Gravidute si mamici de Constanta (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Daca nu se mai inscrie nimeni noi sunam "soferul"(fratele meu),(Mav tare bun e permisul pe mana,dupa sarbatori eu fac scoala) si plecam la cumparaturi ca ce sa facem in zi de sarbatore ,poate imi iau si costum de sky,sa pot sa-mi rup gatul saptamana viitoare.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

fetelor, si eu as veni dar nu pot.si ce ma enervati ca voi aveti copii de o seama.al meu e mare vlajgau.dar tot o sa vin si eu la una din intalniri ca tare vreau sa va cunosc.
alina, miha, luati-va permisul ca tare bine e cu el.nu mai depindeti de nimeni, numai sa aveti masina, ca uite la noi e numai una(momentan) si ne cam certam pe ea, dar cand e tati de tura ne-o doneaza ca deh nu-si lasa el odorul sa plece la gradi cu transportul in comun.nu mai stati si urcati-va la volan.sa vedeti dupa aia ce bine e.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Inca odata multumiri, cu toate ca atata laude ma fac sa ma simt usor stanjenita: pana la urma o casa, o masa si copii avem cu toatele, la fel de frumoase. Nu ma asteptam sa va placa atat de mult intalnirea, dar daca tot v-am amenintat de ceva vreme, ba de la Bucuresti ba de aici, am zis sa fie ceva special.
Adina, legat de pian pentru Isidora, varsta ideala pentru majoritatea copiilor este 6 ani, dar daca copilul este dezvoltat fizic, psihic si intelectual (ceea ce nu ma indoiesc pentru Isi) poate sa inceapa, usurel si de la 5 ani. Important e sa urmaresti daca o captiveaza si isi doreste sa faca, altfel nu are rost.
Legat de aptitudini (ceea ce voi denumiti ureche), de cand meditezi si pustiulici mi-am dat seama ca nu trebuie toti indrumati spre performanta: studiu unui instrument muzical cu aptitudini medii duce oricum la o mai buna organizare, disciplina, capacitati de dezvoltare psihica si intelectuala+ o mica cultura muzicala = stiinta de a sta intr-o sala de concert sau balet fara sa te plictiseti in scaun si de a savura 'frumuseti sonore' exclusiviste.
Asa ca, poti sa incerci, cam 3 sapt. zic eu ca e perioada de proba (ii place sau nu), nu e necesar in prima faza instrument acasa, dupa, cand constati ca asta vrea sa faca pentru cativa ani recomandam parintilor copiilor mei sa cumpere din carrefour sau orice mall o pianola cu picioare electrica, care ajunge la pretul modic de 5-7 mil. (e demontabila, nu ocupa spatiu si un bun surogat pentru pian). Un pian de placere (sau cultura generala) merita facut minim vreo 3 ani (ca sa treaca de basic si sa ramana si cu o culegere de cantece in repertoriu, gen Fur elise, Balada pentru Adeline si alte slagarele) si mai departe, daca ii place, tot la nivel amatoristic se poate incerca pe aceeasi linie cateva notiuni de jazz (chiar si eu pianist-concertist cad pe spate cand aud vreun coleg care clampane in stil jazz la o petrecere, ce sa mai spun de impactul cu restul lumii). Inainte de Matei meditam destui (acasa cu picii, la serv. cu studentii) acum mai putin dar pentru Isi oricand imi pot face timp, daca va decideti.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna!
se pare ca nu ne ocolesc necazurile.acum,dupa 1 luna si 5 zile i s-a umflat lui bb locul vaccinului,cel facut in spital.locul e umflat si rosu.nu stiu daca acest lucru e normal dupa 1 luna.
voi v-ati confruntat cu asa ceva?
va doresc un wee placut lipsit de necazuri

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ege, stiu ca si altor bebei de la noi de la odisee li s-a intamplat asta, e ok si normal, sa nu storci chiar daca pare ca acumuleaza.
cel mai bine in cazul asta verifici cu un doctor.

nu sunt informatii la prima mana, dar poate te ajuta.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare si de la noi...
s-a vazut din plin k am petrecut ieri pentru k in dimieatza asta ne-am trezit la 9.45, toti 3 ( bineinteles cu mici treziri ce cate un laptic peste noapte, dar astea nu se pun pt k sunt inevitabile). Nu-mi venea sa cred cat e ceasul si ce bine ne-am sincronizat..Numai tati a plecat de la 7 la serviciu, da ce sa facem, cineva mai trebuie sa si munceasca...

jojocum ti-ai facut pana la urma parul k eu n-am inteles...e un truc sau realitatea...?
mie imi place cum iti sta, dar mi se pare k nu se potriveste cu o tinuta zilnica, sport.

isidora( ce ciudat sa scriu numele fiicei, dar sa ma adresez mamei...schimba-ti si tu nik-ul):e foarte frumos ce iti doresti tu pt Isi, dar eu cred k e bine ,chiar f bine sa faca si un sport, mai ales inot.de-abia astept sa faca darius 3 ani sa-l pot duce la bazin
mav: lui sebi k are grija de fratiorul lui. e mare lucru sa-l poti lasa pe antonio cu el chiar si 10 minute...

ege: nici vaccinul brianei nu s-a inrosit de la inceput, dar nu mai tin minte dupa cat tip. ceea ce retin e k roseala a durat cateva luni bune, dar dr mi-a zis sa nu-mi fac pb ca va trece.Vezi si tu ce zice medicul...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ege

buna!
se pare ca nu ne ocolesc necazurile.acum,dupa 1 luna si 5 zile i s-a umflat lui bb locul vaccinului,cel facut in spital.locul e umflat si rosu.nu stiu daca acest lucru e normal dupa 1 luna.

Fisun, nu-ti face griji, este normal. La noi s-a inrosit la ambele fete, a "copt", si-a facut "damblaua", apoi totul a revenit la normal. Va sparge singur, vei gasi hainutza murdara de infectia de la el, sa nu te sperii, sa nu-l storci.

Ina, sa-si gaseasca linistea. Voua va doresc sa fiti tari.

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

madalina, unde il duci sau mai bine zis unde vrei sa-l duci la bazin?ca al meu a trecut de 4 ani si tare mult ii mai place apa.ar sta non stop in cada sau vara la mare.m-ar interesa.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ege

buna!

fisun, si la noi a fost asa.nu mai stiu dupa cat timp, dar tot asa cum zice camelia a "copt" si nu l-am stors si a trecut.doctorul trebuie sa stie.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Multumim,Andreea,ca ne accepti si pt. explicatii;sunt exact ceea ce voiam eu sa aud.Performanta ma intereseaza mai putin,basic+cultura generala si ce vine peste e mai mult decat suficient.Acum sa vedem cat ii place Isidorei...in ideea cultivarii gustului pt. muzica clasica am dus-o si la balet....am intrerupt acum pt. dansuri dar vom relua la anul poate si daca o sa-i placa si pianul cred ca se vor imbina ideal impreuna...Ma bucur mult ca poti tu pt. ca mi se pare ca va potriviti-tu fiind o persoana echilibrata,calma ,blanda,calda.Asa tb. sa fie si Isi dar maicasa-o isterica irecuperabila - a stricat-o
Tinem legatura pe p.m.

Madalina,as fi dus-o pana acum la bazin daca nu aveam o retinere in privinta otitelor....ea fiind predispusa...Dar de cand am scos polipii vad ca n-au mai fost episoade asa ca vom incerca...Eu stiu Nastasie,de Palatul Copiilor -unde se pare ca au renovat si e mai bine acum,la Iaki,in Mamaia,si mai e un hotel ,dar imi scapa acum....Palm Beach-unde facea sau face inca Mariuca a Cristinei-logodnica lui David de Sanzi ...
Si mai vreau sa incerc tenis de camp ,dar asta sigur de la anul sau chiar de la 7 ani-...sa poata tine racheta in mana...

Jojo,slava Domnului ca nu e parul tau ala!

Mada,crezi ca eu nu vreau sa schimb nick-ul ?Dar am inteles ca nu se poate....Iti dai seama,toate tampeniile pe care le debitez snt asociate cu bietul copil...

Mergi la inceput