Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!!!!

Leditia, sa va traiasca nepotul, sa fie sanatos!

Yashy, eu sunt mamica aia norocoasa

Ariya, si eu am avut sentimentul asta cu copilul, sa nu-l dau la nimeni, cel putin in prima luna. Soacra-mea se uita saraca cu jind ca ar fi luat-o si ea in brate, dar parca in adins o faceam, sa nu i-o dau. Ce rea sunt! De fapt, cred ca era doar un sentiment natural..

Lisa, zi-ne ceva, ce s-a intamplat? nu ne lasa asa...

Iris, tare Francesca Si eu ma minunez cate-i trec prin cap Ioanei si ce haioasa e. Tot asa ma intreb daca al doilea bebe o fi la fel de frumu, haios, istet, etc...Sper sa fie, ca teoretic are aceleasi gene

Roxanaz, sotul meu e foarte pus pe treaba cu al 3-lea copil, mereu imi zice...si l-as face si eu ptr ca visez la o casa vesela, plina de copii, dar cred ca ne vom opri la 2...

mai vroiam sa le zic ceva si la "americance", dar am uitat...dupa ce citesc 2 pagini, se fac toate informatiile varza in capul meu...

A! Apropos de epiziotomie. Eu n-am avut teama de nastere propriu-zisa, cat imi era groaza de epiziotomie...Sa stiti ca n-a fost asa de rau. Eu n-am avut elidurala, dar cred ca inainte de a ma taia, nici nu stiu cand s-a intamplat, m-au dat cu vreun anestezic local, ceva, ptr ca n-am simtit taietura. Apoi nu vedeam decat cum ma coase dr-ul prin geamul umui fiset cu medicamente. Altfel nicio simtire nasoala. Ba chiar am facut si-o gluma cu dr si asistentele. Ele mi-au zis sa stau cuminte ca sa ma faca la loc, cum am fost, si eu le-am zis ca poata sa coasa chiar mai mult, ca nu ne suparam (eu si sotul). Deci daca-mi ardea de glume semiobscene, eram ok.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Rox super salopetica! Sa o purtati sanatoase!

Catalina

33+ Ana-Maria ingeras de

AMR 7 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea
E superba salopeta! Cum sa radem? Da' am vazut ca e de 6 luni. N-o sa fie cam vara atunci?


eeeee... e mica de nu se poate. poate sa scrie 6luni pe ea pana la sfarsitul lumii ca mai mult de 3 nu ii dau. stii cum e cu masurile astea ptr copii. plus ca am o salopeta de 6-9luni de la Pat... e clar mult mai mare. iar eu avand experienta cu Patrick care poarta vesnic haine cu cel putin o masura mai mare as cam baga mana in foc ca o sa ii vina cand o scot din spital... si atat . dar macar mi-am facut damblaua cu ea ca e superba (mai frumoasa ca in poze )
albinut si pe mine ma apucara durerile pe acolo de 2-3 zile. sunt dureri de dilatare a bazinului. si dureaza pan la nastere. se desface incet incet comisura pelviana ca sa se largeasca bazinul si sa faciliteze iesirea fatului.
Patricia e frumos site-ul celor de la pifu, imi este cunoscut, nu prea stiu de unde. daca e si marfa de calitate.. asta conteaza.
Dya nu musai nici sa ai linea nigra, nici buricul iesit in afara. eu deocamdata nu am niciuna. dar mai e timp ignora visele urate... or sa treaca. nu le pune la suflet.
Raluca hmmm... col asa scurt?? ia binevoieste tu si mai stai nitel relaxata si fara alergaturi, ok? doar nu ai chef de consemn la pat in ultimele luni. promiti sa fii cuminte???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

pifu au produse bune, eu am niste hainute cu eticheta pifu... cred ca luate de la targ, nu mai stiu.

si ledi felicitari pt nepotel!! sa va traiasca si sa se faca mare si voinic! Tu cum mai esti?

just? pe la tine ce se mai intampla?

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetelor

rox - am vazut si eu salopeta aceea, da nu avea cu fundita albastra asa ca am luat alta. chiar e foarte draguta.

am vrut sa scriu mai multe dar neuronul...

a, si eu am dureri de burta jos si si in zona respectiva.

