Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (222)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Papaansh, io ma ofer, dar mi-e teama ca te voi innebuni cu alaptatu, la bb doii nu scapi de guramea

Gabriela, foarte bine ca ai iesit! si mai ales ca te simti frumoasa si aranjata
O mama bune NU e cea care sta numai acasa in capot si cu latze (ca mine, mai putin capotu, ca nu posed asa ceva )

Diwana, nu e nimic de-al meu pe net, si e bine asa . Dupa ce mi s-au furat niste amaret de poze, nu risc eu cu muzica

Cronica a fost f buna cred eu, s-a vorbit despre interpreti si se mentiona cum au interpretat lucrarile.
doua mi se par laudative: una ca cica ironica si amuzanta care a starnit ropote de aplauze(stiu compozitorul....nu e genu meu deloc din pacate, e gustul postmodern, dar in rest e apreciat)
si la mine unde se zice:
Violoncelista Laura Buruian#259;, o prezen#355;#259; pregnant#259; pe scen#259;, a fost una dintre favoritele publicului, interpret#259;rile ei fiind deopotriv#259; dramatice #351;i pline de intensitate emo#355;ional#259;, ca în „Sonata pentru violoncel #351;i pian” a Sabinei Ulubeanu, cîntat#259; împreun#259; cu Matei Varga.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

pe mine nu ma apuca groaza, ci bucuria....dupa cele 8 milioane...

Carpatina, si eu duc dorul Anei, sa stii!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutare!
Am revenit azi la birou si am o zi mizerabila!
De dimineata am inceput prost, am uitat acasa cizmele ce cauciuc si pantalonii de ploaie ai lui Tudor. Probabil o sa-i dea din cele ale gradinitei.
si la serviciu m-a astepta o lista luuuunga de sarcini, una mai urgenta decat cealalta...si nimic nu-mi merge.
Dar macar tocmai am aflat ca nu mai am un meeting de la 3 la 5:15. Iese soarele si pe strada mea...doar la figurat, ca e innorat rau aici!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

papanash, intru si io, ca tot m-ai strigat, si-ti dau vesti bune: s-a publicat In Monitorul Oficial Legea aia cu 85% si intram toatre care suntem acu' in CIC. O s-a trimit pe mail-ul comun pentru cei interesati.

Mie insa parca tot nu-mi vine a crede ca va ramane asa.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Io nu mai reusesc deloc sa scriu din cauza de nebunica mica. De vreo sapt se culca f tarziu, pe la 12 noaptea, cu amndoi parintii langa ea. Mor de nervi ca e treaza si plina de energie exaci in perioada cat io scriam pe forum. In felul asta n-am reusit nici sa votez poza papanashei, rusine mie, pentru care s-a mobilizat exemplar toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Papanash, mie-mi plac aia din "Iubire de argint"

Felicitari tuturor beneficiarelor legii cu 85%.

Sabina, eu ma gandeam ca gasesc ceva inregistrare de la vreun concert. Mda, trist ca se fura (pana si poze)

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Despre activitatil;e mele din ultimele zile au mai povestit fetele, noroc cu ele, ca io nu mai apuc.
Am fost marti la un interviu si m-am remontat psihic, am inceput sa caut bona, m-am intalnit cu Sabinele si m-am simtit super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

eu nu mai pot scrie ca mi s-a cocotat piticu in brate (si nu fiindca vrea sa stea cu mine, ci pt. ca vrea sa-si treaca degetele pe tastatura.)

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

prisilica,referitor la criza asta financiara, prietenul nostru director la trezorerie zice ca greul abia la anul va fi. Deci, nervii tari si rabdare, ca de trecut trec toate.

Io nu-nteleg cum adica n-a aprobar sefu' reintrarea in CIC? Io parca stiam ca in cazuri de-astea nu prea se poate opune, ca el nu poate decat sa constate, nu sa aprobe. Ai vorbit la HR?

Mergi la inceput

Pe mine ma intors detot legea asta cu 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului. Eram hotarata sa ma intorc din ianuarie la job si acu sunt in dilema: s-ar putea ca stand acasa sa iau mai multi bani decat daca ma duc la munca.
Pe de alta parte, daca mai stau acasa simt ca o iau razna si nu-mi va fi bine nici mie nici copilului.

Mergi la inceput