Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa
Mie batista bebelusului nu mi se pare atat de infioratoare. Am vazut-o aplicata la un bebe de doar 2 saptamani si n-a facut urat deloc la ea.

Tocmai asta vroiam sa zic si eu mai sus. Copiii mici stau sa le tragi cu pompita. Eu i-am luat-o lui Tudor la 9 luni cand deja era mare si nu statea.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Legat de Batista Sugarului, pentru fetele care am vazut ca sunt mirate sau reticiente in folosirea acestui produs.
Eu ii multumesc lui D-zeu ca cineva a inventat asa ceva!!
Si o sa va povestesc ce am patit noi si de ce zic asta.
La 4 luni, fetita mea a facut mucisori pe care eu m-am chinuit sa-i scot cu diverse pompite fie ele si de la mama lui Chicco, toate acelasi sistem, prost si ineficient. Evident ca toate aceste pompite nu scot din interior prea mult. Eu nu am stiut asta si dupa cateva zile mucii au ajuns la bronhii si a facut BRONSIOLITA, o boala destul de rea la bebelusi si care poate necesita spitalizare si perfuzii! O bronsiolita grava si repetata poate duce la astm. Atunci cineva mi-a spus de batista sugarului si am cumparat-o...desi era prea tarziu pt ca avea deja boala. Am avut ocazia sa o folosesc insa dupa inca 4 luni cand a inceput la fel insa de data asta ii aspiram mucii din ora in ora si NU s-au mai dus in jos la bronhii sau chiar la plamani. Este foarte periculor sa lasi mucii sa ramana acolo pt ca se duc mai jos si creeaza complicati. Nu va doresc sa aveti un bebelus care sa faca pneumonie sau bronsiolita, boli destul de frecvente mai ales pana intr-un an. Cumparati Batista Sugarului, cerdeti-ma este o MINUNE si va scuteste si pe voi si bebelusii vostri de nopti albe, suferinta si internari. Nu este nimic traumatizant. Este un tubulet care intra un pic in nas si extrage mucii iar celalalt capat in aspirator pt a avea putere sa traga.

33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee, Cris, cu siguranta merg la Brico sa vad ce au si poate mi loe cos cei de-acolo.

Bee, mai bine nu faci pipi si o intrebi pe asistenta.
Dar cred ca deja ai plecat catre POP.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Cristi, o sa-ti explic cum este cu dopul gelatinos, sper sa nu fiu prea scarboasa si sa oripilez pe cineva insa ca sa intelegi cat mai bine este nevoie. Dopul gelatinos este ca un muc gros, mai dens, nu este transparent ci maroniu-rosiatic si o sa-l vezi fie pe chilot fie pe hartie dupa ce o folosesti. Dupa ce il pierzi poti naste in 24 ore sau intr-o sapt. Eu am nascut in 24 ore :-)

33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

merci alina si anuc

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mey, la inceput de sarcina va pune sa aveti vezica plina ca e sarcina mica si nu se vede bine. Deja in trimestrul III nu mai e cazul de vezica plina. Se vede totul f. bine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si in afara de asta dopul il poti pierde sau nu. dar in principiu asa e cum zise Alina, o gelatina mai groasa sau mai subtire, cu sau fara firicele de sange (datorate ruperii micro-capilarelor sangvine).
Andre_ea nu ma erijez in "cea care le stie pe toate" si nici nu am afirmat vreodata ca toti copiii sunt la fel. iar daca copilul urla la pompita asta nu inseamna ca nu ii scot mucii in continuare. eu prefer sa urle 5 minute si sa poata respira dupa aceea decat sa tuseasca si sa vomite de 3-4 ori din cauza mucilor pe care ii trage in gat (este un lucru care i se intampla frecvent lui Patrick datorita incapatanarii stersului nasului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ma - nu e scump mecanismul asta asa ca io il cumpar (am vazut cu vreo 40 de lei). daca e bun e bun, daca nu atata paguba sa fie.

da e compatibil cu orice aspirator?

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neata la amiaz'!

Multumim fetelor cu experienta pt sfaturile bune!
Am si eu prietene cu copii care folosesc cu succes batista sugarului si sunt incantate de ea!

PS: patricia - superba camera lui bebe

Jasmi 27+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Cristi, eu asa stiu, ca e compatibil cu oricare.
Eu ma bucur ca am unul silentios, care abia se aude cand fac curat

Jasmi 27+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput