Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 25
cami_antonia spune:
neata fetele
ca si ieri va invit la ceva cald de baut ... fiecare ce doreste ce pofteste ....
ma bucur ca sunt bine cele doua fete mai greu incercate ... TUCHI si SELENE .... 

SELENE spovedania ti-a explicat carmen ce este cu ea si cum se face ... impartasania este SANGELE SI TRUPUL LUI HRISTOS ... si e bine sa ne impartasim in perioada asta mai ales pt bebe .... iar dupa botez sa impartasim in fiecare duminica bebele o anumita perioada ... dar cel mai bine ar fi sa cauti un preot cu care sa poti comunica ... asa cum spunea si carmen si vei vedea ca iti va da sfaturi utile ...
s-a lasat frigul rau de tot peste romania ... zici ca a venit iarna ... brrrrrrr ...
27+
ANTONIA IOANA
Camelia
Porumbita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui BillyBilly
Eco este relevant, dar tot eco iti arata ca bebe recupereaza diferentele pe parcurs...la mine asa a fost si asa reiese si la Selene. Avand un ciclu de nici eu nu mai stiam cate zile are , initial m-am bazat pe masuratorile de la eco, care imi prevesteau nasterea pe la inceputul lui ianuarie. Intre timp, tot la eco s-a vazut ca pitica a recuperat diferentele si ca si cand as fi avut un ciclu normal de 28 de zile, copilul a capatat DPN-ul constant de 25 dec...care este si DPN-ul corect dupa UM. Iar in alta ordine de idei, dr meu nu a fost niciodata interesat de masuratorile de la eco pt varsta, de fiecare data m-a intrebat de UM, verificand apoi daca erau discrepante intre ce trebuia sa fie si ce era. O sa recupereze si baietelul tau, ai sa vezi.![]() Catalina 34+ Ana-Maria ingeras de ![]() AMR 6 saptamani ![]() Bebelusa |
merci de explicatii...
la mine sper sa nu recupereze pt ca el a fost mereu inaintea masuratorilor (adica ar trebui sa vina mai devreme de 29 ianuarie cum e conf cu UM si mie asa mi-ar placea
Porumbita spune:
ce vesti bune selene, tuchi 
tuchi tu acum la ce doctori si la ce spital esti?
lamuriti-ma si pe mine de ce se face antitetanosul asta? mie nu mi-a zis nimeni de el....
legat de discutiile astea cu privire la religie, eu cred cu toata taria in DD si dea lungul timpului am primit si "dovezi" daca pot sa le numesc asa ca nu cred in van, DAR, efectiv nu pot si nici nu vreau sa ma iau dupa toate regulile si regulitele bisericii pt ca multe mi se par... arhaice/depasite/deplasate... ca sa nu zic altfel (gen sa nu scot copilul afara pana la 40 de zile, sa nu intru in biserica pt nu mi se citesc moliftele, sa nu pot sa ma spovedesc la alt preot dc asta vreau, si multe altele);
eu nu am tinut post de cand am ramas gravi, desi ma duc regulat la biserica, dar as vrea sa tin acum cu postul sf Andrei ...insa nu prea sunt impacata cu chestia asta de a impartasi bebelusii saptamanal... in primul rand nu mi se pare prea igienic (nu dati cu pietre va rog, chiar dc bbii au intaietate tot nu mi se pare igienic sa treci lingurita din gurita unuia in a altuia, care mai rostul atunci sa sterilizezi acasa totul in disperare) si in plus conf cu faptul ca tu nu ar trebuie sa iesi din casa/scoti bebelul pana la 40 de zile ar insemna sa chemi preotul acasa sau iti duca altcineva copilulla iserica... nu stiu... mi se pare prea complicat...
sper sa nu va suparati, e parerea mea... 
BillyBilly spune:
tuchi ma bucur ca esti mai bine! tine-o tot asa!
pusyketa da, eu mai am un pic...si acum mi se pare ca trec sapt cu o vitezaaa. Este super ca o sa nastem pe rand, invatam una de la alta...eu acum le citesc pe fetele de la odiseea de nov-dec sa pricep si eu ce se intampla. Oricum la burtica mea de acum activitatile s-au redus drastic rau, de-abia mai fac cate o miscare ca imediat obosesc si ma doare spatele...Ieri am fost la shopping prin Metro, Carrfeour si Selgros si in decurs de 4 ore si juma am fost la toaleta de vreo 4-5 ori, m-au durut pe rand ba gheznele de la picioare, ai fi zis ca sunt scrantite, ba picioarele cu sold cu tot, de mergeam schiopatand...ba mijlocul. Cum prindeam cate un loc de stat jos cum ma aruncam
, ce sa-ti spun, am ajuns franta. Asa ca fetelor, faceti-va treburile cat mai din timp, ca mai incolo orice activitate devine o provocare.
porumbita asa sa fie cum iti doresti tu, da' copii cresc in salturi, o crestere brusca poate fi urmata de o stagnare de cateva sapt. Eu de bine ca luasem in greutate doar 8kg, am stat la aceasta greutate vreo 4-5 sapt de incepusem sa ma intreb daca totu-i ok, apoi deodata brusc am luat 2 kg in 2 sapt de am recuperat in grafic si bebelusa se simte cert mult mai mare in pantec.
Catalina
34+
Ana-Maria ingeras de 
AMR 6 saptamani 
Bebelusa
cami_antonia spune:
fetelor eu urez azi LA MULTI ANI tuturor pe care ii cheama MATEI ... caci azi este SF EVANGHELIST MATEI .... asa pt cele care vreti sa puneti acest nume frumusel bebelusilor vostrii ... sau cele care aveti deja Matei prin familie .....
27+
ANTONIA IOANA
Camelia
DarkBendis spune:
Ziua buna!
Tuchi, multi 
Ma bucur ca te simti bine!
Selene, ce grozav ca Daria e maaare si vesela in burtica la tine! DPN e cum s-ar zice... provizoriu... bebe vine cand vrea el/ea, nu?
Billy "I know what you mean"... ieri am fost prin oras la cumparat cadouri de sarbatori (ca si de astea trebuie sa ne ocupam) si am ajuns acasa franta. Seara ne-am dus la film "Quantum of Solace" (James Bond)... nu-mi gaseam locul pe scaunul ala care numai comod nu mi se parea
In seara asta o sa-mi fac listuta cu ce a mai ramas de cumparat... eventual si cu "locatiile" de unde vom achizitiona... ca sa am cat mai putine drumuri de facut. Ne-am hotarat in sfarsit la carucior, vom lua *pachetul* Bugaboo Bee rosu de aici:
http://www.bambinodirect.co.uk/details2.asp/ProductID/787/sid/100/bugaboo-bee-cabriofix-nest-footmuff.html
Contine caruciorul (care se poate folosi de la nastere), scaunul de masina si toate accesoriile de care avem nevoie ... iar din intensele mele cercetari pe enspe mii de site-uri pretul e cel mai mic pe care l-am gasit pentru marca asta. Din pacate, poate fi livrat numai intre orele 9-17 cand noi suntem la servici... deci va trebui sa fac comanda in ultimele zile de job ca sa-l primesc saptamana urmatoare (cand voi fi in saptamana 36/37). Deci... mai am trei saptamani de asteptat pentru el...dar macar stim ce luam.

