Gravidute si mamici de Constanta (35)
Raspunsuri - Pagina 12
nastasie spune:
asa e, mocutza, insa la mine deja ala mare are 4 ani.nu o sa mai fie asa mica diferenta dar tot ma face sa-mi doresc bb2.
si culmea e ca mie inca nu mi-a venit.ultimul ciclu l-am avut pe 17 oct, m-am ferit, am facut si teste de sarcina , au iesit negative, dar tot nu-mi vine.o fi din cauza ca nu mai iau anticonceptionale?
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
jojo_miha spune:
Cum suntem cu "muci" nu vom veni maine,am fost la doctor nu are decat muci dar mai bine.......
Madaluta si fata mea are ochi albastri insa ai copiilor tai sunt superbi.Uite ca timpul trece si se fac mari,si uiti ca te-ai chinuit.
Noi saptamana viitoare plecam la munte,ne propusesem sa-l facem pe bebe acolo,insa ciclu nu mi-a venit si desi imi doresc sa fac un bebe luna asta chiar nu trebuie ca am fost racita si am facut tratament.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
Golani si azi, am plecat la 10 si ne-am intors la 5
Mada, am vazut si poze si filmulet, sunt asolut mortali ce ras frumos are Bri, de ochi nu mai vorbesc.... Auzi, dar cine e Israela??
![]()
Abia astept sa ne intalnim maine
Noi luni plecam pt trei zile la Busteni, am mari emotii cum o sa se comporte Pupicu, desigur ca plecam cu el ca nu avem cu cine sa il lasam ![]()
Adriana, da, e fff probabil sa nu-ti vina ciclul din cauza de anticonceptionale, eu asa am patit si pe urma a inceput circul cu pb si cu infertilitatea
Oricum nu e cazul vostru
Jojo, distractie placuta la munte si voua!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mocutza spune:
Am luat si noi nemaivazutele de rezultate la analize....toate bune....
Concluzie medic Dumbrava : cu toane....copil mofturos...
Concluzie medic Sima ....cu toane....copil mofturos...
Asadar ....o sa introducem niste cereale sa mai schimbam gustul la lapte....si ne bucuram de ea....azi a ras pentru prima data in hohote...
Voi mai intelegeti ceva????
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
irina81 spune:
Angi,cum sa n-o stii pe Israela? E o baba de vreo 70 ani foarte bogata care s-a casatorit de curand cu un barbat de vreo 35-40.Relatia lor a fost foarte mediatizata.Mie mi se par hidosi.
Madaluta,foarte draguti ochii albastri si ce frumos se joaca ei...abia astept si eu.
As incerca si eu sa ajung maine...dupa 12 pot,dar nu stiu unde si nici nr de tel nu am.Copilul meu cel mare merge la gradi,iar cel mic sigur e sanatos.![]()
A iesit bine la echo morfo,are cam 500 g,e tot baiat si e sanatos pana in prezent.La poze a fost cam zgarcit.Eu insa tr sa am grija ca am colul putin scurtat.
Va pup,noapte buna!
Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si
22+
poze
AngeliquedeS spune:
Irina, ti=am trimis PM
Spre rusinea mea n-am auzit in viata mea nici de Israela nici povestea [t ca eu nu ma uit decat la AXN
In rest mi-e sila de orice altceva, stiri mondenitati, etc Asaca mai tineti-ma si pe mine la curent ca e bine!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
creem spune:
Buna
Am ajuns acasa de la intlnire, am culcat fata ca era obosita rau si am intrat repede sa o laud pe AndreB...ca este o gazda exceptionala...preparate foarte bune (desi n-am apucat sa gust si dulciurile
)...cadou foarte frumos, ne place foarte mult

. I-a placut Sofiei la Matei!

Ma bucur ca am fost acolo si v-am cunoscut face to face...acum parca discut si eu cu "fete" nu doar cu "nume"![]()
Doc ai un baiat extrem de vioi si independent...s-a jucat si ne-a fermecat pe toti
. Data viitoare sper sa te vad si pe tine.
Va pup pe toate!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
andicu spune:
Subscriu la ce a scris Creem! 
Cum noi am fost primele plecate, din motive de copii obositi, tin si eu sa multumesc mult Andreei pt asa primire frumoasa si pt cadoul mai mult decat la fix! ![]()
Imi pare rau ca Filip a fost obosit si cam stresat de asa multi copii, si n-am apucat sa stau prea mult la vorba, dar poate , data viitoare...
Cum s-a si discutat si mi se pare o idee f buna: nu vreti sa ne vedem si la un loc de joaca? ma gandesc ca la unul din cele private e mai usor sa socializam daca suntem mai multe; la City Mall sau in Tomis sigur e mai aglomerat si mai greu, mai ales pt bebei! eventual, am putea strange bani, sa rezervam locul pt noi pt vreo 2 ore, in ce zi vreti voi! chiar la OMV in spate, la Boema, mi-a placut si mie mult!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Marinarul vesel
, Filip la 1anAsa cresc
mav spune:
Andreea
, si din partea noastra multumiri si felicitari! A fost totul la superlativ (nu numai bucatele
)!!! Esti o gazda minunata!

Inca o data: sa va traiasca motzatul- care-a ramas fara motz!
Si asteptam sa ne dai vestea ca-i faceti si-n fratior (cobe, cobe!
)....... ca tare mult se mai bucura Mateiut "la copii"!!!!
Mami fericita de Sebi si Antonio
ellen79i spune:
Noi acum am ajuns acasa...am mai colindat un pic pe la nasa..la tataia si mamaia...
.
Vrem si noi sa felicitam gazda, multumim pentru tratatie ( este o bucatereasa desavarsita..si drobul a fost delicios!!!)..si nu in ultimul rand sa multumim pt cadout...f frumos si ii vine f bine...
.
Si nu in ultimul rand sa va spun ca ma bucur ca v-am cunoscut mai fetelor...asa incet incet ...dar ne-am simtit nemaipomenit si de acum incolo treceti-ne pe lista ca venim si noi la invitatii si... nu in ultimul rand sa fac deja invitatia..
..asta ca l-am anuntat pe al meu sot ca in Decembrie as dori sa va invitam la noi...speram sa ne onorati cu prezenta..iar ca data sper sa fie ok pentru voi ..pe 15.12 sau cand puteti...? Ca noi pe 13 ne intoarcem din Olanda...
Ce ziceti fetelor?...![]()
Pupici si ne auzim mai tarziu....
ellen79i +
bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej