Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 16
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Andre_ea nu ma erijez in "cea care le stie pe toate" si nici nu am afirmat vreodata ca toti copiii sunt la fel. iar daca copilul urla la pompita asta nu inseamna ca nu ii scot mucii in continuare. eu prefer sa urle 5 minute si sa poata respira dupa aceea decat sa tuseasca si sa vomite de 3-4 ori din cauza mucilor pe care ii trage in gat (este un lucru care i se intampla frecvent lui Patrick datorita incapatanarii stersului nasului). |
Ai grait din capul meu!! MARE dreptate ai!!
33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
jasmi spune:
Alina, ai gasit patut pana la urma? Scuze daca nu despre tine era vorba, dar eu asa-mi amintesc
Jasmi 27+ cu
way to go, BB
IRINA.C spune:
Eu ascult colinde...cred ca am innebunit dar aerul asta imi miroase a decembrie si abia astept sa-l vad pe bebe mic desi ma rog al meu se anunta in ianuarie, eu tot nu mai am rabdare
bb mic
POZE
30+
Alina1976 spune:
Da Jasmi, am gasit
Uite cum e:
www.mothercare.com/Mothercare-St-Ives-cot-bed/dp/B000M4XMMC/sr=1-4/qid=1226661184/ref=sr_1_4/276-1419587-0631100?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core" target="_blank">http://www.mothercare.com/Mothercare-St-Ives-cot-bed/dp/B000M4XMMC/sr=1-4/qid=1226661184/ref=sr_1_4/276-1419587-0631100?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core
33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 Da Jasmi, am gasit Uite cum e: www.mothercare.com/Mothercare-St-Ives-cot-bed/dp/B000M4XMMC/sr=1-4/qid=1226661184/ref=sr_1_4/276-1419587-0631100?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core" target="_blank">http://www.mothercare.com/Mothercare-St-Ives-cot-bed/dp/B000M4XMMC/sr=1-4/qid=1226661184/ref=sr_1_4/276-1419587-0631100?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44362031&mcb=core 33+ cuADINA-IOANA AMR 7 saptamani! Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
suuperb .. si elegant
m-au sunat si pe mine aseara de la babydesign ca mi-a venit mobilaaa
Jasmi 27+ cu
way to go, BB
flowerbee spune:
M-am intors de la ecografie. Doamne, cred ca am imbatranit 10 ani stand pe patul acela de langa ecograf. Fata e bine, nu a vrut sa fie fotografiata deloc, statea cu fata in jos si dr nu a putut sa o vada f bine, dar a zis ca e totul aparent normal. Are 1,494 g plus minus 219 g, organele ok, e mai mare cu 5 zile decat valoarea de la ultimul CM.
Problema ar fi insa placenta care este de grupa I, grad de maturitate III; mai multe zone de necroza volozitara ischemica cu diametru de max. 1,2 cm. IR-urile marite, normal, insa IR-ul pe uterina dreapta a scazut de la 0,88 acum 2 sapt, la 0,60, iar pe uterina dreapta a crescut la 0,53. Col scurt de 2,8 cm, deci o sa intru in prenatal inainte de 15 dec.
La un moment dat, i-a zis asistentei cu o voce grava sa lase niste randuri libere si de atunci am crezut ca mor. Ideea e ca bebelina statea cu fata in jos si nu putea sa o vada bine si sa ii faca poza. Dar eu in capul meu mi-am inchipuit un milion de chestii si am izbucnit in plans pana la urma.
Cand m-a vazut ca plang (sa nu radeti, va vog), mi-a zis ca bebe e normala, ca este o placenta nu este f batrana si ca, in ciuda cu IR-urile marite, voi putea duce sarcina pana la capat. Dar sa urmaresc sarcina cu atentie, greutatea lui bebe si sa ma controlez la Fundeni la Hematologie ca sa nu am vreun sindrom de coagulare sau ceva de genul asta (nu am putut retine).
V-am facut capul calendar, insa si acum imi vine sa plang de emotie.
Pupici.
Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
yashy spune:
Eu am folosit la Luka aspiratorul bucal. Nu stiu cine spunea de un recipient cu 2 furtunase. Un furtunas il pui in nara copilului si celalalt in gura si tragi... Am avut mare succes la mucii lui Luka... Se aduna atat de multi muci... nu-ti vine sa crezi cand vezi ca tot ies si tot ies... Cand a mai crescut a inceput sa nu mai vrea... dar ii dadeam instrumentul sa se joace si sa-mi "traga" si mie mucii si asa ma lasa si pe mine sa-mi fac treaba.
Cu aspiratorul n-am avut niciodata pb, ii placea sunetul. La fel si cand storcea masina de spalat si facea un mare zgomot... ca nu era fixata ca lumea...
Foarte frumoase camerele bebelusilor vostri!!
Adina & Luka& bobita din burtica26+
obraznicatura lu' mami
cristi_2003 spune:
bee - chiar daca te-ai stresat, bine ca bebelina si tu sunteti ok.
32+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI
cami_antonia spune:
buna fetele
ieri nu am intrat caci am plecat pana la ai mei ... unde sunt si acum .... v-am citit din urma ....
irina si eu ascult colinde de vreo 2 saptamani cum ziceam deja .... abia astept craciunul si colindele ....
bee multa bafta la eco .... sa ne spui ce face bebe .... eu mereu merg la toaleta inainte de a intra la eco ... asa mi se cere .... dar pana ies e mereu plina ... asa ca ...
cadia eu nu am reusit sa vad mobila aleasa de tine .... nu stiu de ce ....
eu sunt de acord si cu aspiratorul nazal si cu batistuta ...
eu mobila nu voi lua dupa cum am mai zis ... voi lua doar un patut ... si o comoda mai mare am luat .... camera de bebe voi face dupa ce bebe v-=a constientiza si va avea 2 anisori ... pana atunci ii voi amenaja un loc de joaca ....
lisa fiecare face cum vrea cu credinta ... eu vreau sa-ti spun doar ca e bine sa mergi sa te impartasesti inainte de nastere macar .... si pt asta tre sa te spovedesti inainte .... macar pt bebe ... iar doctorita mea pediatra primul lucru care il zice pt nou nascuti este ca primele 5 duminici dupa botez sa fie impartasit bebelusul mereu ,... ca asa este ferit de toate relele ...
pupici
27+ANTONIA IOANA
AAAAAAAAAAAAAAAAA.... si ieri ne-am schimbat semnatura ....
Camelia
jasmi spune:
Bee, nu mai fii necajita ca totul o sa fie bine
Am si eu o intrebare: dr mea m-a trimis la altcineva pt eco doppler & 3/4d. Dar cineva-ul respectiv nu are locuri libere pana la Craciun (cred ca nu mai are nici atunci), cand eu voi avea cam 30 de saptamani. E prea tarziu pt eco doppler? Sau pot sa nu merg deloc? Sau sa incerc sa ma programez la vreo clinica privata?
Nu stiu ce sa fac, n-am avut nici o problema pana acum, am facut tot ce mi-a zis dr, chiar si unele analize pe care poate nici nu era cazul sa le fac (cum ar fi Triplu Test la 25 de ani ). Voi ce ziceti? Pls help
Jasmi 27+ cu
way to go, BB