Gravidutze si mamici de Cluj - 98
Raspunsuri - Pagina 17
antoni spune:
Ioana 13-eu zic ca daca nu i-au iesit inca caninii, si vezi ca-i umflata ginigia acolo sau rosie sunt ei,hihi.si noi la fel am patit ca si tine.balea,febra si curgea nasul.
Oana-noi am avut ca si vo si zzicea doctorita Campean ca e un fel de dermatita atopica,avea numai doua pete mai aspre pe spate si pe burti.am dat-o cu avene trixera si i-a trecut.
mersi de raspunsuri,nu-mi vine sa cred ca e infectie urinara sincer.maine incerc cu olita.ca cu punga....
Ioana13 spune:
Eu sint "colega" cu mama Soniei la Capsunele mai -iunie 2007, zicea ca e constienta ca isi expune f mult familia, dar altfel nu are cum sa se stringa banutii aia...
Cred ca in situatia de fata doar s-au intilnit ideile (problema Soniei si lipsa de spatiu/timp pt pizza) si asa s-a ajuns la ideea de a da banutii aia acolo... Nu cred ca a vrut cineva sa faca vreo fapta buna pt recunoastere, ci doar au fost intrunite niste conditii care ne-au dus cu gindul la o varianta mai buna de a utiliza niste bani.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Meli,imi pare rau de infectia urinara, daca aia o fi, uite sfatul Ralucai mi se pare excelent! Multa sanatate!
Ioana, aceleasi simptome si la noi! FEbra insa a trecut, de balit mai baleste, dar nasul nu i-a curs. Sa nu fie vreo raceala! Noi insa mancam f prost zilele astea!
Raluca, chiar m-am gandit la voi! Noi nu am mai iesit in ultimele 2 zile, ca daca a avut febra...Voi sunteti bine?
Oana, nu am patit asa ceva, dar dermatita atopica sa apara asa tarziu? N-ati schimbat ceva detergent, balsam? Si nepotica mea a folosit cu succes Avene Trixera pt DA, dar sigur trebuie sa o vada un medic.
Alex, ideea cu plicul mi se pare cea mai buna solutie.
Monica, eu nu m-am suparat niciodata daca cineva si-a exprimat parerea, atata timp cat a facut-o frumos, iar tu nu ai sarit calul niciodata! Si continui sa cred ca nu e nevoie de privatiuni din partea mea si cu atat mai putin din partea copilului meu pentru a ajuta, atat cat pot, pe altcineva aflat in suferinta.Si o fac, chiar daca nu fac public acest lucru. Intr-un fel, m-a amuzat mesajul tau anterior, in care parca incercai sa ne faci sa ne simtim vinovate, pe noi mamicile cu copii sanatosi(Slava Domnului) care ne-am gandit sa ne intalnim si sa le oferim o surpriza copiilor nostri.Tu ti-ai exprimat deja opinia si ti-a fost respectata!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
dpop spune:
am o intrebare mai practica: mai tineti minte careva cum se numeste magazinul de saltele din cipariu? stiu ca aveau si site, dar nici sa ma bati ca nu mai tin minte. stiu ca natalia mi l-a zis acu muuulte capitole, dar nu mai gasesc...
arghirmonica spune:
Gabito cred ca ti s-a parut...eu nu invinovatesc pe nimeni Doamne feri ar fi culmea .Sa nu-mi sariti toate in cap acu cu ideea asta ca va pun sa ma stergeti din lista de preteni bine???![]()
![]()
![]()
Gabriela77 spune:
MOnica, 

Tind sa cred ca Ioana are dreptate
Victo, mi-am amintit ca m-ai intrebat la un moment dat si am omis sa raspund, proiectul casa l-am abandonat, am putut recupera avaansul, in contexul crizei economice prefigurate si a caderii libere a pietei imobiliare, ma bucur ca am facut-o. Noi aici avem spatiu suficient, candva ne vom indeplini si visul de a avea o casuta!
Va pup, o zi frumoasa tuturor! Noi nu mai avem febra, mancam prost, si avem fundicul iritat! Dar macar nu suntem racite!Cum mai e pe afara, ca nu am mai iesit....?
mami_alexia spune:
Meli, eu aveam infectie urniara, nu Alexia. Metoda Ralucai mi se pare ok, sper sa fi reusit pana acum. Dar de unde pana unde infectie urinara, o jeneaza cand face pishu? Ca de cele mai multe ori te ustura la urniat.
Capitolul Sonia...sa dea Dumnezeu sa reuseasca sa stranga banii si sa mearga la operatie. De-abia in momentul acela vom putea spune ca eforturile a mii de oameni nu au fost in zadar. Intr-adevar, nu e chiar drept sa spui ca iti iei pizza de la gura ca sa donezi banii intr-un anumit loc dar practic cred ca asa a gandit Monica, a realocat banii.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Gabriela77 spune:
Diana, zau ca nu stiu cum se numeste magazinul, desi stiu care e...
dariandra spune:
OANA - Si eu am patit asa cu Daria, dar ea avea cateva pete foarte mici.Tot asa ne-a spus si medicul Dariei ca este dermatita atopica.Am dat-o cu ulei de masline si crema de galbenele alternativ.I-a trecut.
OanaAlina spune:
si Maria a mai avut o data o pata de genul asta pe gat si am tratat-o cu ulei de masline si galbenele, insa acum fiind vorba de prunica (mediu umed....) se pare ca nu isi miai face efectul crema de galbenele....
va multumesc pentru sfaturi!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra