Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

bee nu mai fi ingrijorata, daca dr. a zis ca e bine!

alina super frumos patutul. Sa-l stapaniti sanatosi!

Eu va urez weekend placut, plec acasa la mucioasa mea. pe toate

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 30+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu voi face eco 3d la 33 sapt si 2 zile,deci in sapt 34.

Flo,stai linistita ca bebelina e bine.

POZE CU NOI
Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 9 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Hello dragalaselor!

Am inteles care-i treaba cu batista, Anuc a obs ca puterea aspiratorului este un pic cam infioratoare pt asa o operatie delicata (aparatul meu are 1600W, trage tot ce apuca ca nebunul; barbatul facea glume cu mine aseara ca as putea sa-i scot si polipii cu ocazia asta ). In fine, la prima auzire, treb sa recunoasteti ca suna un pic cam a tacaneala, pana cand descoperi pe pielea ta utilitatea batistutei. Eu una inteleg importanta curatarii nasului, este valabila si la adulti in aceeasi masura. In medicina chinezeasca sunt tomuri de explicatii ce tin de respiratie si aparatul respirator, iar in Tao exista procedura care se numeste dus nazal Neti, care se face cat de des cu putinta pt ca intregul corp sa fie sanatos. Este mult de spus, dar pe scurt: RESPIRATIA este f importanta. Nici un organ pe care ni l-a lasat Dumnezeu nu este degeaba si nasul nu-i exclus ca utilitate.

Ce nu-mi este clar, este de ce acestui dispozitiv nu i s-a atasat un motoras de o anumita putere, ca majoritatii electrocasnicelor care sa faca treaba completa, fara sa mai apelam la prafuitul aspirator, pe care-l tavalim prin toata casa, si care sta pe jos in spatii dubioase. Nu era mai frumos daca o scoateam pe batistuta dintr-o cutiuta, cu motoras cu tot si o puneam langa noi pe canapea si cu copilasul in brate faceam treaba? Pt ca sincer mie mi s-a taiat filmul cand am auzit de aspirator...la cate dragalasenii sunt pt copii mici, la asta nu ma asteptam.

Dar eu am o vorba, daca-i musai, cu placere! Cum a zis si Cristi o sa-l luam ca sa fie si sa speram ca n-o sa apelam f des la el, ca mai repede ma tenteaza umidificatorul: si pt bebe, si pt noi si pt plantele din casa.

Mi-au placut mobilele, sunt superbe! Eu sunt adepta stilului simplu, cu cat mai simplu cu atat mai elegant, dupa mine. Iar albul chiar da o nota de inocenta si lumina, in acelasi timp. Sa le stapaniti cu placere, fetelor!

Cristi eu am avut pana acum vreo 3 episoade de eliminat pe hartia ig un mucus gelatinos, usor transparent, destul de mult. Am cautat atunci pe net si am inteles ca-i vb de refacerea dopului din cervix (parca asa era exprimarea). Nu este in nici un caz dopul pe care-l pierzi la nastere. Acela am inteles ca-i cu firisoare de sange. Sper sa nu vb prea multe prostii, toate odata...da' sa nu te sperii daca se intampla, mai ales daca nu se mai intampla nimic dupa aceea .

Bee bebe e bine! Asa a zis dr...

Mai vroiam sa mai zic cate ceva, da' am uitat .

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Fetelor, m-am uitat la mamicile din odiseea nov-dec 2008 si am observat ca majoritatea baieteilor la ele s-au nascut mai devreme iar fetitele in marea majoritate au apucat 39-40 de sapt...adica exact invers fata de ce se spune ca fetitele s-ar grabi la nastere!

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Naty, exista acel dispozitiv pe care-l descrie Yashy, sau, ma rog, ceva asemenator. Eu va scriam de el. L-am luat din Cora, dar uite, nu mai stiu de cine e produs. Ma uit si va zic. Si mie mi s-a parut interesant, d-aia l-am luat. Am zis sa-l incerc si pe asta.

