Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita billy batista am inteles ca are un fel de aspirator... |
nu, batista bebelusului se monteaza chiar la aspiratorul normal cu care aspiri.
Naty spune:
dragelor, batista e un fel de tub lung cu un mic dispozitiv de bagat in nas care, cum spuneau rox si anuc se monteaza la aspiratorul de acasa.
billy ti-am dat PM.
Gata, plec acasa. Trebuia sa plec mai repede dar am asteptat o felie de tort de ciocolata. Pe care am ras-o cat ai zice "peste"
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
alinuk spune:
puteti vizualiza aici (e un link in dreapta ecranului)
http://www.overland.com.ro/
batista bebelusului si modul de functionare
In rarele ocazii cand a avut nevoie Teo, de doua trei ori pana acum, am fofosit si noi cu succes (evident ca intati am incercat pe noi....toma necredinciosi)
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty dragelor, batista e un fel de tub lung cu un mic dispozitiv de bagat in nas care, cum spuneau rox si anuc se monteaza la aspiratorul de acasa. billy ti-am dat PM. Gata, plec acasa. Trebuia sa plec mai repede dar am asteptat o felie de tort de ciocolata. Pe care am ras-o cat ai zice "peste" Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
tort de ciocolata?
Jasmi 26+ cu
way to go, BB
micola spune:
Buna, fetelor!
Ce rau imi pare ca eu intru si scriu asa rar, dar serviciul e de vina...
Eu sunt bine, am fost la dr si a zis ca tot ce am eu de facut e sa stau cuminte, sa ma odihnesc pe unde apuc si cat de mult pot, sa mai las alte treburi si alergaturi. Alte detalii nu mi-a dat, oricum, va mai spuneam eu, ca el doar il masoara pe bebe si zice: foarte bine, sau perfect, altceva nu scot de la el. (bine, ca si daca il intreb si incepe sa-mi insire niste cifre...ce fac eu cu ele?)
Azi ma duc la doctorul de familie, sa ma programez pentru analizele la sange, asa mi-a zis ginecologul.
Voi nu faceti analizele uzuale, acum, in perioada asta?
Lisa , oricare ar fi problema ta, incearca sa nu iei masuri la nervi, ci mai bine stai si mai gandeste-te, mai tarziu poate o sa vezi altfel problema...
Selene, multa putere si curaj!
va pup, fetelor, merg sa mai citesc ce mai ziceti fiecare :). Eu nu am cumparat inca nimic, ma speriati cu aspiratoare nazale, hainute...noi nici patut nu am luat inca...De sarbatori:)
29 + cu !
AMR 11 saptamani...!
Anuc spune:
Ia lasati voi torturile si ziceti, daca stiti, ce se mai aude cu cursurile alea de la municipal ptr alaptat? Parca dna dr Culcer trebuia sa le tina?
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
flowerbee spune:
Fetelor, eu am vazut cu ochii mei batista bebelusului si la prima vedere am crezut ca e o gluma pusa la cale de prietena mea. Dar nu, i-a aspirat mucisorii lui bebelache cu aspiratorul
Naty, sa se faca repejor bine bebica ta!
Vorbeati de mesteri tip dorel?
Pai sa va zic ce au facut ai mei: mi-au montat sinele pt perdele de asa natura incat sa nu pot pune carligele pt perdea, adica din perete in perete, fara nici un cm de spatiu. Prin urmare, atrebuie sa tai din ele (i-am chemat din nou) pentru a putea pune perdeaua.
Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
cristi_2003 spune:
degeaba - nu cred ac aveti un dorel mai dorel decat asta de la noi. (sau daca aveti - grav, foarte grav, cumplit de grav)
32+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI
bebelusi spune:
Fetelor, eu sunt super fericita ca de maine intru in concediu de odihna 4 zile, ca le mai aveam de luat si azi mi-am luat inima in dinti si m-am dus la sefu si i-am zis. deseara la 5 ma duc la Pifu sa vedem ce gasim...
28+ Vlad Mihai
Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere
flowerbee spune:
Cristi, sa il tineti pe dorel la alba, ca daca apare si pe la noi sau molipseste vreun coleg e grav, mai ales la metrou.
Maine merg la Diagnosis la dr Pop. Mai e putin si vad puiuta! Sa dea Domnul sa fie bine totul!!!!!
Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!