Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

antitetanosul ti-l face dr de familie si nu costa nimic

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Lisa slujbele despre care vorbeai cred ca sunt cele de la Maslu, intr-adevar sunt binevenite, si au mare efect cand mamele se roaga pt copii lor. La noi mama se roaga mereu pentru mine si fratele meu.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

25+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

ingrid, asa si mie mi-a dat duphaston pana in sapt 35, si ma intrebam daca tot nu-si mai face efectul din 32...ce rost mai are sa iau? dar cred ca o sa continui, pt ca nu as vrea sa nasc prematur si apoi sa ma tot intreb daca a fost din cauza ca nu l-am luat. de asemenea, mi-a spus ca in sapt 32 sa opresc vitaminele si fierul si sa iau calciu cu vit d, apoi continui cu vitaminele. sincer, ma gandesc ca atunci cand voi relua vitaminele sa le iau o zi da una nu, pt ca iarasi am luat 2 sapt in fiecare zi si m-am ingrasat 4 kg in timpul asta! si doar am mai patit asa! acum sunt convinsa ca e legatura intre vitamine si ingrasat...cel putin la mine.
antitetanosul se face la medicul de familie, e gratuit si mi-a facut doar o doza. adik eu o fiola am vazut... asistenta care mi l-a facut mi-a spus ca ea a nascut in sapt 32 o fetita de 2 kg si e sanatoasa, nu are nici un fel de probleme. asta v-am spus-o pt ca poate mai sunt speriate ca mine, eu cand am auzit ca am risc de nastere prematura m-am panicat. bine...a contribuit putin si o asistenta care i-a spus mamei mele ca bebeii prematuri au probleme fi fizice dar si psihice. acum stau linistita, in pat, fac tot ce pot sa ajung la 36-37, si ma rog ca daca totusi nasc mai repede sa fie bebe sanatos si bine. dar...nu as vrea sa incalc intelegerea noastra

31+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

se poate,dar stiu ca fac tare bine,mie una mi-a facut.
fetelro 2 zile si pun AMR,vaiiii ce emotii am

29S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

hai sa va arat ce am comandat pt bebe: http://www.copiiyumi.com/index.php/Accesorii-patut/Lenjerie-5-piese-Bertoni/flypage.tpl.html
si am mai luat si perna de alaptat de la ei ca e 25 lei! am mai luat si suzeta si suport de baldachin tot de aici, in rest tot ce am cumparat am cumparat live, din magazine.

31+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

billi ce zici tu acolo? ca nu e relevant ce iese la eco?
ca la mine dupa ultima menstra e 29 ianuarie dar la absolut toate ecografiile a fost in jur de 20 si sincer vorbind asta imi si doresc, sa fie la jumatatea lui ianuarie...

Eco este relevant, dar tot eco iti arata ca bebe recupereaza diferentele pe parcurs...la mine asa a fost si asa reiese si la Selene. Avand un ciclu de nici eu nu mai stiam cate zile are , initial m-am bazat pe masuratorile de la eco, care imi prevesteau nasterea pe la inceputul lui ianuarie. Intre timp, tot la eco s-a vazut ca pitica a recuperat diferentele si ca si cand as fi avut un ciclu normal de 28 de zile, copilul a capatat DPN-ul constant de 25 dec...care este si DPN-ul corect dupa UM. Iar in alta ordine de idei, dr meu nu a fost niciodata interesat de masuratorile de la eco pt varsta, de fiecare data m-a intrebat de UM, verificand apoi daca erau discrepante intre ce trebuia sa fie si ce era. O sa recupereze si baietelul tau, ai sa vezi.

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Selenuta, ce ma bucur pentru tine! Ca eu intelesesem, nu stiu de ce, ca ai sarcina cu probleme, dar vad ca totul e super bine! Minunat! Sa dea domnul sa faci un bebe super, nu chiar de 4 kg, ca sa ai o nastere usoara!

26+

AMR 10 ZILE LUCRATOARE!!!

Ingrid nu stiu cate probleme a avut sarcina, dar cred ca mai multe probleme au avut dr...

