Gravidute si mamici de Constanta (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ina, condoleante! Multa putere sa treci peste acest moment greu! stiu prin ce treci pentru ca si eu l-am pierdut pe tata anul trecut cand eram gravida in 8 luni. Ai grija de tine si de bebe!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui aijin

Buna. Sunt si eu o mamica din Constanta. Am un baietel de 1 an si 2 saptamani. As dori sa stiu daca voi ati facut bebeilor analize de sange, hemograma mai exact, si la ce clinica? Multumesc.

Eu i-am facut la Medicover pe bd. lapusneanu...de fapt se lucreaza la synevo dar acolo am recoltat. A fost ok...i-a luat din degetel.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ina, cuvintele sunt de prisos

Azi am fost la City Mall. Pe Pupicu l-am dus la locul de joaca si acolo s-a imprietenit cu doua fetite foarte dragute, Adina si Bianca, de 5 si respectiv 6 ani. Si se jucau pe acolo, al meu in 4 labe si ele tot pe langa el si il mangaiau nevoie mare si el le zambea de mama focului si se alinta pe langa ele de nu mai stia ce sa faca.

Pe urma m-am dus la KFC sa pap cu Ellen (junk, junk! :)) si la masa de langa noi erau aceleasi doua fetite cu mamicile. SI numai ce o aud pe Adina spunandu-i Biancai, aratand spre Pupicu: "Ia uite cine-i acolo, e Mihai, ala de care ti-a placut tie"

Va dati seama ca am lesinat pe loc, imi venea sa rad tinandu-ma cu mainile de burta. Asadar prima pretendenta mi-a batut in poarta.

Daca ar fi sa va spun opinia mea de viitoare soacra (poama acra :)) ), Adina era mai frumusica :)))))))))))

Aijin, bine ai venit. Noi am facut hemoleucograma la urgente pt ca am ajuns acolo intr-o sambata la un control si dr a spus ca dc tot suntem acolo sa o facem. Fierul ne-a iesit la limita inferioara 11,9 normal trebuind sa fie peste 12 asa ca luam picaturi de fier.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Madaluta, am vazut ca au aparut "Crocs" cu blanita pentru anotimpul rece. Sunt super haiosi. Nu stiu daca te mai intereseaza subiectul...
Mocutza, de ce te plangeai tu ca e slabuta, Alesia? Arata foarte bine galusca si e o dulcica. Ati inceput deja diversificarea?

Mami de
http://family.webshots.com/album/565167363ZQuFzC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata,

Ina, sa ai putere sa treci bine peste toate!

andre, promit ca am baietel sanatos, de cuminte nu zic nimic, doarme inca la ora asta

Angi, pregateste-te sa dai bonuri de ordine la pupicu'

yannia, o dulcica printesa, mai ales cum doarme cu piciorul peste paturica... la tine nu cu bilet de ordine, ci cu interviu riguros de acceptare pe lista!

of, fetelor cu iubiti navigatori, ma gandesc la voi, tare greu trebuie sa fie. mie mi-a plecat iubitul pentru 2 nopti, si deja il visez si mi-e dor de el. dar oricum, noi suntem asa, mai fuzionali, de zici ca avem 17 ani, abia am ajuns de nu ne mai tinem de mana tot timpul .

va pupic,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Yannia Alesia a recuperat in 2 saptamani gramele iar acum de cateva zile iar mananca putin ...asta inseamna 50 ml la 4 ore, eu nu cred ca e ok in conditiile astea.Problema nu e de kg, ca putea sa aiba mai putin de 6 kg , important e sa evolueze constant.Poate cine a citit ce am mai postat, poate spune ca sunt exagerata insa chiar si asta am intrebat-o pe dna Dumbrava daca nu cumva suntem parinti stresati de viata si ne-a spus ca e chiar o problema cu ea (noi suntem ok) e firesc sa ne ingrijoram avand in vedere obiceiurile ei alimentare. Am inceput sa ii dam suc de morcovi si observ ca ii place, vedem ce o sa mai urmeze.

DOC eu cred ca si tu vei da bonuri de ordine cat de curand...

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna ziua

Ina...imi pare rau...condoleante.

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Daca vreti sa vedeti cum se joaca ai mei copii puteti sa priviti clipul
Sau daca vreti doar cateva poze cu niste ochi albastri uitati-va aici

In legatura cu intalnirea de maine, nici nu stiu cum sa fac, adica la ce ora sa vin pt k ai mei dorm in jur de 12...Daca vin pe la 11-11.30 vor fi maraiti si va trebui sa plec repede. Daca vin dupa, adica pe la 14 s-ar putea sa nu va mai prind pe niciuna...

eris: si eu ma gandeam sa fac ceva cu kg mele in plus, daca tot nu mai alptez...
La ce nutritionist ai fost si la ce sala de masaj vei merge?
Eu am auzit k in complexul delfinul ar avea niste pachete bune si convenabile de electrostimulare, vacuum, masaj, dar n-am fost sa ma interesez.Daca esti mai in tema, zi-mi si mie cate ceva....
Cat despre Iannis asteapta-te la si mai multe nazbatii cand se va merge singur, gen cocotat pe scaune, sarit in pat sarit din pat,tras sertare si din sertare, deschis usi la sifonier si scos tot afara...etc..

Yannia: e interesa si varianta cu blanita a crocsilor, dar la noi nu am vazut si nici nu-mi imaginez cand sa-i poarte...doar in casa, nu?

Angi:ce succese are pupicu ...bravo lui daca agatza deja fete mai "coapte"...Asa 5-6 ani diferenta mai merge, da sa ai grija sa nu-ti vina cu babaciuni, gen Israela

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Vai, madalina, ce ochi frumosi.m-am topit cand i-am vazut.m-am uitat si la clip si asa imi sunt dragi cand vad cum se joaca.o fi greu cu 2 dar sunt si momente asa frumoase.sa-ti traiasca.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

MADALUTA amandoi sunt draguti foc. Si sunt asa de frumosi cu diferenta mica de ani intre ei........ma faci sa ma gandesc cu si mai mare dorinta la un bebe nr 2.

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput