Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 14
cristi_2003 spune:
cadia - cam la orice magazin cu perdele ti le si coase. si peste tot pe unde am fost pt copii sunt cam aceleasi modele - asa ca nu are rost sa cumperi de unde e mai scump.
32+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI
Naty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Naty, m-ai facut sa rad in hohote . Cum ma, sa traumatizezi copilul in halul asta? Ce, faci jujitzu cu el? Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s) |
Iti garantez ca asa se scot mucii super bine. Pe mine m-a invatat pediatra, cand Ioana avea nici 2 luni si a racit rau de tot. Pe atunci nu exista batista bebelusului.
Chiar anuc, rox, alina, andreea , ariya voi cum le scoteati mucii cand erau mici? Sau nu au racit? A mea racea intr-una si atunci, ca si acum.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristi_2003 spune:
fetelor cu experienta - ce e ala dop gelatinos, cum arata, cum iese (adica treptat sau tot odata)?
intreb numai asa ca am tot citit si nu mi-l pot imagina si ca sa stim...
32+ cu T. Carol
AMR 7 SAPTAMANI
Naty spune:
Subscriu la ce zicea roxana in legatura cu supraincalzirea si cu uscaciunea aerului. Daca nu aveti umidificator, puneti un vas cu apa pe calorifer.
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
cristi eu nu te pot ajuta fiindca nu ama pucat sa pierd dopul, m-a taiat inainte ...
Ioana la 3 ani
flowerbee spune:
Fetelor care ati facut eco la dr Pop. Cum e la el? trebuie sa ai vezica plina sau goala? La herghelegiu ne pune sa facem pisu inainte de a intra, dar stiu ca la inceputul sarcinii am facut eco la altcineva si mi-a zis sa fiu cu vezica plina.
Plec in 15 min
Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Anuc spune:
Naty, o fi mai eficienta, dar n-as putea face asa ceva. Chestia e ca nu am incercat si mi se pare aiurea, cum li se pare fetelor metoda cu batistuta. Cu pompita scoteam, ca nu se inventase batistuta. dar v-am zis, ca am luat multe, pana am nimerit una ca lumea...chinuiala mare...avea narile cat o gamalie de ac, ce sa scoti de acolo? groaznic a fost pana s-a facut un pic mai maricica...Sper ca baiatul sa semene cu mine si sa fie mai rezistent
Cristy, iti zic cum a fost la mine cu dopul, ca a fost primul semn ca se apropie nasterea. Nu l-am pierdut pe tot o data, ci treptat. Am banuit de la inceput ce e ptr ca nu avea ce sa fie altceva. Era ca un mucus dar consistent si destul de mult, nu cum sunt secretiile. Am inceput sa-l pierd sambata dimineata si duminica noaptea am nascut. Iar apa s-a rupt cand eram deja in spital si aveam contractii, dar mici si rare. S-a prelins pe picior ca un firicel, ziceai ca fac pipi pe mine. Nu stiu daca dopul asta e la toate la fel sau daca ati inteles ceva din ce-am descris, dar eu zic ca va dati seama din prima ce vi se intampla, chiar daca nu ati mai trecut prin asa ceva
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)
roxanaz spune:
citat din mesajul lui Naty Chiar anuc, rox, alina, andreea , ariya voi cum le scoteati mucii cand erau mici? Sau nu au racit? A mea racea intr-una si atunci, ca si acum. |
la Patrick a mers solutia scrisa de mine mai sus, adica ser+pompita clasica. nu era nici pe vremea lui batista. sau daca erau mai ticalosi solutia ser apoi tinut de gurita ca sa ii scoata pe nas. ieseau tot asa ca la robinet.
in schimb acum ptr ca nu vrea sa invete sa isi sufle nasul ca copiii mari il amenint ca o sa ii scot ca la copiii mici, cu aspiratorul. si o sa fie ca sor-sa, sugar. se ataca dar tot nu vrea sa invete sa si-l sufle....
cristi_2003 spune:
e asa semi transparent? si cat de mare?
32+ cu T. Carol
AMR 7 SAPTAMANI
andre_ea spune:
citat din mesajul lui roxanaz medie de 20-23 de grade este ideala. si mai ales atentie la uscaciunea aerului, un umidificator simplu isi face treaba tare bine daca stiti ca aveti probleme de genul asta. |
Mey, io la mai putin de 23 grade in casa tremur.
Si ca sa te contrazic in continuare sa stii ca Tudor urla cand auzea aspiratorul. E foarte buna batista bebelusului, dar Tudor nu statea. Bine, am folosit-o mai tarziu, cand era copilul mai mare. Cand era f. mic am avut bafta si n-a avut mucozitati prea multe si ne-am descurcat cu pompita.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 31+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta