Gravidutze si mamici de Cluj - 98

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mami-alexia-voi cam cat ati facut febra?poate-s mai panicata ca pana acum n-a facut febra.da,s-a uitat dr.campean si a zis ca nu are nimic.

Ioana-vezi ca cica la termometru digital nu se scad 0,5.asa aveti si voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, imi pare rau puiule ca nu e bine piti. Dar linisteste-te si aduna-te ca petru ea trebuie sa fii puternica, stii ca ei sunt sensibili la aspectul acesta. Sa stii ca si la noi asa a debutat viroza, cu febra, nimic altceva. E bine ca ai dat alternativ Nurofen si Panadol, ar fi bine sa ai si supozitoare cu paracetamol si novocalmin, acestea sunt mai eficiente in caz de febra mai mare. Indiferent daca e digital sau nu, eu stiu ca din fundic se scad cele 4 liniute. Daca tii febra sub control, eu zic ca nu e nevoie sa mergi la urgenta, da-i lichide multe si monitorizeaza. Te pup si sanatate multa! Suntem aici daca ai nevoie de noi!

Alex, ce faina e masinuta, si ce ieftin ai iesit! Bravos! Bine ai facut ca nu ai investit mult, Sara s-a plictisit demult de masinuta ei.

Geany, tare bine suna descrierea casutei tale. Felicitari si sa o stapaniti sanatosi!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabi-mersi,esti o scumpa, asa ma bucur ca va am , sincer.am noroc ca v-am gasit.o pt toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Daca nu e de la gat nu stiu de unde ar putea fi..sunt atatea cauze...La virozele la care a facut febra , a facut cam 2 zile , 38,5 cel mai mult. Multa sanatate.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Noapte bunaaa sa avem, copilasii bolnaviori sa nu mai faca febra, iar cei sanatosi sa doarma pina hat la 9 miine dimineata

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GEANY ,GABI multumim
GEANY ce fel de motocicleta i ai luat ?cu baterii ?mi l imaginez pe smecherila
GABI sa stii ca de asta am si fost nehotarata legat de investitzia intr o masinuta imi era teama sa nu se plictiseasca prea repede asa ca n am ezitat cand am vazut o pe asta si mai ales la ce pretz super bun nu ?

miiiiiiii de pupicuri puisorilor si mamicilor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

of tu fetelor cate probleme sunt pe lumea asta

am avzut si eu clipu pe b1 cu Sonia, Doamne fereste, ii doresc din tot sufletu multa multa sanatate si sa reuseasca operatia.DOAMNE AJUTA

SANAATTE MULTA PUIUTILOR BOLNAVIORI SI MAMICILOR

e groaznica durerea dintisorilor, noi defiecare data am facut febra la iesirea dintisorilor sau a maselutelor, insa acu 2 saptamani a facut febra....si inca nu i-au ieist dintisorii
sper sa iasa cat mai repede sa avem toata dantura sa trecem peste perioadele acaestea dificile.

geany facem tartament pt imunitate sa nu mai racim asa des mai ales k acum vine iarna si suntem predispusi la imbolnaviri mai des.

pe zi ce trece suntem tot mai cumintei si mai isteti , in fiecare zi ma gandesc ce repede trece timpu , deja imi e dor de cand il alptam , cum gangurea....tot ce a fost .
ns numai mie imi pare k trece fff repede, de cand am implinit 1 naisor parca a zburat timpul si avem imediat 1 an si 7 luni, nu pot sa cred

am fost la tara si l-am servit cu o tigarade la un prieten , ne-am distart de minune cum tinea el tigara si colac peste pupaza a pus-o invers in gura si apoi a muscat a crezut k e

sper k nu v-am impuiat capul

va pupik si va doresc o noapte linistita

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

NEATZA
CINE vrea cereale cu laptic ?

ELENA asa e sa stii ,timpul trece f f repede ,de cate ori ma uit la Tiadris nu mi vine sa cred ca are deja un anisor ,ca umbla ,ca face atatea lucruri minunate
cu tigarile si noi am patzit o si a uitat C pachetul pe patul din sufragerie si l a gasit Tiadris ,noroc ca am fost pe faza ,dar tot a reusit sa rupa cateva

papa pt astazi :dimineatza paine cu unt +o buc branza si fructe multe
la amiaza supa de pui
tocanita de cartofi (pe care trebuie so fac )
iar seara macaroane cu branza dulce

si 600 ml laptic desigur ,fara el facem scandal

cum se simnt ingerashii ?

Mergi la inceput

lapticu e in 3 reprize sa nu se inteleaga gresit

pe unde mergeti astazi ?
cred ca mi voi duce ingerashu la Big ,poate ne intalnim in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineatata!
Se arata o zi faina, cu soare. vom putea scoate piticii afara! yeee!!!

Alex, de cind ii dai doua feluri de mincare la prinz lui Tiadris? si laptele, il dai intre mese?

noi mincam asa:
dimineata: 250 ml lapte
prinz: pireu de legume cu carne (pui, vita, peste) sau galbenus, sau papica de la noi (paste cu sos, spanac, mincarica de fasole verde etc)
gustare: fructe sau iaurt
cina: gris cu lapte sau lapte cu cereale

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput