Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

aaa si inca ceva. Cealalta metoda eficace de scos mucii copilului este sa ii pompezi cu putere ser fiziologic in nas (cu o seringa) dupa care sa il intorci repede cu fata in jos. Scuipa mucii si pe nas si pe gura. Mie una asta mi se pare mult mai traumatizant decat aspiratorul.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, am vazut-o si mi-a placut. Ce culoare cumperi? Vezi ca au si covoare asortate f dragute si vii. Mie mi-a placut roz cu alb.

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

aaa si inca ceva. Cealalta metoda eficace de scos mucii copilului este sa ii pompezi cu putere ser fiziologic in nas (cu o seringa) dupa care sa il intorci repede cu fata in jos. Scuipa mucii si pe nas si pe gura. Mie una asta mi se pare mult mai traumatizant decat aspiratorul.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

asta chiar suna super horror

32+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Naty, m-ai facut sa rad in hohote . Cum ma, sa traumatizezi copilul in halul asta? Ce, faci jujitzu cu el?

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Cadia, am vazut-o si mi-a placut. Ce culoare cumperi? Vezi ca au si covoare asortate f dragute si vii. Mie mi-a placut roz cu alb.

Bee29+

Am luat mov cu lila, deoarece camera piticei este lila.Ne-a facut si reducere 15%.S-ar putea sa iau i covorasul, dar intai sa asezam mobila, sa vad cum/ce loc ramane.

Nu stiu cum sa fac cu perdeaua si draperia
O sa merg pe la Mothercare ca altceva nu-mi vine in minte.

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu ii dau dreptate Ralucai... din experienta. din pacate una dintre problemele extrem de des intalnite la bebelusii mici ca varsta sunt secretiile mucoase. ele apar datorita mediului prea uscat din casa, a acumularii de microparticule in caile nazale superioare si a faptului ca ele fiind atat de mici se aglomiereaza imediat. de aici ei nu pot respira, nu pot suge pentru ca se ineaca si nu pot respira, nu pot dormi... si.... nu mai zic nimic in plus ca va dati seama cam ce inseamna asta si pentru ei si pentru noi. asa ca oricat de banal ar fi curatatul nasului este extrem de important. initial puteti apela la metoda clasica: pus ser fiziologic in nasuc cu pipeta, asteptat putin apoi aspirat cu aspiratoarele nazale obisnuite (pompite de muci). daca nu sunt probleme asta este solutia cea buna si ati scapat de alte instrumente si proceduri. dar daca asa nu reusiti trebuie apelat la alte instrumente - de genul batistei bebelusului, etc.
un lucru adiacent dar tot la fel de important este sa evitati supra0-incalzirea camerei copilului si a casei in general - o temperatura medie de 20-23 de grade este ideala. si mai ales atentie la uscaciunea aerului, un umidificator simplu isi face treaba tare bine daca stiti ca aveti probleme de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

28+cu CLARA

perdele foarte dragute pentru copii (cu winnie, pinocchio, zane) sunt la Bricostore. si nu se compara cu preturile de la mothercare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!!
Vad ca vorbiti de mobilier si amenajat camere de bebe... A MEA NU E GATA INCA!!!!!! adica n-are nici parchet pe jos.... si mobila sta depozitata la magazin de 2 luni....
Eu dupa cum bine stiti nu pot vedea poze, asa ca o sa astept sa intre in concediu ca sa va vad copilutii!!
Mie batista bebelusului nu mi se pare atat de infioratoare. Am vazut-o aplicata la un bebe de doar 2 saptamani si n-a facut urat deloc la ea.
Pe mine ma intristeaza zilele de vineri - iar vine weekendu', iar nu mai fac astia nimic la casa mea....
mamici!

32+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 8 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

28+cu CLARA

perdele foarte dragute pentru copii (cu winnie, pinocchio, zane) sunt la Bricostore. si nu se compara cu preturile de la mothercare....

Mersi, Rox.
Ti le si coase acolo, exact pe marimea ca-ti trebuie???

28+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, am fost eu la Mothercare sa vad perdelele si draperiile si mi s-au parut urate si f scumpe. De fapt, imprimeul e f frumos, insa calitatea materialului lasa de dorit. E o panza ca de cearceaf si costa in jur de 60 lei pe metru. Plus ca nu aveau pe stoc si mi-au zis ca vine destul de greu. Am facut eu un calcul si imi venea la fel de repede comanda din UK, plus ca era mai ieftin. Si eu tot de la Brico voi cumpara.

Bee29+

Mergi la inceput