Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
aaaaaaaaaaa bee bine ca sunteti bineeeeeeee .... hai ca nu mai este mult ... bebelina e grasuna .... e bine ....
pupici
27+ANTONIA IOANA
Camelia
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee M-am intors de la ecografie. Doamne, cred ca am imbatranit 10 ani stand pe patul acela de langa ecograf. Fata e bine, nu a vrut sa fie fotografiata deloc, statea cu fata in jos si dr nu a putut sa o vada f bine, dar a zis ca e totul aparent normal. Are 1,494 g plus minus 219 g, organele ok, e mai mare cu 5 zile decat valoarea de la ultimul CM. Problema ar fi insa placenta care este de grupa I, grad de maturitate III; mai multe zone de necroza volozitara ischemica cu diametru de max. 1,2 cm. IR-urile marite, normal, insa IR-ul pe uterina dreapta a scazut de la 0,88 acum 2 sapt, la 0,60, iar pe uterina dreapta a crescut la 0,53. Col scurt de 2,8 cm, deci o sa intru in prenatal inainte de 15 dec. La un moment dat, i-a zis asistentei cu o voce grava sa lase niste randuri libere si de atunci am crezut ca mor. Ideea e ca bebelina statea cu fata in jos si nu putea sa o vada bine si sa ii faca poza. Dar eu in capul meu mi-am inchipuit un milion de chestii si am izbucnit in plans pana la urma. Cand m-a vazut ca plang (sa nu radeti, va vog), mi-a zis ca bebe e normala, ca este o placenta nu este f batrana si ca, in ciuda cu IR-urile marite, voi putea duce sarcina pana la capat. Dar sa urmaresc sarcina cu atentie, greutatea lui bebe si sa ma controlez la Fundeni la Hematologie ca sa nu am vreun sindrom de coagulare sau ceva de genul asta (nu am putut retine). V-am facut capul calendar, insa si acum imi vine sa plang de emotie. Pupici. Bee29+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
OFF mai Albinutz, nu mai fi stresata. Daca Dr. POP ti-a zis ca este normal si ca nu sunt probleme majore nu-ti mai face griji, OK?
Cred ca se referea la Trombofilie...dar daca aveai asa ceva cred ca ai fi descoperit mai de mult...nu te mai stresa. Du-te cu eco la Dr tau si vezi ce zice.
33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Jasmi, in mod normal se face o eco la 30 sapt. Daca ti-a recomandat sa o faci fa-o! Si daca nu gasesti loc la Dr. acela incearca la altii. Poti incerca la Iosup la Clinica Fortis unde mai poti gasi locuri pana la Craciun...cred..si mai sunt si alte locatii...
33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
flowerbee spune:
Jasmi, din cate stiu eu, ecografiile de trim III se fac intre 30 si 32 sapt (eu am facut la 29 sapt ca asa am avut programare, dar fac si la 32), apoi la 36-38 sapt si apoi daca e nevoie inainte de nastere.
Parerea mea este sa mergi la eco, chiar daca va fi de Craciun. Pana la Craciun mai avem exact 40 zile (deci 5-6 sapt), deci tu vei avea max 33 sapt de sarcina.
Sa ne arati mobila.
Alina, superba mobila de la Mothercare!
Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Jasmi, in mod normal se face o eco la 30 sapt. Daca ti-a recomandat sa o faci fa-o! Si daca nu gasesti loc la Dr. acela incearca la altii. Poti incerca la Iosup la Clinica Fortis unde mai poti gasi locuri pana la Craciun...cred..si mai sunt si alte locatii... 33+ cuADINA-IOANA AMR 7 saptamani! Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Alina multumesc, numai ca eu sunt cam departe de Bucuresti
Dar o sa merg atunci la altcineva. Mai mult ma tenteaza eco 3-4d decat eco doppler
Jasmi 27+ cu
way to go, BB
Anuc spune:
Eu sunt PRO batistuta, ca am cules cu ea tone de muci pe care nu cred ca i-am fi scos altfel. Acum sa nu va inchipuiti ca sunt trasi cu toata forta aspiratorului (ca poate asta va sperie). Dispozitivul ala isi regleaza singur puterea de tragere. Credeti-ma ca nu le face rau copiilor, atfel n-am fi atatea mame nebune pe aici
Bee, ne-ai dat emotii si noua. Bine ca e bine copilul! Si eu imi fac griji ptr orice gest sau mimica a drilor. La eco in loc sa fiu atenta la bebe, examinez fata doctoresei ca sa vad daca se incrunta sau ceva si imediat trag eu concluzii aiurea...Noi abia mierucrea viitoare mergem si mi se pare o vesnicie pana atunci
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
roxanaz spune:
Albinut bine ca e ok mandruta, nu te stresa for nothing. eu zic ca e ok sa te duci cand ai loc la doppler. hai, relax, ok?
flowerbee spune:
Da, Rox, incerc sa ma relaxez, dar tot mi se innoada lacrimile. Bine ca peste 2 sapt merg la control si eco la Herghelegiu. Sper sa ma mai linisteasca si el.
Oricum, cred ca dr Pop o fi zis ca sunt dusa cand m-a apucat plansul.
Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
cristi_2003 spune:
eu doar vinerea viitoare merg la eco morfo - o sa am 33 de sapt, da cum acuma plec la TB nu aveam cum sa merg la mures pt eco
sper sa fie ok
va pup si va doresc un weekend linistit si fara evenimente majore, doar odihna si distractie.
32+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI
micola spune:
salutare, burtici!
Eu m-am hotarat ca in postul asta sa tin si eu macar vinerea...si daca as putea, as tine si miercurea, insa mi-e teama sa nu fortez nota, cumva..
Azi am mancat: banana zilnica :) (pe care o infulec de cand am vazut 2 liniute ), covrigi crocanti si buni si un pate Mandi de soia, cu masline verzi ...buun, buun.si , bineinteles, mere cat cuprinde si o gutuie buna, buna.
Si acasa am ciorbita de fasole si o sa fac snitele din soia si niste gogosele de post :). Ma bucur ca am discutat si eu cu tati si am stabilit ca va tine si el post cand voi tine eu ca sa ne putem spovedi amandoi inainte de Craciun, sa-l asteptam pe bebe mai "curati". si a acceptat! Lisa, la noi e un pic invers fata de voi, ca eu sunt mai mult cu Biserica si el mai putin...dar ne intelegem noi, intr-un fel, mai ales ca eu nu-l oblig nici la post, nici la Biserica, ci ii fac mancare buna de post, si diversificata si ii aduc argumente convingatoare ca sa mai trecem si noi pe la biserica..:). daca nu vrea, nu vrea...dar de cele mai multe ori vrea...
toate burticile si toti bebebii dinauntrul lor :)
29 + cu !
AMR 11 saptamani...!