Gravidutze si mamici de Cluj - 98

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Meli puiule nici nu stiu ce sa ti zic ,sper sa treaca repede si sa fie totul bine
iar maine zic sa te duci ,oricum nu prea ai ce sa i faci ingerashului

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

ALEX-frumusica masina
Si AL are una si sa sti ca foarte mult timp sa jucat cu ea,am lasat-o in ro,
acum i-am cumparat o motocicleta,ca e inebunit dupa motocicleta,si sa sti ca nu se satura,cand iesim afara numai cu moto iesim
Spr sa-i placa mai mult,sa iasa un VALENTINO ROSSI

E SIMPATICA FOC TIADRIS cu coltul ei,si noi avem un loc unde ne pedepsim

OLIM -multa sanatate la `pici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,
am citit ultimele pagini doar...frumos din partea voastra ca va ganditi la sufletele bolnavioare...tb sa multumim Domnului ca nu suntem niciuna in asemenea situatie iar daca putem sa ajutam si noi cu o suma haideti sa o facem dar mai cu discretie...fara atata tam tam...propunere:aducem o cutiuta gen urna pe care scriem donatie si fiecare pune cat doreste(la sf totalizam suma si o depunem in contul micutei).

Ani,eu am stat acasa 2 ani(fara 15 zile),daca ar fi sa aleg as proceda la fel!

sanatate bolnaviorilor...

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

mi-am culcat buburuza ca era deja tare suparata,plangea si nu mai avea rabdare,asa devreme nu s-a culcat niciodata.sper sa fie ok,daca vad ca nu-i scade febra peste noapte,ma gandesc sa ma duc la urgenta cu ea.voi ce ziceti?nu fac altceva decat sa plang,nu stiu cum as putea s-o ajut,e nasol ca nici macar nu stiu ce are.sa fie oare viroza fara niste semne?e si nasol ca maine am o gramada de pacienti,nu am chef de loc, nici nu-i pot anunta acum ca nu am numarul lor sa nu vina, nu stiu daca s-o las cu soacra-mea maine si sa ma duc la bucuresti,offf....cine are rabdare de prostiile mele, imi dati niste sfaturi va rog?oare sa fie viroza fara semne, doar febra?voi ce ati face in locul meu?38,5 e fabra mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

mi-am culcat buburuza ca era deja tare suparata,plangea si nu mai avea rabdare,asa devreme nu s-a culcat niciodata.sper sa fie ok,daca vad ca nu-i scade febra peste noapte,ma gandesc sa ma duc la urgenta cu ea.voi ce ziceti?nu fac altceva decat sa plang,nu stiu cum as putea s-o ajut,e nasol ca nici macar nu stiu ce are.sa fie oare viroza fara niste semne?e si nasol ca maine am o gramada de pacienti,nu am chef de loc, nici nu-i pot anunta acum ca nu am numarul lor sa nu vina, nu stiu daca s-o las cu soacra-mea maine si sa ma duc la bucuresti,offf....cine are rabdare de prostiile mele, imi dati niste sfaturi va rog?oare sa fie viroza fara semne, doar febra?voi ce ati face in locul meu?38,5 e fabra mare?

febra in fundic peste 38,3 ..poti incepe administrare de NUROFEN la doza indicata pe cutie cf varstei...daca febra creste ii pui supozitor cu paracetamol,nu merita sa mergi la urgente daca nu are si alte simtome,voma,scaune moi....incearca sa-i scazi febra!

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli si P a avut febra azi, tot la 4 ore de azi dimineata, 39,2 in fundic... Nu stiu ce sa iti spun cu urgenta, o sa vezi tu daca e cazul. Poate doarme linistita.
EuiI-am pus paracetamol, a scazut in 30 minute, e ori tare mirit ori foarte linistit cu jucariile lui. Acum se joaca cu tati si o matusa de-a lui tati, ii organizeaza f bine. Nu stiu nici eu ce sa fac, cu febra asta, baleste rau... sper sa fie de la dinti, miine dimineata vine dr sa il vada.

Gabi, si mie imi vine sa ii dau ce am luat lui P, dar ma abtin, cu greu. Poate i se nimereste lui la tombola si ce fac cu 2? Daca nu oricum o sa ii iau si lui.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Soanso,Ioana-m-ati mai linistit, ce m-as face fara voi?acum sincer,asa ma bucur ca va am.noi cam 38,5 avem febra.acum mi s-a zis ca e ceva epidemie de gripa care numi cu durere de cap si febra merge, fara alte simptome.altceva nu are nimic.e vesela,bine nu um era inainte,dar na,si papa, nu asa de bine ca inainte dar totusi...nici eu nu m-as duce la urgente Soanso ca si doctorita mi-a zis ca eventual ne interneaza si nu-i vede rostul.paracetamol supozitor n-am pus, i-am dat numai nurofen si panadol alternaiv.nu e ok?ca n-am in casa, trebe sa-mi sun sotul sa-mi aduca cand vine.oare daca as ramane acsa maine, sa nu ma duc la cabi, as putea sa-i fac ceva analize si eu la cerere?ceva analize de sange din care poate imi pot spune ce este?sau nu?nu stiu zau ce sa fac maine, sa ma duc sau nu la lucru.vine si tanti,deci nu ar fi singura, offff....voi ati patit asa sa fie bebeii cu febra cateva zile?
Ioana-39,2 scazut cei 0,5 grade?sanatate multa voinicului.poate e de la dinti.caninii i-au erupt?aia-s cei mai pacatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli 39,2 fara a scadea cele 5 liniute, adica 38,7. Nu i-au iesit caninii. Mi-a zis o prietna ca 2 luni i-a fost bolnav bb pina i-au iesit caninii... dadea dintr-un virus in altu, fiind ff sensibili in perioada asta. La dinti si maselute nu am avut probleme mari.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, toate racelile Alexiei(mai putin asta la care n-a facut deloc febra) asa au inceput, cu febra fara nici un alt simptom. Dr mi-a zis ca 38,5 e cam mare pt eruptie dentara, in cazul asta sigur e altceva. Sper sa fiti bine si sa descoperiti cauza febrei. Nu ai ce face cu bolile astea..eu incep sa ma resemnez, si mie mi-e tare greu ca se tot imbolnaveste dar incerc sa raman calma ca altfel o iau razna. Curaj mami!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Meli, ok, face febra de cateva zile, in gat s-a uitat vre-un dr? Spun asta pt ca na, e frecvent rosul in gat acum.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput