Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, linisteste-te!Eu am mare incredere in Pop, si daca ti-a zis ca bebelina este ok, atunci chiar ca e ok.Nu o mai supara pe co-locatara ta.
Cand intri in prenatal?

Cami, daca cauti pe net mobila ZEBRAKIDS, modelul "ZIZOU", o sa vezi ce i-am luat pustoaicei.

Observ ca atunci cand nu merg la servici, si stau pe acasa, bebelina mea este muuult mai activa.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Cadia, ce nume frumos, CLARA...:)

29 + cu !
AMR 11 saptamani...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Jasmi, in mod normal se face o eco la 30 sapt. Daca ti-a recomandat sa o faci fa-o! Si daca nu gasesti loc la Dr. acela incearca la altii. Poti incerca la Iosup la Clinica Fortis unde mai poti gasi locuri pana la Craciun...cred..si mai sunt si alte locatii...

33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Alina multumesc, numai ca eu sunt cam departe de Bucuresti
Dar o sa merg atunci la altcineva. Mai mult ma tenteaza eco 3-4d decat eco doppler

Jasmi 27+ cu
way to go, BB

OOOOOOPS!! am uitat ca esti din Cluj :-) SORRY!

33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Cadia, super mobila! Parca e desenata
Alina, no problem
Bee, Roxana va multumesc si voua pt raspunsuri

Jasmi 27+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Alina, superba mobila de la Mothercare!

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Merci Bee

33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Micola, multzumesc frumos.De cand mi-a venit in minte numele(intr-o zi, asa din senin) mi-a placut si la fel si sotzului meu.Acum negociem pentru al 2-lea nume:IOANA (ar vrea sotziorul) sau MARIA (as vrea eu).

Jasmi, chiar este desenata mobila.Sa vezi ce bine arata acel ansamblu-dulap, asezate separat.
Au o finisare super frumoasa.Tot conceptul este desenat de 1 artist (designer) tanar, roman, si apoi fabricat.

Alina
, mi-a placut mult patutzul de la mothercare, si inteleg ca poate fi folosit pana la o varsta inaintata, nu????

28+cu CLARA

Mergi la inceput

CADIA, am vazut si eu mobila de la ZEBRAKIDS! MORTALA!! O sa iau si eu o masa si doua scaune pt fetele mele
Da, patutul de la Mothercare se transforma in pat junior in care doarme pana la 5 ani. E foarte misto si bine lucrat. A costat insa 1090 RON :-( dar daca te gandesti ca-l folosesti 5 ani eu zic ca merita investitia...

33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rox exact asa si Ioana, daca nu ii scot bine mucii vomita fiindca i se duc pe gat.

alina a pus foarte bine punctul pe i. E foarte periculos sa lasi copilasul cu muci, fiindca, dincolo de faptul ca nu paote manca/respira/dormi i se pot duce in jos de unde diverse complicatii. De aceea nasul trebuie curatat cat de bine se poate.

Ioana mea a fost mucioasa rau si daca nu aplicam metodele teroriste descrise mai devreme cine stie ce complicatii facea. Fiindca la ea pompa de nas, oricat de buna, nu scotea nici 1/10 din ce avea acolo.
Si vorba alinei cand a aparut batista bebelusului i-am multumit lui Dumnezeu pentru asa inventie, am scapat de o mare problema.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui yashy

Eu am folosit la Luka aspiratorul bucal. Nu stiu cine spunea de un recipient cu 2 furtunase. Un furtunas il pui in nara copilului si celalalt in gura si tragi... Am avut mare succes la mucii lui Luka... Se aduna atat de multi muci... nu-ti vine sa crezi cand vezi ca tot ies si tot ies... Cand a mai crescut a inceput sa nu mai vrea... dar ii dadeam instrumentul sa se joace si sa-mi "traga" si mie mucii si asa ma lasa si pe mine sa-mi fac treaba.

Adina & Luka& bobita din burtica26+
obraznicatura lu' mami

Ce tare! S-o fi gasind si pe la noi asa ceva?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Alina, chiar merita, pentru 5 ani, 1000 ron. Noi vrem sa dam aproape 1000 ron pe un pat/tarc Graco.

Sa vezi ce frumoase si haioase sunt balansoarele. Noi deja am luat 2 pentru o nepotica si un nepotel.M-am dat si eu uta in el.

28+cu CLARA

Mergi la inceput