Billy, sa stii ca si eu mi-am facut probleme ca se ataseaza "batista" aia la aspirator, ba chiar ma gandeam sa cumpar un aspirator de masina pe care sa-l folosesc doar ptr asa ceva. Intrebarea e daca s-o potrivi...DAR, aspiratotul nu ajunge la copil si nici praful de pe/in el. Este un fir lung care ii desparte, iar aspiratorul trage, nu impinge aer.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Billy, sa stii ca si eu mi-am facut probleme ca se ataseaza "batista" aia la aspirator, ba chiar ma gandeam sa cumpar un aspirator de masina pe care sa-l folosesc doar ptr asa ceva. Intrebarea e daca s-o potrivi...DAR, aspiratotul nu ajunge la copil si nici praful de pe/in el. Este un fir lung care ii desparte, iar aspiratorul trage, nu impinge aer.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (28s)

Doamne feri, nici nu m-am gandit ca ar impinge aerul/praful spre copil, da' este el murdar in sine, datorita scopului pt care-l avem...la cat se pune accent pe sterilizare si curatare si igienizare la prod pt copii, parca solutia este un pic iesita din tipar, voua nu vi se pare?

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

tuchi ce mai faci????? cum mai esti????

fetelor eu abia astept sa vina craciunulllllllll .... sa vina cu cumparaturi ...desi la cate ne-am luat pana acum nu stiu daca mai are putere mosul sa lase ceva si la noi .... il voi astepta oricum cu nerabdareeeeee ... parca as fi eu bebe mic ....

noua ni s-a nascut deja o noua finuta .... o vom boteza intre craciun si anul nou .... abia astept sa fiu nasica cu burtica si mai mare decat am fost prima data acum 2 luni ....

fetelor eu am auzit atatea povesti urate despre furia laptelui incat ma rog mereu sa nu fac acest lucru .... sa am lapte din prima si sa ma descurc fara furia lui .... offffffff ...

27+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Naty, ai grija de Ioana. Si a mea e mucioasa de 2 sapt si mai bine :-(
O dr. mi-a zis sa-i dau antibiotic insa eu nu vreau! Incerc sa o fac bine cu siropuri si sa las un pic si organismul ei sa lupte, atata timp cat doarme bine, papa bine, e vesela si agitata, nu face febra, de ce sa bag antibiotic in ea...Sper sa nu gresesc..

Billy, capatul care se baga in nas la bebe se sterilizeaza celalalt nu conteaza ca il bagi in aspirator si intre cele 2 capete este un fir destul de lung! Stai linistita, este OK

WEEK-END placut fetele!!

33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Billy, Ana mea s-a nascut dupa termen, la 40 sapt. si 4 zile....asa ca nu se prea verifica regula..

33+ cuADINA-IOANA
AMR 7 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

O sa o trimit si eu pe mama la Cora sa se uite dupa aspiratorul ala de gura...aici nu am auzit de asa ceva, dar mai pot cauta. Eu am un aspirator vechi si super galagios, si nici nu cred ca se va potrivi pompa aia din Ro la el.
Am vazut ce mobile frumoase cumparati, eu inca nu m-am hotarat la ceva. Desi ptr inceput puiul mic o sa stea cu noi in camera, asa ca nu trebuie sa cumpar cine stie ce.
Lisa, ma gandesc ca e normal intr-un fel sa te superi ca te ia asa tare dintr-o data cu religiozitatea lui. Dar il inteleg si pe el..probabil se simte frustrat si putin speriat de noua ipostaza de tata, doar e o conditie plina de responsabilitati si vrea sa ia totul foarte serios in primire, iar la el serios inseamna cat mai aproape de biserica si religie. Tot ce poti sa faci e sa nu reactionezi negativ la cerintele lui, fii calma ca altfel nu ai cum sa rezolvi nici un conflict. La noi nici unul nu e bisericos( eu am renuntat sa merg la biserica cu multi ani in urma, desi ma rog si cred in D-zeu..sunt putin mai hippy) dar daca sotul meu isi exprima interesul sa-i explice copilului despre biserica, atunci nu as avea nimic impotriva sa-l ia si sa-l duca la biserica, atata timp cat nu ma forteaza sa fac si eu acelasi lucru. Faza cu religia tine de suflet, si nimeni nu te poate forta acolo...dar poti fi si tu mai maleabila, daca nu te deranjeaza ideea- ii poti cere sa aiba rabdare cu tine, ca asta nu se schimba dintr-o data, ci in timp......sper ca nu te-am suparat cu comentariile mele aiurea

Crisss 29+

Mergi la inceput