Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Naty, da, de la Miniblu. Eu la Ioana n-am avut asa ceva si nu cred ca sunt indispensabile. Atat imi aduc aminte, ca i-a cazut buricul fix la 7 zile. Cred ca puneam o fasa intre scutec si ombilic, dar chiar nu mai stiu. Sanatate Ioanei tale! A mea de vreo cateva zile nu mai stranuta, nu mai are muci si ma gandesc sa fug sa-i fac antigripalul, ca nu se stie cand o mai prind asa sanatoasa. Dar nu prea stiu ec sa fac....

Andre_ea, intreaba-l pe Tudor cum vrea s-o cheme pe surioara lui. Poate va da o idee. Pe Ioana cand am intrebat-o, mi-a zis ca vrea sa-l cheme Tedi pe fratiorul ei

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Hello burtici!
Nu sunteti foarte vorbarete azi (de-asta apuc si eu sa scriu :)) )
Lisa - da' ce-i cu tine pui??
Selene - nu stiu ce ti-as putea spune! Fetele au spus cam tot!! Putere multa - priveste partea plina a paharului - exista Daria!!
Iris si celelalte fete - sarumana de feedback apropo de copii mari nascuti natural. Parca imi revine curajul incet incet... Oricum, ramane sa vorbim cu doctorita! (sper doar sa nu se faca astia ca uita de epidurala ca ma iau cu ei de gat asa nascanda cum o sa fiu!! :) )
Carmen - mai are rost sa-ti spun cat imi e mie de drag numele de Matei??? In prima faza sotzu din dotare a vrut musai Matei, dar acum, dupa atata timp in care i-am spus miscaretului Matei nu l-as mai schimba pt nimic in lume!!
Billy - nu ceza!!!! Sorry!!!! N-am apucat sa citesc din urma si de-asta am crezut ca-i vorba de ceza!!
Daiopri - foarte tare dar si galanta treaba cu "body type". Cat pot fii de dulci cand sunt mici... Mai mai c-ai vrea sa ramana asa :))
Cristi - nu radea de Dorel - 3 mesteri de la mine de la apartament sunt Dorei si iaca unde am ajuns!!!!
Aseara se montau ornamentele de Craciun prin Iasi... M-am ingrozit!!! Vine Craciunu - rezulta: vine bebe - iar eu nu m-am mutat inca acasa!!! Vorba moldoveanului: VAAAALLLEEEEUUUUUUUU!!!!!!!!

32+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 8 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca - acum 2 zile "dorel" a taiat un cablu de jumate din oras nu a avut curent 2 ore

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Naty merci de tot! I-am luat piticei aspirator nazal de la chicco, deci batista asta se foloseste cu el. Te rog, fa-ti pomana intreaga si da-mi si mie datele de contact ale Dr. Culcer intr-un PM sau ceva. Si eu imi doresc sa alaptez cat mai mult, deci suntem pe aceeasi lungime de unda. Chiar ma gandeam la o prietena care a nascut in august si deja la nici 3 luni ii dadea copilului alimentatie suplimentar pe langa laptele de la san, pe considerentul ca-i este foame. Nu m-a extaziat varianta.

Ghindoaca ta are imunitatea slabita dupa atatea tratamente prin spital, imi pare rau ca iara este racita.

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Billy, ce ai luat tu e o pompita de nas cred. Batista bebelususlui o iei de la farmacie si chiar asa se numeste. Este un altfel de dispozitiv care se baga la aspirator.

Yashy, tu ziceai ca ai pus poze pe contul comun? Nu vaz nika...sau sunt eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Merci iris, andreea

cadia leucoplast de buric pentru bebei? sau pentru mamici?

porumbita:
- pentru colul scurt: odihna cat mai multa si acelasi tratament ca pana acum (3 no-spa pe zi, 4 utrogestan)
- habar n-am de ce pe dreapta, nu am retinut nimic altceva din ce a zis referitor la subiectul asta decat ca trebuie sa ma lungesc pe partea dreapta
- nici eu nu prea stiu ce e hernia asta; buricul meu arata rau de mult dar de cateva zile ma si doare rau

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

de buric pentru bebe

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Eu am mancat, iar acum mi-e un somn de pic pe birou....imi vine sa mor pana la 17.30...nu cred ca mai rezist mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Ce tare Dorel asta....Un Dorel de-al meu s-a electrocutat pt ca a bagat pickameru (???? nu stiu cum se scrie ca nu sunt de profil... :) ) intr-un cablu de retea electrica (cred ca situatia e aceeasi ca la tine), dar acum se si lauda cu isprava lui... Cum poti sa vezi ca e cablu acolo si totusi sa te gandesti ca e mai bine sa-l gauresti???

32+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 8 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

billy batista am inteles ca are un fel de aspirator...

Mergi la inceput

Fetelor, sunteti mortale , batista asta se monteaza la aspiratorul vostru de acasa...

Mergi la inceput