Mamici ce asteapta al doilea copil(19)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_a spune:
Oana cum a fost la Bistrita? Sper ca data viitoare cand mai vi sa ne putem vedea. 
Ana - mami de
Stefan si
Matei
rein spune:
OanaRusu, multumesc pentru raspuns. Am inteles ce ai vrut sa spui.
Ana, al doilea copil va fi tot baietel.
Azi am gasit pe cineva mai priceput la acea Directie pt protectia copilului unde am depus pentru indemnizatie si mi-a spus ca din pdv-ul lor nu trebuie sa depun nimic in plus. Nu trebuie sa intru nici in prenatal pentru ca aceasta perioada coincide cu ultimele luni de post natal. Iar cand se naste al doilea copil depun ca si la primul dosarul lui si astept sa rezolve ei.
In acelasi timp imi spune ca de la 1 ianuarie intra in vigoare noua lege dar nu-mi poate da nicio informatie legat de asta pentru ca nu au aparut normele si nici ea nu stie.
Nici teoretic, nici practic nu se stie nimic sigur iar mie nu-mi vine a crede ca nu trebuie sa mai fac niste drumuri sa-i anunt pe toti la toate directiile ca am nascut... chiar ca la noi la nimeni.
rromanitza spune:
Neata mamici!
Claudia, noi acum suntem mai bine dar nu a fost asa d grav...cred....pe cat ma gandeam eu..Acum Dvd mananca orice si nu numai ca mananca dar are si preferinte la masa....Nu mai puteam sa ii dau uscaturi deoarece nu a mai vrut inca de a doua zi, visa la carnica de pui si oua fierte!!! L-am tinut acasa luni si marti, iar azi a plecat la gradi...Trebuie sa ii mai dau antibiotic si sper sa fei totul in regula!
Sa inteleg ca de la voi vine Mos Nicolae...Pai noi il asteptam cuminti si cu ghetulele curate!!! Aveam o prietena din Belgia si la ea am auzit prima oara ca pe la voi trece mai repede....Sa nu il opriti pe acolo!!!! Va pupam si sanatate multa va dorim!!!
Julax, de vreo cateva nopti am program de paznic de noapte! Crampele acelea le-am avut de la niste struguri..zic eu....deci iti dai seama ca nu a fost vb de constipatie...
In schimb arsurile persista......rau!!!!!!!!
Cami, imi pare tare rau ca printesele sunt bolnavioare! Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce oi trece si eu daca o sa am probleme dintr-astea.....ma gandesc ca daca la dvd eram eu mai bolnava decat el si ma simteam rau....iti dai seama la doi? Nici nu ma mai misc din pat!!!! 

Rein, bine ai venit la noi si iti doresc sarcina usoara cat mai ai si nastere si mai si!!!! Si eu sunt putin curioasa cu actele dar nu cele pt indemnizatie ca nu merit......Nu am lucrat 4 ani asa ca nu pot avea pretentii la ei....Dar tot va trebui sa depun actele pt prima de nastere...daca mi-or mai da-o si pe aia....Daca stii ce acte sunt necesare pt dosar t rog mult sa imi spui si mie! Multumesc!!!!
Fetelor deja am inceput sa imi fac lista pt bagajel....Si as vrea sa stiu de la cele cu cezariana de c ati avut nevoie fata de o nastere normala?
Va pup pe toate, toate!!!! 
Dana,
36, mami de David 9.11.2004
danybv spune:
buna fetele 
Inca odata multumesc tuturor fetelor care m-ati felictat de ziua mea 

Sanziana asa este cand sunt doi copii , mai ales daca au si program diferit cum este si normal trebuie sa te imparti in doua tabere , eu patesc la fel uneori , cand adoarme Maria il apuca pe ANdrei cheful mare de joaca , incepe sa tipe ,uneori am mare noroc ca-i apuca in acelasi timp somnul si atunci stau si eu linistita cateva ore bune , iti doresc multa putere de munca si sa rezisti 
ingeras26a sa-ti ajute Dumnezeu sa ramai insarcinata cat mai repede 
ClaudiaH ma bucur ca sunteti bine iar chestia cu sacul si eu ma gandesc uneori la fel , imi vine sa-i bag intr-un sac sa-i inchid in debara ( stiu ca suna sadic
) , uneori simt ca nu mai am putere dar dehhh tot noi trebuie sa trecem si peste asta , mai cu seama cand o apuca pe Maria si-mi trage un zambet gata uit de toata supararea , sunt ai nostrii si trebuie sa ne obisnumim cu aceste iesiri ale lor , deci bafta multa
sanatate multa lui Stefan
OanaRusu Dumnezeu sa-l ierte pe tatal tau
imi pare nespus de rau, insa uite ca DD a avut grija de tine si asa cum spuneai Ana Maria este nascuta exact pe data de 13
ana_a imi pare nespus de rau ca bebe Matei te chinuie
dar lasa ca va trece si asta cat de curand si sa nu uit , urez si eu la multe lunite !! lui bebe Matei sa creasca mare si sanatos 
sanatate multa va doresc
rromanitza saru`mana
si asteptam vestea cea mare
imi pare rau pentru aceasta intamplare nefericita pentru David
refacere rapida ii doresc .Pentru strangerea la burtica etse bun : banana , covrigei , biscuiti , orez sau medicatie : Biotics .
Iautul nu este indicat deoarece el fermenteaza si ii face buritca si mai rau .
zsuzsu felictari pentru mica printesa pe care o are mamica in buritca
sarcina usoara iti doresc 
Ada_S ce frumos povestesti despre ce fac copilasii tai
sa-ti traiasca si sa creasca mari
mooamaa si ce frumos ca ati fost in parc si v-ati batut cu frunze , si eu faceam asa cand eram acasa , acum nu stiu ce am dar parca nu mai am timp sa ies nici afara
Julax multi pupici
CamiM bafta multa la examen
sanatate multa printeselor
rein sa-ti traiasca bebe Petrisor , bine-ai venit la noi si sarcina usoara iti doresc.Despre CIC ce pot sa-ti psun ca eu la fel ca tine am fost , am intrat dintr-un concediu in altul , eu am fost doar la anagajator si l-am anuntat si el a rezolvat toate actele , toate demersurile , eu am facut doar o cerere , asa s-a procedat la noi , acum depinde si de oras , directie stii cum e la noi la Ro dealtfel 
Despre noi ce va putem spune ca suntem bine cu totii, Maria creste , Andrei si el , o cam necajeste pe sora lui si trebuie sa stau in permanenta cu ochii pe ei .
Maria are deja 6 dinti , 4 sus si 2 jos
merge tinuta de o manuta cum v-am mai spus , e bine deci .
Am reusit si am mai pus niste poze , le puteti vedea aici si un filmulet cu Maria filmulet cei place cel mai mult Mariei sa faca cand merge la locul de joaca pt copii
Va doresc o zi buna si incerc sa mai revin , azi avem in program sa
iesim afara cu copii in parc . Va pup
pe toate din grup 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ada_S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Ada, amuzanta faza cu "imprumutul" patutului. Mda, asa fac la inceput, incearca sa probeze tot ce este al fratiorului/surioarei mai mici atat din gelozie cat si din curiozitate dar... trece. Va mai amintiti ca am povestit despre Stefan care desi are peste 3 ani tot a vrut sa incerce sa suga la sanul meu. Despre muscatul de barba imi amintesc de la Stefan ca si el a avut o perioada tot asa pe la 4-5 luni dar sa stii ca dintii abia pe la 9 luni ia-u iesit. Imi amintesc si ca nu l-am lasat prea mult ca nu mai puteam si cum dadea sa ma muste cum ii plasam in "dinti" un inel din ala special de ros sau un morcov curatat. Prefera morcovul caci avea asa ceva gust in timp ce-l rodea. A fost un rozator extraordinar pana pe la vreun an, rodea mere, morcovi (nu reusea sa manance dar le muia asa cu gingiile si scotea ceva suc din ele). E bine sa-i dai ceva sa roada ca-si dezvolta musculatura maxilarului pentru mai tarziu dar zau ca-i pacat de barbia ta. Pupici "rozatorului" |
Multumesc pt sfat Claudia, din pacate inca nu pot sa incerc cu morcov sau altele ca inca nu avem 4 luni si mai ales ca la Alec m-am hotarat sa il hranesc exclusiv la san pana la 6 luni, dar mai vad eu pe parcurs. Cu inelele de ros nu am nici o sansa ca nu le vrea deloc, nu ii plac dar mai incolo o sa incerc cu morcov cum spui tu, mi se pare o idee foarte buna, abia astept.

Ce fain ca iesiti in miniexcursii asa des si mai ales ca va simtiti si bine, intradevar mai nasol e dupa cu desfacutul bagajelor, dar merita.
Ada_S spune:
Cami imi pare tare rau ca trebuie sa dai examenul din nou
, dar cel mai rau imi pare ca sunteti bolnavioare. Uite cate un pupic mare de la baietii mei sa treaca repede "mmmmmoooooaaaaaahhhh". Eu nu stiu cum se face ca o problema nu vine niciodata singura.... de ce nu e valabil asta si la noroc? Adica daca ai castigat la 5 din 40 sa castigi si la 6 din 49
.
Ana, pupici si la voi sa treaca repede raceala, ce ai facut pana la urma ai fost la medic?
Iulia, pupam fetita cuminte si dragalasa si pe mamica ei frumusica. Si la noi exact la fel se intampla, pe Alvin il plimbam noaptea, il puneam in cosuletul de masina si faceam carare din camera in bucatarie, cu Alec e altfel daca plange il pun la san si adoarme repede, asta daca nu il doare burtica si trebuie batut un pic pe spate sa iasa aerele mai usor. Nu ma pot plange de colici aproape deloc, am si uitat ce sunt alea si mai ales ca mananc orice, din cele considerate interzise mananc moderat.
rein, bine ai venit la noi, sper sa te simti bine in grupul nostru
. Ma bucur ca te-ai lamurit cu CIC-ul.
Oana, cum sa nu primesti salariul bonus pt nasterea copilului? mai ales ca te-ai reintors la munca, nu primeai daca intrai dintr-un CIC in altul dar asa, nu e legal deloc. Nu a cerut macar sotul tau la locul lui de munca?
Dana, in legatura cu bagajul nu cred ca iti trebuie ceva aparte, eventual chiloti care sa nu te apase tare pe operatie si o imbracaminte mai lejera pt cand vei iesi din spital tot din acelasi motiv.
Dany
, ce mari sunteti deja, nu imi vine sa cred. Am reusit sa vad o parte din fotografii, nu toate ca tare greu se incarca, o sa incerc si deseara poate atunci o sa mearga mai bine. Tare frumoasa e printesa voastra si ochii aia albastrii....ma dau gata
.
Sa va pove ce face mai nou Alvin. I-am cumparat lui Alec un set de bavetele sa i le pun la gat in caz ca vomita sau saliveaza mult sa nu schimb toata tinuta schimb doar bavetica, ce sa vezi si Alvin cum se trezeste primul lucru: "Mami pune gat" si trebuie sa ii pun si lui ca doar si Alec are...sa nu cumva sa se faca descriminari.
Fetelor, nici eu nu prea am chef sa scriu mai ales ca nu prea am noutati, dar daca toata lumea vrea doar sa citesca nu sa si scrie ce mai citim. Asa ca azi m-am sacrificat eu desi scriu cu o mana ca in cealalta e Alec. Mai faceti si voi cate un efort din cand in cand ca nu vreau sa pierdem subiectul mai ales ca imi sunteti tare dragi. Asta suna fetelor care scriu foarte foarte rar si de care ne este dor, nu le insir ca sunt multe din pacate. In curand subiectul v-a avea un an, hai sa facem parti virtual, vreti? Sariti cu idei.
Va las acum, pupic pt toate mamicutele.
onyxg1998 spune:
Buna, fetele,
scuzati ca n-am mai intrat, problemute, nopti nedormite si altele, cum stiti si voi.
Multumesc mult pentru urare OanaRusu
.
