Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:

just? pe la tine ce se mai intampla?

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Poi..io sunt bine..mi-e somn tot timpul! Zici ca sunt iar la inceput de sarcina! Numai ca acum e o mica-mare diferenta..am diiiitaaai burdihanu'.Noaptea nu ma odihnesc f bine din cauza ca trebuie ba sa ma duc la baie, ba nu mi se mai face somn, ba ma loveste fata..si uite asa.Ma consolez gandindu-ma ca in stilul asta ma pregatesc pentru noptile in care nu va dormi asta mica.In rest, mare activitate nu am. Tv, dormit, citit, mancat si tot asa.Sunt cam lenesa, dar profit si eu de zilele astea, pana apare si bebelina in peisaj.

Justme 32+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, totul o sa fie bine, o sa vezi.Eu ma uit f.f.f des la pozele cu bebelina,pe care le-am primit de la Pop.

Naty,te-as ruga daca poti sa-mi dai si mie nr.de contact al dr.Culcer.
Eu am o obsesie cu laptele si mai ales cu alaptatul cat mai mult.Este posibil sa fac cezariana si am auzit ca laptele nu vine decat dupa 2-3 zile.Sunt f speriata, ce o sa faca aia mica fara papa;nu vreau sa-i dau lapte praf.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Aaaa...si kg-le luate la bord pana acum sunt in numar dee.... ..13!

Justme 32+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

In sfarsit am ajuns si eu la calculator, v-am citit acum raspund ca ma odihnesc (am facut mancare- supa de pui cu legume si varza ).

Roxana superba salopeta, ce conteaza ca o imbraca 1-2 ori maxim, merita!
Alinuk multumesc pentru site, asa mai invata si "eu" incepatoare cate ceva. Sa vezi ce o sa faca socrela cand o sa ne vada cu aspiratorul!!
Vreau si eu o felie de tort!!
Si eu sunt interesata de cursurile pentru alaptat de la Municipal!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

25+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, luni ma duc sa imi vad sufletelulabia astept, o sa vb si eu cu medicul de toate analizele astea de care ziceti voi sa vedem daca imi zice sa le fac si eu, sunt curioasa. O sa va mai scriu in seara asta cat pot dar in week end plec la Caracal la parinti asa ca nu o sa va pot scrie decat luni seara dupa ce vin de la ecosper sa nu scrieti prea mult ca nu o sa va pot ajunge din urma...

28+ Vlad Mihai

Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

buna! sunt noua printre voi, dar de cate ori am nevoie de vreun raspuns la intrebarile mele intru pe forum si aici gasesc. Sunt insarcinata in 33 sapt si 1 zile si in ianuarie voi da nastere unei fetite. Mai am o fetita de 1an si 3 luni pe nume Daria-Ioana.
va doresc multa sanatate voua si la bebeii din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

S-a intamplat ceva grav: cineva a pomenit de tort cu ciocolata. De unde sa iau eu acum tort cu ciocolata? Mmmm, mai am 1:30 si plec acasa dar voi face un ocol pe la cofetarie.

Bebelusi, sa ne pove cum a fost la eco. Tinem pumnii sa fie bine.

Ecografia de trim III se face la 32 sapt, nu? Eu maine voi avea 29 sapt. Oare ce fel de eco o sa imi faca Pop. Poate fi tot morfofetala?

Just, nu ai pus mult, 13 kg la 32-33 sapt nu mi se pare mult.

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

S-a intamplat ceva grav: cineva a pomenit de tort cu ciocolata. De unde sa iau eu acum tort cu ciocolata? Mmmm, mai am 1:30 si plec acasa dar voi face un ocol pe la cofetarie.

Bebelusi, sa ne pove cum a fost la eco. Tinem pumnii sa fie bine.

Ecografia de trim III se face la 32 sapt, nu? Eu maine voi avea 29 sapt. Oare ce fel de eco o sa imi faca Pop. Poate fi tot morfofetala?

Just, nu ai pus mult, 13 kg la 32-33 sapt nu mi se pare mult.

Bee28+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mie mi-a zis o doctoritza ecografista ca, eco de trim III se poate face de la 28-29 sapt.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Ceaustoc fetelor!

Am reusit si eu repede sa va citesc!sper sa nu imi fi scapat nimic!

Iris_o scumpa!ne-am uitat cu Radu impreuna si pana si el a apreciat-o!si acum cum incepe cu glumitele,cred ca de gadila pana in suflet!te pup si iti doresc ca ziua de maine sa fie plina de amour !

Arya_frumosi copii ai!ce bine de tine,sunt mari si asa o sa mai ai si tu un pic de jautor!da vreu poza si cu tine!

Roxana_Patrik tau... si ce harnic este!e dulce rau salopetica,pacat ca aici nu o pot imbraca in asta!

Ledi_felicitari pt nepotel!sa creasca mare si puternic!

Lisa_sper ca este doar o sensibilitate si nimic mai mult!

Anuc_sunt f bune acele habar nu am cum se zice(fasa cu gaurele)si eu am!aici sunt mai lungi si tai tu din el cam cat iti ajunge!f utile si elestice!

Dark_si mama mea tot o luna sta,ca mai am un frate de 17 ani si ar fi prea mult pt el singurel!si-ar face de cap!

Daiopri_e cum sa nu iasa si motanul 2 frumos???poate o sa fie si mai frumos!

Flo_ce bine de tine,maine o vezi pe bebelina si va fi totul bine,are Dumnezeu grija!eu azi termin de tot cu mutatul,tu cum stai?

Naty_sanatate multa puiutei tale!

Alina_unde sunt pozele cu fetita ta?

Cami_imi pare rau pt tine!sper sa se rezolve cat mai repede!totusi sunt bani munciti!

eu cred ca saptamana asta nu o sa mai am timp sa intru pe net!azi ma duc la noua casa si ziua de maine o am f ocupata,de weekend nici numai vorbesc!sper sa nu ma uitati!indata ce ajung la net va scriu!va pup si tinem aproape!

Edina `de 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Multumesc frumos tuturor pt urari.Abia de ieri am devenit si eu constienta ca vine in curand si nasterea.Pana acum vorbeam,spuneam..era ceva la nivel de teorie si nu constientizam prea tare.Ieri insa m-a lovit...nu mai e mult si nasc!

Flo,bine ca ai schimbat,ca ma speriasem unde am scris eu de kg,ca nu am scris mai deloc in ultima vreme.Am luat 9,5-10.La mine e alta problema,fiind bb sus in stomacul meu nu pot manca mult si mananc max de 3 ori pe zi si atunci putin ca altfel totul imi vine inapoi.

Yashy,scuze ca te felicit abia azi,am citit de ieri,am vrut sa-ti scriu de ieri,dar m-am luat cu altele si am uitat.Felicitari pt baietel,sa va traiasca si sa fie sanatos!

Succes fetelor care merg sa-si vada bebelusii la eco,sa fie totul bine!

Noi suntem bine,avem de umblat cu diverse acte/probleme.De 3 zile ma uit la desene animate cu/despre Craciun..sau ascult diverse melodii.Ma gandesc tot mai mult la Craciun,imi da o stare de bine,dar si de agitatie in acelasi timp..

Lisa ce s-a intamplat?Eu zic sa va calmati si sa o lasati mai moale cu deciziile astea mari si radicale luate la nervi.

Am vazut poze cu Francesca,este foarte,foarte frumoasa.,Am mai vazut poze cu cei 2 copilasi ai aryei,frumosi foc..si nu mai stiu ce poze am vazut,ca am mai vazut mai multe poze,dar acum am tot fost agitata cu nasterea nepotelului,plus ca avem o gramada de probleme pe cap nu mai tin minte exact.
Pupici la fete.

Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 9 SAPT.

Mergi la inceput