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Andre_ea, multumim. Nici voi nu sunteti mai prejos, iar fata va fi cel puitn la fel de frumoasa cum e Tudor..

Bebelusi, incearca sa vezi partea buna a faptului ca oferta de mobila la noi e jalnica...daca aveati prea multe optiuni, incepeai sa te certi cu sotul...Glumesc , imi pare rau ca nu ati gasit nimic..

Naty, asa am scris? Imi pare rau ca te-am bagat in ceata se numesc fileuri ombilicale, sunt ca niste fase (cu gaurele) care se pun pe burtica bebeului cand are pansamentul la buric (pana-i cade)ca sa nu se agate de scutec sau lucrusoare. Nu le-am desfacut inca si nici poza nu e pe ele, dar vad eu cum se pun, oi nimeri. Daca nu, le folosesc la altceva

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rox:
- de azi trec la program scurt la serviciu, vreau sa plec cel tarziu la 3. Si acasa am inceput sa mai stau lungita, ma joc cu Ioana din pat.
- eva zici?

miere merci pentru explicatia cu streptococul B, intr-adevar, eu am facut cezariana.

billy:
- batista bebelusului e unul dintre cele mai utile obiecte. E un tub pe care il bagi la aspirator si trage mucii copilului. Gandul pare inspaimantator dar nu simt nimic (l-am testat pe mine). E chiar o super inventie!
- dr. Culcer e intr-adevar un doctor excelent, eu am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Si da, a salvat multi prematuri, foarte, foarte mici. In cabinetul ei de la spital are o poza cu unul asa mic ca ii intra in buzunarul halatului . O sa citesti si lucruri negative despre ea (ca are tarife piperate, ca e aglomeratie la cabinet, ca are o obesesie cu alaptarea, ca nu e prea amabila, etc). Eu una ti-o recomand insa din tot sufletul. E drept ca nu are tarife chiar mici (ca de altfel toti doctorii buni) si ca e aglomeratie la cabinet (pentru ca multa, multa lume apeleaza la ea, oameni veniti din toate colturile tarii. E foarte pornita pe alaptare, ceea ce mi se pare foarte bine si uneori pare cam dura desi nu e. Adevarul e ca o scot din minti parintii care isi indoapa copii cu lapte praf, biscuiti si alte asemenea in scopul de a ii umfla (pe principiul "bebele trebuie sa fie gras) si ii cam repede. Dar zic eu ca e spre binele copilului. Pe mine nu m-a criticat niciodata, chiar cand am mai gresit, mi-a explicat de ce nu e bine cum am procedat si ce sa fac.

ariya tare frumosi copii aia! Daca baiatul tau avea capul rotund, fie-mea era asa de tuguiata ca ii ziceam "obio"

alina stai mai linistita cu picaturile de nas. Mie mi-a zis ginecologul sa pun vibrocil. Si eu am pus din belsug si vibrocil si olynth de copii.

Mai fetelor, voi muriti de cald si eu de frig. Sunt asa de friguroasa ...



Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat sa va zic: nu am dormit aproape de loc fiindca fie-mea iar a racit . Toata noaptea am stat cu mana pe ea sa nu faca febra. Plus ca fornaia si gemea prin somn si chiar de-as fi vrut sa adorm nu puteam.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza!

Sunt neagra de suparare, astia iar au intarziat cu plata salariuluui, de data asta cred k e mai grav, se pare k s-au schimbat niste chestii prin firma. Ma pregatesc de proces, de parca asta imi lipsea acum!!

Ira 31+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ira liza imi pare rau de problema ta! Si la noi sunt cam intarziate platile.

miere, alina ma bucur ca bebeiii sunt OK.

lisa hai, spune-ne ce s-a intamplat, e bine sa te descarci!

yashy merci de aprecieri

ledi sa-ti traiasaca nepotelul, sa fie sanatos!

bee si eu am dureri din astea. Explicatia a dat-o Roxana.

dya_dy nici mie nu mi-a aparut de data asta linia nigra. La Ioana am avut. Chiar nu cred ca e o problema

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput