Gravidute si mamici de Constanta (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mav super tare a fost Seby.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Fetelor ce ziceti va place de mine AICI?

PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cred totusi ca eu sunt ultima care a intrat sa o laude pe Andre, pt ca nu am avut timp pana acum.

Am vazut pozele si subscriu ca a fost minunat, n-am vazut niciodata asa multe mamici si asa multi bebici la un loc. A fost tare tare frumos, mi-a placut mult de tot!

Mai vreau! Jojo, eu una sunt dispusa :)) Si iti sta ff bine cu culoarea aceea, ai programul acela cu coafuri?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Buna seara!
Ina, imi pare rau...condoleante.

Ce rau imi pare ca nu reusesc si eu sa ajung la intalnirile astea...
Am vazut pozele si filmuletele, impreuna cu Luca si a inceput sa chiuie la cel cu copiii pe hol. Era asa de fericit!
Nu stiu de care sa zic ca e mai frumos... Toti sunt.

Off, ce rau imi pare de comanda de la bimbo. Sper sa se tina de cuvant, chiar vreau masinuta aceea.

Jojo, iti sta bine.

In seara asta m-am chinuit mai bine de o ora sa-l culc pe Luca. El adoarme cu tzitzi si statea ce statea si se ridica, mai radea putin, mai tragea cate o tura de pat, se arunca in fata si apoi iar la tzizti...si tot asa...pana la urma a adormit.
Ma uit la el si nu-mi vin sa cred ce repede a trecut timpul. Parca ieri eram cu burtosu' la gura si nu mai puteam de nerabdare sa-l vad. Puiul meu iubit.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Deci nu eram eu ultima care sa o laude pe Andre...

Jojo,Eu as veni cu placere,dar avem program deja facut pe maine;dimineata mergem undeva iar dupa amiaza vin nasii la noi...maine se implinesc 5 ani fix de cand am botezat-o pe Isidora;era ca si azi aceeasi sarbatoare- Intrarea Maicii Domnului in Biserica,intr-o vineri si erau 18 grade afara....Doamne cand au trecut 5 ani?

Nu-mi place cum iti vine culoarea-sper sa fie un program de coafuri acela-ca de nu, tb. sa-mi asum gafa si tu sa ma ierti-te imbatraneste cu 10 ani...parerea mea
Cred ca ti-ar sta super cu culoarea ta naturala +niste suvite mai deschise la culoare sau o nuanta mai deschisa cu un ton sau doua pe blond inchis sau roscat cald,potolit.Iti recomand vopseaua cu care ma fac eu-Color &Soin-de la Trois Chenes,fara amoniac,resorcina sau paraben si o gasesti la Sensi Blue in Kauffland si in farmaciile Catena-e una la noi in cartier -pe strada Izvorului mai jos de scoala din zona...aproape vis_a -vis de scoala.
Acuma daca n-o sa-ti placa sa nu ma impusti ,eu sunt multumita in mare...Macar nu-mi distruge parul...

Andre B,bineinteles ca am uitat sa-ti laud apartamentul...noroc ca mi-a amintit Irina ....
Imi place mult ca are un aer degajat,cald,primitor,luminos si toate sunt alese cu grija si imbinate perfect....Na ca si la decoratiuni te pricepi...ca sa nu mai zic ce frumos era aranjata masa ...

Cum vine asta dom'le? Unii se pricep la toate si altii la nimic?
Pai e corect???

P.s:de la ce varsta recomanzi orele de pian copiilor?Adica la 5 ani ar fi buna de ceva? Sau tb. testata mai intai? Tu faci si meditatii ?
Isidora isi doreste sa invete pt. ca verisoara ei de la Suceava pe care o adora canta si la pian si na vrea sa o imite....iar eu sunt mai mult decat doritoare sa incercam....Daca nu poti tu ,desi tare mi-as dori sa poti,poate ne recomanzi pe cineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Doamne ,daca nu e un program de coafuri acela???Ma scalpeaza JojO...

Angi,verisoara ei face si germana ,dar am zis ca o lasam pe la anul ...pt. ca la gradi vb. in engleza,face si dansurile,ne gandim pt. pian sau innot si sa nu innebunim cupilu'...

Mergi la inceput

Adina daca nu vroiam sa vad pareri nu mai intrebam.Tot spalacitul meu e in cap,poza mi-au facut-o niste nepoate.Faza e ca eu sunt alergica la orice tip de vopsea insa ce zici tu acolo suna tare bine,o sa intreb cat costa sa stiu daca merita sa cumpar ca s-o testez pe o suvita,de mult va zic ca imi doresc o schimbare.Sa aveti o zi minunata maine !
Bun deci avem un Pupi pe lista,o sa intru sa-ti dau adresa si am zis dupa masa ca m-am gandit sa fie odihniti puii,si Teo cand se trezeste vrea pa,nu stiu ai vostri;bine nici prea multa energie sa-mi scoata piticii din cuti .

PrimaPlaja

Mergi la inceput

Insa noi suntem treze de la 7.30 cel tarziu ,acum cum vreti.

PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetelor, ei bine eu sunt ultima cu laudele, ca aseara a venit tati si n-am intrat pe forum, am stat vreo 15 minute si atat, mi-a expirat permisia.

deci, mancarea a fost super-buna, eu am fost prima si le-am incercat pe toate (hi-hi-hi), imi pare rau ca nu m-am cunoscut mai bine cu creem si irina (cu creem cu sofia ne-am vazut doar la interfon), pe ellen o stiam, dar n-am apucat sa o vad, pe andicu nici n-am mai prins-o...
ne-am bucurat si noi de cadouri, de mancare, de intalnire.
da' toata lumea o lauda pe andreea, eu tin sa il admir pe Matei care e un cumintel, il trageau care mai de care (pupicu si serban mai ales) de pleata, plangea saracutul da' dup-aia tot se ducea sa se joace cu ei...

copilul meu e, dupa cum banuiam, copil de garnizoana, dar nu il voi mai lasa singur, o inconstienta optimista e de ajuns, zic eu. desi se vede ca asta micu' stie bine cine-i e nasul...

eu nu as putea azi, jojo, am treaba pana la 5 jumate si apoi sunt it-ist de serviciu la calculatorul mamei, sa poata vorbi pe skype cu tata din coreea..
dar eu ma duc la 10 la Tomis la locul de joaca, am o intalnire de vreo 30 min-o ora, daca mai vine cineva de pe la 11, mai raman sa mai povestim, piticii se joaca etc. eu mai am treaba pe la 14.30 abia.
cam din scurt, dar imi incerc norocul.

salutari

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

neatza!
mooooooooaaaaaaaamaaaaaaaaaa.............. ce-as mai iesi si eu...... da nu poci cu asta micu'... ca-i prea mic pt atatea "iesiri".... mai ales pe vremea asta.... si mai ales pt ca i se termina concediul lui tati... si adio plimbareala.....
tre' sa ma apuc de scoala de soferi, astept sa ma impinga cineva de la spate.
bine, asta dupa ce terminam cu botezul, cu sarabatorile de iarna si cu plata celulelor stem... ca se simte ca eu nu mai iau salariu intreg.....
se vede treaba ca azi e ziua mea de dat cu capul in perete....
ma cam doare coloana... ce sa ma fac?

Mergi la inceput