Ce sa va spun, sunt rupta de oboseala ca noaptea ma trezeste Mariuca de cateva ori si sunt in urma cu
. Luni avem programare cu bebe la medic sa vedem ce-i da sa n-o mai doara burtica si sa nu mai vomite, desi nu mai e asa rau ca inainte, vomita mai putin. Nu prea ia in greutate, ia putin rau, si totusi eu o vad ca mananca cat de cat.
Tot nu-i plac cerealele, si nici biberonul, ii dau sa suga, si mancarica de legume cu carne de pui sau vita. Ii place, dar uneori trebuie s-o pacalesc sa pape.
Si voi patiti la fel?
CamiM spune:
hop si noi in zona![]()
asaaaa sa incep cu noutati de la noi: fetele tot racite sunt(multumim pentru urarile de bine si gandurile frumoase.. le-am primit si tare bine ne-au facut
), acum cred ca iau si eu raceala.. sa o plimbam la toata familia, pai nu?
Ca sa imi treaca supararea pentru test am fost si m-am tuns( nu prea mult din lungime ci mai mult asa sa ii dau o forma parului care a ramas..ca tot cade de cateva luni bune deja..hormoni hormoni da' sa mai incetam odata ca raman cu o chelie deasa de nu ma vad..
De azi am inceput sa iau si vitaminele iar ca poate-poate se opreste. Cu ocazia asta am descoperit si primele fire albe..

asa ca musai sa incep iar sa ma vopsesc. ramane sa ma hotarasc ce culoare.
acum ma duc sa citesc in urma si poate scot un conspect ceva..
revin..
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Ada
si multumim tare mult pentru
dulce de baieti frumosi..suntem cu ochii pe voi ca avem 2 fete..![]()
Mi-a placut mult cum ai povestit de bataia cu frunze in parc. Si mi-ai dat idei(cum la noi nu e si nici nu sa fie zapada putem incerca o bataie cu frunze dupa ce or cadea)
.
Si voiam sa zic ca si Sabina are apucaturi de catel..
ma ia dupa gat si asa se repede si ma dragaleste cu muscatele...mor dupa ea. cand nu ma are pe mine in zona avem o girafa de cauciuc moale si asa o chinuie saraca.
Si sustin ideea cu castigul la loto de pilda..![]()
Rromanitza ma bucur ca David e mai bine.
si tinem pumnii sa mearga totul bine. acus punem de galerie. De bagaj nu prea stiu ce sa zic ca eu nu am nascut in Ro si am vazut ca sunt ceva diferente.
Cu imbolnavitul .. stai sa vezi tu cum o sa sari din pat un doi..![]()
Claudia sa va fie de bine plimbarea si vezi sa nu il opriti pe mos la voi..
si poze... unde sunt?![]()
Iulia multumim
. Si Sabina suge noapte foarte des asa cateva minute maxim si apoi hop iar la somn...
Rein bine ai venit la noi sarcina usoara in continuare si bebel sanatos
.
Ana multumim
sunt mai bine gandaceii mei.. Sofia a fost mai rau si acum tuseste dar sper sa treaca pana plecam saptamana viitoare. Ati incercat aerosolii? Cum mai sunteti?
Dany merci
. Am vazut poze si filmulet cu Maria.. e asa dulce iepurasul zambaret..
Am remarcat ce frumos stateau amandoi copii tai la pozat.. la mine e o adevarata aventura sa facem o poza si daca mai vreau si cu amandoua e jale..
De fapt in ultima vreme abia mai pot sa o schimb de pampers pe Sabina ca se rostgoleste si fuge se taraste aproape si un-doi dispare. Sa nu va mai zic ca ieri s-a agatat de marginea de la patut(statea in funduc si se juca) si hop s-a ridicat in picioare![]()
Onyx bine ai revenit. Noi avem acum parte de nopti ceva mai linistite dar de vreo doua luni avem cateva nopti bune apoi cateva nopti de cosmar ca se trezeste Sabina si la 5 minute. Cu mancarea la fel: saptamna trecuta abia de manca asa cu greu cate ceva . saptamna asta toata ziua ar papa fomista mica..![]()
Multa sanatate si sa treaca perioada dificila cat se poate de repede.
- hai ca iar am bagat ditamai placinta.. va
pe toate si la buna citire.

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008