Gravidutze si mamici de Cluj - 98
Raspunsuri - Pagina 18
Andree27 spune:
Imi cer scuze ca nu am reusit sa va citesc din urma!Sper ca toata lumea e bine!!!
Am intrat doar sa va salut si sa va pun niste poze noi ....cu noi pt cine doreste sa ne mai vada!!!
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
anca.b spune:
Puisor, e foarte dificil de luat o decizie. sint in aceeasi situatie cu tine...nici nu mai stiu ce sa fac. ianinte de a se aproba legea cu 85% era clar ca trebuia sa ma introc, ca nu ne-am fi descurcat cu banii altfel. acum nici eu nu mai stiu...astept sa treaca sarbatorile si abia apoi o sa fac listutza cu argumentele pro si contra si vom vedea.
Gabriela, si eu sint de acord cu tine.
Andreea e ok asa, cine vrea si poate sa dea ceva banuti ti-i da tie si ii depui in numele nostru. cine nu, nu. fara nici o suparare.
Abia astept sa ne vedem la petrecere. am si eu o intrebare: trebuie musai sa fie impachetat cadoul? nu e bine in punguta pt cadouri? sa stiu din timp, ca trebuie sa cumpar hirtie colorata daca ne hotarim sa facem asa.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Si uite-asa ne indreptam cu pasi repezi spre capitolul...100!!!
Ani, ca voiam sa raspund, dar am fugit sa termin prajiturica cu branza de vaci, raspunsul e clar ca va veni tot de la tine. UIte iti spun exemplul meu. Eu am un job foarte bun, foarte bine platit si caare imi aduce satisfactii deosebite. Am riscat destul de mult stand asa de mult acasa, dat fiind ca e si functie de conducere, dar as face la fel a doua oara, chiar daca nu ar fi cei 85%. Asta a venit ca o compensare. Eu m-am gandit in felul urmator, acestia sunt singurii ani in care pot fi 100% a ei. Nu o sa ne mai intalnim niciodata cu ei. Va urma, gradi,scoala si tot asa. Iar noi vom munci, ne vom construi cariere, ne vom schimba joburi...Nu am nici cel mai mic regret, ne-a fost mai greu cu banii, pentru ca a fost un salt brutal, dar consider mai importanta prezenta mea decat un venit mai substantial.Adevarul e ca am si gasit intelegere de la serviciu, si i-am mai ajutat de acasa.SUnt multe variabile la fiecare, sunt rate care trebuie platite, poate sefi mai putn intelegatori, nu exista reteta universabil valabila, oricum, mult succes in orice decizie ai lua!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
OanaAlina spune:
Gabi- da-ne si noua te rog retet de prajitura cu branzica de vaci!

Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra
geanina-nica spune:
ALEX-I-mi place cum i-ti sta super.
eu am niste sprancene asa de aiurea,trte sa-mi fac si eu.
meli-draga si noi suntem cu alt aparat cum zice IOANA,dar eu cred sa-i dai sa bea lichide multe,si sa o tot pui pe olita. insanatosire grabnica
ioana 13-sa nu-mi spui ca frumosul meu are febra 
Sti care-i chestia,in momentul in care ies ceva dinti, maselute sistemul imunitar e mai slab si nu poate face fatza ,si din cauza aceasta fac febra si de multe ori mai apare si raceala,dermatite atopice.
dariandra-eu ma confrunt cu dermtita topica si acum ca are deja 2 ani,
PAna se intareste sistemul imunitar o sa apara si sa dispara.
vezi daca o manaca sau pisca cu pisu,daca nu dai cu crema de la AVENE e foarte buna,am folosit si eu pe fata lui Alvaro,dar nu stiu daca a aparut la noi gama albastra pentru copii.
si cand o dai cu crema sa-i faci un masaj lejer pana la absortia totala.
ALEX29 spune:
of tu fetelor parca ma ia si pe mine groaza sa nu mi se imbolnaveasca puiu si sper din inima sa nu se intample
chiar astazi am fost la stoma ,port un aparat pt a mi indreptat un ditzisor
si a controlat o si pe Tiadris
asa de cumintzica a stat
s a mirat cand a vazut ca i iasa 3 maselutze si m a avertizat ca s ar putea sa faca temp ,sa i mearga burtica etc ,,,sa speram ca nuuuuuuu se intampla asta
GEANY iti recomand din inima cand ai timp sa te ocupi de sprancene 
inca o data multaaaaaaa sanatate puisorilor si voua tu mamicilor 
Fetelor astazi i am cumparat lui Tiadris o masinuta ,stiti cat a costat ? 25 de lei ,de la Kaufland am luat o ,n am vrut sa fac o investitzie mai mare de teama sa nu se plictiseasca
ii place f mult ,,,sa vedem cat o tzine ![]()
o sa pun poze imed
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
olim spune:
salutare sid e la noi
in primul rand sanatate bolnaviorilor
, si noi ne numaram printre ei.Ieri noapte alex a facut un puseu de 40 de febra, insa dupa 2 ore avea deja 38, acuma nu stiu daca e de la dinti, ca tot timpul e cu manuta in gura, baga toate jucariile, sau are vreu virus parca ii curge si ansul un pic

LA MULTI ANI ANAMICA!
cu intnarziere
ma duc sa fac ceva de mancare ca imediat se trezeste alex, si il duc la bona si eu la curs
abia astept sa il termin.
gabriela, sunt de acord cu tine, anii astia is cei mai faini ani ai copiilor cu care nu o sa ne mai intalnim niciodat.Insa stiu ca sunt mamici care trebuie sa mearga la munca poate nu pentru salar ci si pentru acel post.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
antoni spune:
fetelor, ati patit careva sa fi iesit ultimii molari chiar dupa canini?ca eu nu cred sa fie de la dinti, numai acum i-au iesit caninii, nu pot veni deja ultimii molari.plus ca nu se vede nimic.DAR ATUNCI CE ARE???????????offf, si eu maine ar trebui sa plec la bucuresti pt un curs.oare sa ma duc asa? s-o las cu soacra?nu stiu ce sa fac...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dpop am o intrebare mai practica: mai tineti minte careva cum se numeste magazinul de saltele din cipariu? stiu ca aveau si site, dar nici sa ma bati ca nu mai tin minte. stiu ca natalia mi l-a zis acu muuulte capitole, dar nu mai gasesc... azi sigur e ziua cuiva La Multi Ani ! |
cred ca vorbesti de DOMUS FLEX, nu?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png