Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (222)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
Papaansh, io ma ofer, dar mi-e teama ca te voi innebuni cu alaptatu, la bb doii nu scapi de guramea![]()
Gabriela, foarte bine ca ai iesit! si mai ales ca te simti frumoasa si aranjata 
O mama bune NU e cea care sta numai acasa in capot si cu latze (ca mine, mai putin capotu, ca nu posed asa ceva
)
Diwana, nu e nimic de-al meu pe net, si e bine asa . Dupa ce mi s-au furat niste amaret de poze, nu risc eu cu muzica ![]()
Cronica a fost f buna cred eu, s-a vorbit despre interpreti si se mentiona cum au interpretat lucrarile.
doua mi se par laudative: una ca cica ironica si amuzanta care a starnit ropote de aplauze(stiu compozitorul....nu e genu meu deloc din pacate, e gustul postmodern, dar in rest e apreciat)
si la mine unde se zice:
Violoncelista Laura Buruian#259;, o prezen#355;#259; pregnant#259; pe scen#259;, a fost una dintre favoritele publicului, interpret#259;rile ei fiind deopotriv#259; dramatice #351;i pline de intensitate emo#355;ional#259;, ca în „Sonata pentru violoncel #351;i pian” a Sabinei Ulubeanu, cîntat#259; împreun#259; cu Matei Varga.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
pe mine nu ma apuca groaza, ci bucuria....dupa cele 8 milioane...
Carpatina, si eu duc dorul Anei, sa stii!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
Salutare!
Am revenit azi la birou si am o zi mizerabila!
De dimineata am inceput prost, am uitat acasa cizmele ce cauciuc si pantalonii de ploaie ai lui Tudor. Probabil o sa-i dea din cele ale gradinitei.
si la serviciu m-a astepta o lista luuuunga de sarcini, una mai urgenta decat cealalta...si nimic nu-mi merge.
Dar macar tocmai am aflat ca nu mai am un meeting de la 3 la 5:15.
Iese soarele si pe strada mea...doar la figurat, ca e innorat rau aici!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
bernix spune:
papanash,
intru si io, ca tot m-ai strigat, si-ti dau vesti bune: s-a publicat In Monitorul Oficial Legea aia cu 85% si intram toatre care suntem acu' in CIC. O s-a trimit pe mail-ul comun pentru cei interesati.
Mie insa parca tot nu-mi vine a crede ca va ramane asa.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Io nu mai reusesc deloc sa scriu din cauza de nebunica mica. De vreo sapt se culca f tarziu, pe la 12 noaptea, cu amndoi parintii langa ea. Mor de nervi ca e treaza si plina de energie exaci in perioada cat io scriam pe forum
. In felul asta n-am reusit nici sa votez poza papanashei
, rusine mie, pentru care s-a mobilizat exemplar toata lumea.
diwana spune:
Papanash, mie-mi plac aia din "Iubire de argint" ![]()
Felicitari tuturor beneficiarelor legii cu 85%.
Sabina, eu ma gandeam ca gasesc ceva inregistrare de la vreun concert. Mda, trist ca se fura (pana si poze)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
bernix spune:
Despre activitatil;e mele din ultimele zile au mai povestit fetele, noroc cu ele, ca io nu mai apuc.
Am fost marti la un interviu si m-am remontat psihic, am inceput sa caut bona, m-am intalnit cu Sabinele si m-am simtit super.
diwana spune:
eu nu mai pot scrie ca mi s-a cocotat piticu in brate (si nu fiindca vrea sa stea cu mine, ci pt. ca vrea sa-si treaca degetele pe tastatura.)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
bernix spune:
prisilica,referitor la criza asta financiara, prietenul nostru director la trezorerie zice ca greul abia la anul va fi. Deci, nervii tari si rabdare, ca de trecut trec toate.
Io nu-nteleg cum adica n-a aprobar sefu' reintrarea in CIC? Io parca stiam ca in cazuri de-astea nu prea se poate opune, ca el nu poate decat sa constate, nu sa aprobe. Ai vorbit la HR?
bernix spune:
Pe mine ma intors detot legea asta cu 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului. Eram hotarata sa ma intorc din ianuarie la job si acu sunt in dilema: s-ar putea ca stand acasa sa iau mai multi bani decat daca ma duc la munca.
Pe de alta parte, daca mai stau acasa simt ca o iau razna si nu-mi va fi bine nici mie nici copilului.