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Sa scriu si eu un mesaj, ca tot suntem la pagina 24..
Am vazut ca s-a discutat de batista bebelusului. Noua ni s-a parut un super util obiect bebelusesc inventat, pe acelasi loc cu pompa de san (am avut muult lapte) si cu biberonul (dupa ce nu am mai alaptat).
Petrisor nu este deloc un copil bolnavicios, asta nu inseamna ca nu are secretii nazale mai abundente din cand in cand.
Imaginati-va cum e pentru ei sa nu se poata odihni, bea sau manca pentru ca au nasul PLIN de muci. Ei nu il pot sufla si in afara de asta nu accepta sa il stergi cu ceva prea des. Atunci toate secretiile curg sau, mai rau se duc in gat si de aici infectie.
Am avut o raceala de vreo saptamana la Petru in care zilnic ii curatam nasul cu spray cu apa de mare si batista bebelusului de 6-7 ori.
Sunt copii care racest si o data pe saptamana. Daca infectia ramane pe caile respiratorii poate duce la altele, precum polipii.
Nu va mai spun cum am vazut copii dusi la aspirat la urgenta pentru ca nu mai aveau aer.
Oricum, zic ca e tare buna la casa omului.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Neatza buna,burtici!

Selene,Tuchi,ma bucur sa citesc vesti bune! Uite,ca,mai cu probleme,mai fara,ne apropiem incet-incet de momentul mult asteptat.
Sa dea DD sa fie bine pentru toata lumea.

Billy,ce mult esti inaintea mea,cand o sa nasc eu,tu deja o sa fii cu bebe in brate demult.....la mine tot 24 ianuarie ramane deocamdata,desi....nush la ce sa ma astept daca este deja scurtat colul...

Carmen,ai uitat sa specifici ceva important: nu te poti spovedi pana nu iti gasesti un preot care sa ramana duhovnicul tau si la care sa mergi de atunci incolo(daca nu il ai deja,evident).Deci nu te poti spovedi decat unui singur preot.Cu voia voastra,citez din Randuiala Spovedaniei:

"Ca sa te spovedesti,trebuie sa ai un duhovnic,pe care sa-l cauti si sa-l alegi numai din pricini duhovnicesti.Duhovnicul,pe langa savarsitorul Tainei de dezlegare,este si doctor sufletesc si cu cat ne cunoaste mai bine,cu atat ne pate ajuta mai mult.
Dupa pravilele bisericesti,schimbarea duhovnicului este oprita cu strasnicie.
"Orice barbat sau femeie de-si va lasa duhovnicul,fara de oarecare vina,si se va spovedi la altul,sa se desparta de Biserica,dimpreuna cu acela care il primeste astfel pe dansul..." ."

Deci,mare atentie,ca poti comite un pacat si in privinta aceasta.

Noi suntem bine,astept morfofetala,inca circul,umblu,astept tramvaie in statie pana paralizez,daca nu sunt cu masina,am scapat de raceala caci i-am dat-o lui tati,care a bolit mai mult ca noi...

Pup pe toate si sa auzim de bine!

30+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

mai fetelor, eu am o propunere, nu vreti sa evitam discutiile astea despre spovedanii? eu cred in Dumnezeu, si ma rog in fiecare zi, si daca imi pare rau pt ceva ii spun direct lui, niciodata nu am inteles de ce trebuie sa mai stie si preotul si de ce trebuie sa incurcam atata o treaba asa de simpla. mie mi se par foarte exagerate cerintele astea. o data am povestit cu mama unui preot care citise multe carti ale fiului ei si mi-a facut o lista imeeeensa cu tot ce trebuie sa fac (mi-a spus sa nu pun 2 nume la copil ca atunci cand va reveni mantuitorul nu va stii pe care sa il strige :)) pana la urma credinta e un lucru asa simplu, si mi se pare ca toate regulile astea mai mult te departeaza decat sa te apropie de Dumnezeu.
nu va suparati pe mine, mi-am spus si eu parerea...

31+ DAVID

Mergi la inceput