Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 26
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchi123 Multumesc tuturor pt. primire fetelor si multi ![]() Ma inteba cineva, scuze, memoria asta...la ce spital sunt acum si la ce medic, sunt la Filantropia Dr.Peltecu, insa, cum el este plecat mai tot timpul sunt lasata pe mana sa dr. adica Dr.Chisleag si pot spune ca in sf. ne intelegem, mentionasem atunci de ce am renuntat la Municipal. Promit sa intru mai des Eu una nu am cumparat inca nimic pt. bebe, voi? 3+ Bogadan Gabriel Doamne ajuta |
26+AMR 10 ZILE LUCRATOARE!!!
DarkBendis spune:
Tuchi, noi am cumparat destule... mobila pentru bebe, hainute (in proportie de 85%), pentru baie, pompa.... am facut lista si cam 2/3 din lucruri sunt bifate iar in ceea ce priveste restul cam e clar ce si de unde iau in urmatoarele saptamani. Nu m-as fi agitat atat dar la noi in "gasca" eu sunt aia organizata ... daca il las pe barbatu-meu la cumparaturi de unul singur ma trezesc acasa cu toate minunatiile din magazine dar numai cu ce avem eu si bebe nevoie ba
...ca nu il stiu de ieri-alaltaieri
Va fi mama prin zona dupa ce nasc dar ea chiar nu stie magazinele si preturile de aici si nici cu engleza nu se descurca prea bine. Incerc sa nu las cumparaturile pentru ultimele saptamani, eu teoretic voi naste imediat dupa Anul Nou si ideea de a-mi plimba burtoiul printre cei care se agita la Christmas Shopping (aici e nebunie mare) nu ma atrage deloc (mai degraba as sta acasa, sa ma odihnesc si sa dichisesc camera/sertarele/hainitele bebelinei)Da' asta sunt eu... fiecare face cum vrea/poate/crede ca i se potriveste 

Dark Bendis
32+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 8 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRA_LIZA spune:
Buna seara, fetelor! ma bucur, citind pe sarite cateva dintre postari, ca sunteti vesele si linistite in asteptatea marelui eveniment.
Eu, in schimb...ufffff! maine dimineata ma mai duc o data la CASS sa verific daca si de cand nu a mai fost platita contributia pt sanatate, de salariu nici atat nu-mi pun problema pe moment; asa k, de la Mall Vitan unde este CASS, cel mai probabil k ma opresc fix la TMB la Registratura si depun cererea de chemare in judecata impotriva angajatorului. Eh, iaka c e vremurti am ajuns sa traiesc: in saptamana a 34-a de sarcina, in loc sa stau linistita gandindu-ma la bebica, bat drumurile instantelor.
Well, sa inceapa circu'!
Sunt suparata rau!
Ira
31+ mami de
Lizuca
kristinuz spune:
Buna aseara buriticilor!!!sunt si eu o viitoare mamica de februarie.Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
26+

miereamara spune:
Eu is aia nebuna care a cumparat aproape totul inca din luna a 5-6-a de sarcina
!
Sincer, nici pe mine nu ma atrage ideea sa imi plimb burta in ultima luna de sarcina prin magazine, plus ca o sa fiu pe punctul de a termina masterul atunici si numai un stres suplimentar nu imi trebuie.
Cat despre necesitati, cred ca am luat mai mult decat necesar, dar mi-a facut placere sa fac cumparaturi pt bebe si nu consider mofturi chestiile de genul: sterilizator, perna de alaptat, scaun de masina, balansoar, un al doilea patut (mobil, gen tarc), etc, consider ca sunt lucruri care ne fac mai usoara tranzitia la statutul de mamica. Dar fiecare isi stie necesitatile mai bine.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
DarkBendis spune:
Oooofff Ira, ce probleme iti creeaza astia! E oare posibil sa nu fi platit asigurarile
? Ce nesimtiti! Sper sa nu fie cazul! Ca tu chiar nu ai nevoie de griji din acestea acum. Eu iti tin pumnii sa primesti vesti cat mai bune maine 

Dark Bendis
AMR 8 SAPTAMANI!!!!!
bebelusi spune:
Salutare fetelor, m-am intors si eu din sejurul la "Rio de Caracal"...Foarte frumos dar scurt....toata ziua odihna in rest si la mama si la soacra-mea rasfat...tot ce are gravida pofta
se rezolva. Fiu-meo a fost asa de vioi toata ziua de nu imi venea sa cred, imi era asa drag de el
Bee, Ciufik, mobila e compusa din trei piese: dulap, patut si comoda si a costat 1800 lei (include reducere 10% ca nu am vrut factura si 5% ca lucreaza Mircea la Teatru de papusi si poate are si el ceva de castigat cu o reclama ceva....)
. Atat costa varianta combinatie lemn cu mdf(mdf-ul este palul acela de calitate superioare care e invelit cu nu stiu ce folie....bla bla). Varianta numai din lemn era 2400 lei.Sunt asa de incantata de mobila, e lucrata asa fain...nu am cuvinte sa va zic...super
Cadia draga mea ar trebui sa vii la mine in vizita...toata casa e verde

in afara de baie care e mov
. De fapt peretii sunt galbeni iar accesoriile sunt verzi....sunt fan verde, imi da asa o stare de liniste.
Cadia, e tare ciudatica mobila, imi place foarte mult, e originala

Alina, patutul pe care l-ai gasit e foarte fain....
Jasmi, mie mi-a zis medicul sa vin la Doppler in saptamana 32-34.
Fetelor, referitor la post, sotul meu tine toate posturile si m-am cam obisnuit si eu dupa el (mai putin acum cand nu cred ca o sa tin), dar am grija sa gatesc multe chestii incat sa nu mi se para un calvar. La biserica din pacate nu prea ajungem ca duminica cand e slujba Mircea are spectacol, asa ca...
Selene, ma bucur asa tare pentru vestile pe care ni le-ai dat
28+
Vlad Mihai
Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere
DarkBendis spune:
Miere, si eu cam la fel am gandit... e tare placut sa aleg lucrusoarele pentru bebe si apoi dupa ce le cumpar sa le admir ![]()
Cateva (patutul mobil, pompa ) le-am primit de la prietene si am avut si bafta la niste oferte bune pe care ar fi fost pacat sa le ratez (in general toate costa cam multicel pe aici). Scaun de masina nu e moft deloc... aici chiar nu te lasa sa pleci acasa cu bebe fara el.
Bafta mare la disertatie 

Dark Bendis
AMR 8 SAPTAMANI!!!!!
miereamara spune:
Nici aici nu ai voie sa scoti bebele din spital fara scaunul de masina corect instalat, mi se pare ca vine cineva si verifica. De aia am si zis, poate unora li se pare un moft, de fapt am intalnit mentalitatea asta la multe cunostinte, chiar si in familie, am rugat-o pe mama sa se intereseze cat costa un scaun de masina in Ro pt la vara cand voi veni cu bebe, si era f uimita, ca la ce imi trebuie
, nu pot sa il tin in brate??? Tot nu am convins-o ca un scaun de masina este absolut necesar pt siguranta copilului.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
veronica75 spune:
Buna fetelor,
Ma bucur ca nu mai sunt vesti rele...pup toate fetele 
Ira - sper sa se rezolvz situatia, din cate stiu eu se pot duce si plati din urma...tin pumnii sa fie bine.
Apropo de scaun de masina: - daca nu ai masina....ce faci? il iei pt taxi? accepta taxiurile bb-i???? Poate Lisa sa ne raspunda
, sau cine stie.
Cat despre cumparaturile pt bebe, si eu am scos lista si am inceput sa tai ce cumpar, deci nu vreau sa las nimic pe ultima suta de metri, cu toate ca mai am multe de cumparat...si vin si sarbatorile...eu as vrea sa am macar strictul necesar la sf. lui decembrie...da nu stiu daca imi iese ![]()
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum