Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
CADIA spune:
Bee, linisteste-te!Eu am mare incredere in Pop, si daca ti-a zis ca bebelina este ok, atunci chiar ca e ok.Nu o mai supara pe co-locatara ta.
Cand intri in prenatal?
Cami, daca cauti pe net mobila ZEBRAKIDS, modelul "ZIZOU", o sa vezi ce i-am luat pustoaicei.
Observ ca atunci cand nu merg la servici, si stau pe acasa, bebelina mea este muuult mai activa.
28+cu CLARA
Alina1976 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui jasmi
Alina multumesc, numai ca eu sunt cam departe de Bucuresti Dar o sa merg atunci la altcineva. Mai mult ma tenteaza eco 3-4d decat eco doppler Jasmi 27+ cu way to go, BB |
OOOOOOPS!! am uitat ca esti din Cluj :-) SORRY!
33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
jasmi spune:
Cadia, super mobila! Parca e desenata
Alina, no problem
Bee, Roxana va multumesc si voua pt raspunsuri
Jasmi 27+ cu
way to go, BB
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Alina, superba mobila de la Mothercare! Bee29+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
Merci Bee
33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
CADIA spune:
Micola, multzumesc frumos.De cand mi-a venit in minte numele(intr-o zi, asa din senin) mi-a placut si la fel si sotzului meu.Acum negociem pentru al 2-lea nume:IOANA (ar vrea sotziorul) sau MARIA (as vrea eu).
Jasmi, chiar este desenata mobila.Sa vezi ce bine arata acel ansamblu-dulap, asezate separat.
Au o finisare super frumoasa.Tot conceptul este desenat de 1 artist (designer) tanar, roman, si apoi fabricat.
Alina, mi-a placut mult patutzul de la mothercare, si inteleg ca poate fi folosit pana la o varsta inaintata, nu????
28+cu CLARA
Alina1976 spune:
CADIA, am vazut si eu mobila de la ZEBRAKIDS! MORTALA!! O sa iau si eu o masa si doua scaune pt fetele mele
Da, patutul de la Mothercare se transforma in pat junior in care doarme pana la 5 ani. E foarte misto si bine lucrat. A costat insa 1090 RON :-( dar daca te gandesti ca-l folosesti 5 ani eu zic ca merita investitia...
33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Naty spune:
rox exact asa si Ioana, daca nu ii scot bine mucii vomita fiindca i se duc pe gat.
alina a pus foarte bine punctul pe i. E foarte periculos sa lasi copilasul cu muci, fiindca, dincolo de faptul ca nu paote manca/respira/dormi i se pot duce in jos de unde diverse complicatii. De aceea nasul trebuie curatat cat de bine se poate.
Ioana mea a fost mucioasa rau si daca nu aplicam metodele teroriste descrise mai devreme cine stie ce complicatii facea. Fiindca la ea pompa de nas, oricat de buna, nu scotea nici 1/10 din ce avea acolo.
Si vorba alinei cand a aparut batista bebelusului i-am multumit lui Dumnezeu pentru asa inventie, am scapat de o mare problema.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yashy Eu am folosit la Luka aspiratorul bucal. Nu stiu cine spunea de un recipient cu 2 furtunase. Un furtunas il pui in nara copilului si celalalt in gura si tragi... Am avut mare succes la mucii lui Luka... Se aduna atat de multi muci... nu-ti vine sa crezi cand vezi ca tot ies si tot ies... Cand a mai crescut a inceput sa nu mai vrea... dar ii dadeam instrumentul sa se joace si sa-mi "traga" si mie mucii si asa ma lasa si pe mine sa-mi fac treaba. Adina & Luka& bobita din burtica26+ obraznicatura lu' mami |
Ce tare! S-o fi gasind si pe la noi asa ceva?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
CADIA spune:
Alina, chiar merita, pentru 5 ani, 1000 ron. Noi vrem sa dam aproape 1000 ron pe un pat/tarc Graco.
Sa vezi ce frumoase si haioase sunt balansoarele. Noi deja am luat 2 pentru o nepotica si un nepotel.M-am dat si eu uta in el.
28+cu CLARA