Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (222)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Na, ca s-a trezit stapana. Sper sa mai prind o clipa de ragaz sa mai stam la palavre.

In ultimele 2 sapt i-au iesit 2 dinti si 2 masele si a necesitat toata atentia.

Pupi!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

PTiu, ptiu, Sabino, ca tare bine am ras, am incercat o vizualizare a ta in capot si jur ca nu mi-a iesit...

Bernixule, da-ti peste gura, sa ramana asa, macar atata bucurie sa avem si noi. Asa ma incumet si eu la bb2...Multumim mult daca trimiti pe mailul comun.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Papaansh, io ma ofer
... mai putin capotu, ca nu posed asa ceva )

Pai acum daca nasesti bebele Papanashei, stie ce-ti lipseste si-ti aduce unul plocon!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

prisilica,referitor la criza asta financiara, prietenul nostru director la trezorerie zice ca greul abia la anul va fi. Deci, nervii tari si rabdare, ca de trecut trec toate.

Io nu-nteleg cum adica n-a aprobar sefu' reintrarea in CIC? Io parca stiam ca in cazuri de-astea nu prea se poate opune, ca el nu poate decat sa constate, nu sa aprobe. Ai vorbit la HR?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

pai eu nu m-am dus sa ma impun , doar am sugerat ca avand in vedere situatia de pe piata si ca e mai greu cu contractele mai ales ca au intrat 2 intreprinderi mari in somaj si jobul meu depinde oarecum de ele as vrea sa stau acasa pana la anul in primavara si ca vedem ce se mai schimba pana atunci, iar el nici nu vrea sa auda , ca oricum acum cautam clienti noi si ca daca tot m-am intors nu are rost sa sa stau acasa, cat despre HR ce sa-ti zic ... nu e cazul e o societate mai mica sub 20 de angajati ,tot cu seful pot sa vb , faza cea mai nasoala e ca nu am de lucru si trece greu ziua si consider ca iau bani degeaba ...parerea mea , asta a zis sefu'

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

si eu tot asa cred, de-abia de la anu'o sa simtim mai tare criza financiara. pana la reintoarcerea la job ( poate mai am unde )o sa fie foarte bine cu cei 85%.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mai fetelor eu am innebunit de tot am tabarat pe sot ca tv-ul din casa nu e bun pt ochii copilului si ma trezesc cu el cu tv nou in brateAcum oricare ar fi nu e bun pt copil dar ce sa ma fac cu nebunul de sot

teo

Mergi la inceput

Aici criza financiara se simte destul de bine adica eu trebuia sa incep job-ul acum 3 sapt si inca ma tin in asteptare nu au voie sa angajeze nimic inca.Si cam asa e peste tot.Iar cum eu aveam nevoie de part-time cred ca se cam lipsesc de mine.Dar nu-i bai ca am de munca multa acasa cu Vladut

teo

Mergi la inceput

Sa va spun la ce ma mai gandeam eu zilele astea.Daca tot o sa mai stam cativa ani aici in Londra cred ca ar fi mai bine sa-l strigam pe Vladut pe celelalt nume Dominic.Pt ca prea ii pocesc si ii uita numele astia pe aici.Si sotul meu este strigat pe al doilea nume pt ca nu-l puteau pronunta pe primul.Voi ce ziceti e o idee buna?Uff de parca Vlad ar fi un nume dificil dar daca sunt idioti

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

vreau sa stiu cine se baga la nashit ?

IOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Iar ati disparut?L-am pozat pe fecioras acum incarc pozele