Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 23
Porumbita spune:
billi ce zici tu acolo? ca nu e relevant ce iese la eco?
ca la mine dupa ultima menstra e 29 ianuarie dar la absolut toate ecografiile a fost in jur de 20 si sincer vorbind asta imi si doresc, sa fie la jumatatea lui ianuarie...
deliafairais spune:
:) la mine dpn dupa um e in 12 ian, dar dr mia spus ca daca stau doar in pat poate ajung la 37 sapt (asta ar fi exact sapt cu craciunul). acum iau nospa si duphaston (park zicea cineva ca duphaston nu mai are efect dupa sapt 32?)
in alta ordine de idei, ieri am fost la medic si am facut antitetanos, dr m-a speriat, a zis ca o sa ma doara mana de numa cateva zile, dar...nu ma doare deloc, uneori ma jeneaza putin, dar nimic mai mult. daca vreti sa faceti si voi, mergeti linistite!
31+
DAVID
tuchi123 spune:
toate mamicile, mai intru si eu din cand in cand
sa vad ce se intampla cu voi
Eu sunt relativ bine si de sapt. viitoare am sa ma dau jos din pat sa incep sa "invat sa merg" caci de atata timp, ametesc, mi-e rau ce sa mai...
31+
Bogdan Gabriel
Doamne ajuta
La multi ani tuturor mamicilor pe care le-am ratat!
tuchi123 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deliafairais :) la mine dpn dupa um e in 12 ian, dar dr mia spus ca daca stau doar in pat poate ajung la 37 sapt (asta ar fi exact sapt cu craciunul). acum iau nospa si duphaston (park zicea cineva ca duphaston nu mai are efect dupa sapt 32?) in alta ordine de idei, ieri am fost la medic si am facut antitetanos, dr m-a speriat, a zis ca o sa ma doara mana de numa cateva zile, dar...nu ma doare deloc, uneori ma jeneaza putin, dar nimic mai mult. daca vreti sa faceti si voi, mergeti linistite! 31+ DAVID |
Asa este, progesteronul nu mai are nici un efect dupa sapt. 32.
31+
Bogdan Gabriel
Doamne ajuta
Carmen_Marieta spune:
Tuchi ma bucur sa aud ca esti bine, si ca incepi sa mergi. Trebuie sa fii puternica pentru atunci cand va veni bb.

O sa nasti tot la Municipal?? Ziceai ceva de medic si de asta am intrebat.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
25+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
lisa79 spune:
heeeeeeeeee,lume noua,tuchi mama ce bine imi pare ca mai intrii si tu din cand in cand si mai ales ca esti bine.
inca un pic mai e si gata,totul revine la normal
carmen,duminica merg la impartasit. aici se fac spovedaniile in timpul sapt si imparatsitul duminica. stiu ca e bine ,dar o fca pt amandoua!
cam slaba activitatea pe aici,la sf de sapt. o zi frumoasa va doresc
selene,mare supriza...dar e bine venita.la mine nu se pune problema de mama singura si nici tu nu ar trebui sa te gandesti la asta. poze nu ne pui de la eco cu bb
. in legatura cu spovedenia,eu cand am ers prima data,am mers la un calugar(prima data dupa multi multi ani-vreo10
),mi-a scos cartea si a inceput sa ma intrebe el.doar dupa acea am inceput eu sa ii zic de la mine. nu iti fa probeleme ca vei uita,conteaza sa nu le ascunzi cu intentie.toata lumea intelege ca suntem mai uituce. ar trebui sa mergi tu,te-ar ajuta si pe tine. daca matuda ta e credincioasa,sa mearga la biserica de pe str horea,si sa (carmen Ajuta-ma) sa pleateasca niste slujbe pt binele tau. au o denumire...da am uitat
! se fac 10 slujbe si se tine post,nu trebuie tu sa fi aceea care le face,la mine s-a dus mama,cand am avut probleme si m-au ajutat tare mult.
ai grija de tine
29S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Buna, fetelor!Sper sa apuc sa scriu pana cand nu se deschide un nou capitol... V-am citit, dar eram foarte adormita, pentru ca sideremia (fierul) mi-a iesit sub limita inferioara, deci am anemie si sunt pe supliment de fier... De la anemie, dorm f. mult... Adica asa zic eu, ca de la anemie...In rest, numai vesti bune. Povestesc acum.Ieri seara am fost la "Stanca", spitalul unde voi naste. Acolo lucreaza o asistenta foarte draguta, ne stim de mai demult, super amabila, mi-a facut turul spitalului, desi, in mod normal, nu este voie, totul curat, renovat, termopane, am vazut sala de nasteri, saloanele de lauze si salonul de bebelusi, erau vreo 10 in patuturile acelea speciale, inalte, super dragalasi, ca niste franzelute rozalii... Unii dormeau, altii se jucau ca manutele, unul plangea...Mi-am gasit si doctorita cu care sa nasc, e tanara si amabila, m-a luat in evidenta si mi-a facut echo 3D (aparat f. performant, cu posibilitate de 4D), ca sa vada copilul... Surpriza, surpriza, mai am nu 6 saptamani, ci 5!!! Nu mai e diferenta intre varsta dupa ultima menstruatie si varsta dupa echografie, din contra, fata mea e cu o saptamana mai mare, arata de 36 de saptamani, nu de 35. A masurat-o, a analizat-o, e cu capul in jos, pozitie optima pentru nastere, cu coloana pozitionata nu mai stiu cum, a zis, dar am uitat, in orice caz, pozitia cea mai buna... Si are... 2 kg si 550 de grame! A zis doctorita ca, in ritmul asta, daca e fix la termen, poate ajunge si la peste 4 kg! N-a vrut nicicum sa-i arate doctoritei fata, si-a pus mainile pe fata si acolo le-a tinut tot timpul! In schimb, i-a aratat frumusete de pruna... Care se vedea foarte clar... I-a masurat circumferinta capului, femurul, humerusul, stomacul, verificat IR-urile cu Dopplerul, ritmul cardiac, toate bune si frumoase, col suficient de lung (nu mi-a zis cat)... Am uitat doar sa intreb ce lungime are, banuiesc ca peste 40 de cm, m-am si gandit ca n-o sa mai incapa in haine...Tare m-am bucurat cand am auzit ca e totul OK...Ma mai duc la ea la 38 de saptamani, mi-a dat sa iau calciu si vitamina D...Acum, asistenta mi-a zis ca numai daca nu se poate fara epidurala, imi face epidurala, ca epidurala poate sa duca la oprirea contractiilor si apoi nu mai stii cum iese copilul (in sensul daca e afectat sau nu)... Om vedea, cum oi rezista eu, la asa copil grasunel...lisa, nu stiu ce au barbatii astia, zau... Aici, la Cluj, exista si o doamna care am inteles ca se ocupa de consilierea mamelor singure sau necasatorite...cami_antonia, eu nu m-am spovedit niciodata. Ma si tem ca, daca ma duc la spovedit, o sa uit ce vreau sa-i spun preotului, adica o sa fac o marturisire incompleta, ceea ce nu-mi place deloc... Care e diferenta intre spovedanie si impartasanie? Pe de alta parte, am zis ca obiceiul e sa nu iasa lauza din casa pana cand preotul nu-i citeste molitva. Dar eu evident ca va trebui sa ies, ca doar cine va declara copilul la Primarie? Ca trebuie in termen de 15 zile de la nastere...M-ati innebunit cu batista si aspiratorul... cu Daria Nandini http://bd.lilypie.com/TkNWp3.pngDaria: "posedata de bine" (persana)Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa) Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea! |
26+AMR 10 ZILE LUCRATOARE!!!
miereamara spune:
Fetelor, numai vesti bune, Selene si Tuchi ma bucur ca sunteti bine, va pup si aveti grija de voi!
Lisa
, nu am vrut sa te sperii cu epiduralul, si eu am rams un pic socata.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui deliafairais :) la mine dpn dupa um e in 12 ian, dar dr mia spus ca daca stau doar in pat poate ajung la 37 sapt (asta ar fi exact sapt cu craciunul). acum iau nospa si duphaston (park zicea cineva ca duphaston nu mai are efect dupa sapt 32?) in alta ordine de idei, ieri am fost la medic si am facut antitetanos, dr m-a speriat, a zis ca o sa ma doara mana de numa cateva zile, dar...nu ma doare deloc, uneori ma jeneaza putin, dar nimic mai mult. daca vreti sa faceti si voi, mergeti linistite! 31+ DAVID |
ingrid70 spune:
citat din mesajul lui tuchi123 toate mamicile, mai intru si eu din cand in cand sa vad ce se intampla cu voi Eu sunt relativ bine si de sapt. viitoare am sa ma dau jos din pat sa incep sa "invat sa merg" caci de atata timp, ametesc, mi-e rau ce sa mai...![]() 31+ Bogdan Gabriel Doamne ajutaLa multi ani tuturor mamicilor pe care le-am ratat! |

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.pngDaria: "posedata de bine" (persana)