Dark Bendis
32+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 8 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
DarkBendis foarte frumos carutul, imi place mult! Am vazut si eu Quantum of Solace aseara, hmmmmm James Bond, yammy, yammy
!
Ieri erau 27 de grade afara, azi vad ca sunt numai 6, nici nu mai stiu cum sa ma imbrac.
Mey cu impartasania asta la nou nascuti nici eu nu sunt de acord: in primul rand din punct de vedere igienic si in al doilea rand cum sa dai alcool copilului in fiecare saptamana? O lingurita de vin pt greutatea lor este echivalenta cu un pahar pt noi. Povestea cineva ca dormea pruncul f bine dupa impartasanie, pai normal....ca era ametit bietul copil.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
DarkBendis spune:
Cu jale in suflet tre' sa va spun ca las laptopul, imi iau sotul de la laptopul lui si ne ducem sa facem un pic (mai mult) de curatenie in casa... ca e maaare nevoie. Si mi-e o leneeee ...da' voi merge pe principiul "pauzele lungi si dese cheia marilor succese".
Ofofof
..mama ei de curatenie 

Dark Bendis
32+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 8 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
rein spune:
Pusyketa, eu iti multumesc pentru citatul pe care l-ai dat, nu stiam ca exista Randuiala Spovedaniei. E interesant pentru mine ce am aflat.
tuchi123 spune:
Multumesc tuturor pt. primire fetelor si multi
Ma inteba cineva, scuze, memoria asta...la ce spital sunt acum si la ce medic, sunt la Filantropia Dr.Peltecu, insa, cum el este plecat mai tot timpul sunt lasata pe mana sa dr. adica Dr.Chisleag si pot spune ca in sf. ne intelegem, mentionasem atunci de ce am renuntat la Municipal.
Promit sa intru mai des![]()
Eu una nu am cumparat inca nimic pt. bebe, voi?
31+
Bogadan Gabriel
Doamne ajuta

, initial m-am bazat pe masuratorile de la eco, care imi prevesteau nasterea pe la inceputul lui ianuarie. Intre timp, tot la eco s-a vazut ca pitica a recuperat diferentele si ca si cand as fi avut un ciclu normal de 28 de zile, copilul a capatat DPN-ul constant de 25 dec...care este si DPN-ul corect dupa UM. Iar in alta ordine de idei, dr meu nu a fost niciodata interesat de masuratorile de la eco pt varsta, de fiecare data m-a intrebat de UM, verificand apoi daca erau discrepante intre ce trebuia sa fie si ce era. O sa recupereze si baietelul tau, ai sa vezi.