GEANY super frumoase pozele si ce elegant a fost la ziua lui ,f frumos l ai imbracat ,daca l ar fi vazut Tiadris
si tu mamico tot la blond ai ramas ?f faina culoarea
NICO

fetelor sunt reduceri la multe jucarii printre care si Fisher Price(la carefour)
sunt fan brandul asta

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

nico..ma surprinzi ca zici ca esti friguroasa..eu din cat te/am vazut, am parere inversa..cel putin pe Andrei il imbraci mai subtire decat eu pe Stefan, cand iesiti afara cel putin, dar banuiesc ca si in casa.
la mine faza e ca in living, care e asa, in centrul casei cumva, e mai cald, ca sunt 3 calorifere, nu sunt multi pereti exteriori, iar in celelalte camere e mai racoare, dar oricum noaptea e mai bine mai racoare.

vroiam sa va intreb ce fel de vase puneti pe calorifere pt umidificare?cum arata, din ce material sunt...

gabi, inca nu am trecut pe laptele de crestere, ca am mai gasit in fundul sertarului inca 2 cutii de lapte praf.dar trec peste vreo saptamana asa. si laptele asta are vitamine si restul.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

VICTO eu mai pun apa intr o farfurie de metal + karvol ,dar nu tot timpul ,cam o data pe sapt

Mergi la inceput

Am pus cateva poze daca aveti timp sa va uitati
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

1.Gabi+ Sara + tati-Prosciuto mare si ketchup iute.
2.Alex+Tiadris+tati, Quatro formaggi , mare, cu ketchup+ vegetariana mare
3.Meli+piti - Tortuga
4.Elenuta+Dragos, Pizza de post, mare, cu ketchup
5.Ioana+Sara – Pizza lu’ Piratu mare
6.Co+ Cari – Pizza 4 Formaggi, mare
7.Victo+Stefanut - Carbonara mica
8.Iulia+ Mara – Safari, mica
9.Andreea+ Eric cel mare – Candiana , mare
10.Oanaalina+ Maria
11.Loredana+ David – Quatro Stagionni, mare + ceva cu peste, mica+ ketchup picant
12.Magduta+Victoras – Quatro Formaggi , mica, cu ketchup
13.Anamica+ Ana + tati
14.Nico+ Andrei- Pizaa lu’piratu, mare + pizza Imperiala
15.Adriana+Alexia+tati – Pizza D’amore
16.Diana+ Irina +tati, Vegetariana, mare
17.AncaB+ Stefan - nimic
18.Delia + Iris
19. Ani+ Stefana – salata scheletului
20. Monica+ Daniel + Cristian
21. Adab +Sara- Carbonara Rara, mica
22. Anca+Sorana – Pizza D’amore, mare
23. Andreea+Daria – Safari, mica
24. Ioana+Patrick- Quatro formaggi , mare, fara ketchup
25. Diana +Noa - vegetariana mare
26. Cristina + Vlad + Daria – Pizza de post
27. Camy + Tony

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Vai, tu, fetelor, sa va zic cum mi-a petrecut simbata?

mi s-a parut ca al meu sot e foarte obosit, asa ca nu l-am lasat sa mearga la munca...in schimb am mers la cumparaturi...si am luat cabina de dus cu hidromasaj...pe care a trebuit sa o montam singuri, fara intructiuni decente. noroc ca al meu sot e mai "mester" de felul lui si ne-am descurcat in cele din urma...in 9 ore...cu stefan pe linga noi, ca nu am avut cu cine sa-l las...a fost "distractia" de pe lume...

"cireasa de pe tort" a fost ca la final s-a rupt burghiul si i-a intrat lui ovi prin mina...i-a gaurit un deget dintr-un capat in altul......bine ca nu a prins osul...a scapat ieftin...doar cu o gaura prin deget...si cu stefan care nu vrea sa-l apuce decit de degetul bandajat...ca i se pare mai interesant decit celelalte...

si uite asa s-a odihinit al meu sot, care mi se parea mie prea obosit de munca...

macar duminica am tras un somn de-amiazi...ca a dormit bebe 3 ore jumate......n-a mai facut asta de luni bune...si ne-am mai revenit...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ioana, Nico, multumim de urari!

Geany, chiar asa, cind ne arati poze cu casutza?

Victo, eu am umidificator. luat (primit) din auchan, destul de ieftin, cind s-a nascut stefan...foarte bune e, insa il folosesc mai rar...de obicei ii pun prosopul de la baita pe calorifer, si gata cu umidificatul...sint si ceva vase speciale care se agata de calorifer si care arata foarte bine. am vazut la carrefour anul trecut, dar cred ca se gasesc si acum...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

'neata fetelor

cu pizza eu ma gandesc ca deja sunt vreo 20 de pizze, si nu stiu cum o sa fie, sincer. ca nu vor putea nici aia sa faca 20 deodata, si nici sa trimita 20 deodata. ca si la un restaurant, nu e usor sa servesti mese care au mai mult de 5 persoane, sa fie mancarea calda deodata la toata lumea. de aceea cred ca ar fi mai bine sa vorbeasca cineva din timp, ca e o comanda mare. stiu ca e un dezavantaj asta, plus stransul banilor, dar cred ca altfel putem avea surprize. poate mai bine le aduc in doua ture, sau mai stiu eu ce...

cu tombola si eu sunt de acord sa le ambalam sa fie surpriza si cine vrea poate sa-si scrie numele.

cu sonia, eu am preferat sa trimit direct in cont. si fetelor, nici o suma nu e prea mica, chiar si 5 lei daca nu puteti mai mult. pana la urma se vor strange. nu stiam ca s-au implicat si cei de la b1. cu asa publicitate, da' de o sa dea si cineva din aceia cu bani multi - desi cine e mai bogat, e si mult mai zgarcit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Pozici noi la semnatura sa vedeti cum stam in fundic.
Ma scuzati ca nu prea mai intru, da Diana imi ocupa tot timpul mai nou

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput