Mamici ce asteapta al doilea copil(19)
Raspunsuri - Pagina 3
danybv spune:
fetelor azi fac cinste cu o felie de Tort si o cupa de sampanie 
din partea mea
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
sanziana27 spune:
Oana stai linistita in privinta kg Anei, Dragos are acum la 2 ani si o luna 11,5 kg si asta din ianuarie, niciun gram in plus. Dar nu ma mir, el de cand se trezeste si pana adoarme nu sta jos deloc
Si cand merge alearga!
Claudia si eu ma intreb cand isi va scoate david mesele de noaptea, desi e inca devreme. Dragos de la 11 luni, dupa ce i-am scos laptele de noaptea nu s-a mai trezit,....deci sa avem rabdare.
Ada sunteti tare frumosi!
Dany e tare draguta Maria si ce trece timpul la altii ![]()
Cami imi pare rau pt ghinionul avut cu examenul, stiu ce inseaman sa nu ai cu cine lasa copii! Poate iti gasesc totusi evaluarea!
Zsuszu felicitari pt fetita, te cred ca esti in al 9 lea cer!
Mada iti sta super, sanatate multa si ma bucur ca ai revenit pe forum imi era dor de tine!
SimonaMami bine ai venit in club, sarcina usoara!
Iulia bine ca ti-ai revenit!
Romanita iti mai spun si eu cum e cu 2 baieti, dar mi-e ca te speri ![]()
Noi suntem bine. Eu cred ca sunt sedata
ca nici nu am putere sa ma mai enervez la cate face Dragos. Ieri eram la un pas sa cedez nervos.Dupa ce l-am alaptat si iar l-am alaptat pe david, aproape o ora adoarme si fuga sa-l culc pe Dragos. Nu apuca sa urce in pat sa tipa bebe.Dupa ce am navetat timp de o ora si jumatate intre 2 camere, adorm amandoi cat am apucat sa fac un dus si iar am luat-o de la capat cu David la tzatza!
pupici tuturor 

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
ingeras26a spune:
Vreau si eu sa mai pot ramane insarcinata...atat de mult vreau, cum nu va puteti imagina. Vreau sa ii pot oferi Mayei bucuria unei "fratioare".
Felicitari, mamicilor!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
julax spune:
Mada,imi place noul look .E feminin,imi amintesc ca asta iti doreai mai demult.Esti pe drumul cel bun
Sanatate multa intregii familii!
sanziana,cam asa cred ca ar fi l;a noi foarte des daca nu as avea ajutor.Sper sa fie mai bine pe viitor
Dany,multumim!Vreo ocazie speciala?
Ingeras,multumim si spor la treaba.Fie ca visul sa devina curand realitate!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
danybv spune:
Julax da, azi este ziua mea de nastere , am facut 32 de ani ![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Am citit tot, aveam multe de raspuns tuturor dar... azi am o zi nebuna. E una din zilele in care oricat de dragi mi-ar fi amandoi copiii imi vine sa-i bag pe amandoi intr-un sac si sa-i scot la usa, poate-i ia cineva, o zi in care nu reusesc sa-i inteleg pe nici unul si in care nu reusesc sa ma inteleg cu ei, fiecare pare sa vrea doar sa ma calce pe bataturi. Asa ca nu reusesc sa va scriu azi mai mult. Va spun doar ca suntem bine, totul e ok, respir adanc si trece, maine vor fi niste ingerasi, trebuie sa cred ca maine va fi mai bine ca sa pot trece peste ziua de azi. Va pup pe toate, pa!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Buna fetele! Am citit tot, aveam multe de raspuns tuturor dar... azi am o zi nebuna. E una din zilele in care oricat de dragi mi-ar fi amandoi copiii imi vine sa-i bag pe amandoi intr-un sac si sa-i scot la usa, poate-i ia cineva, o zi in care nu reusesc sa-i inteleg pe nici unul si in care nu reusesc sa ma inteleg cu ei, fiecare pare sa vrea doar sa ma calce pe bataturi. Asa ca nu reusesc sa va scriu azi mai mult. Va spun doar ca suntem bine, totul e ok, respir adanc si trece, maine vor fi niste ingerasi, trebuie sa cred ca maine va fi mai bine ca sa pot trece peste ziua de azi. Va pup pe toate, pa!!!! mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |

Claudia, asa bine ai spus de parca despre mine era vorba
Asa ca respir adanc, maine va fi mai bine Dany La multi ani!!!

o sa tin minte.... din pacate 13 noiembrie e zi trista pt mine, acum 9 ani a murit tatal meu la 54 de ani... Pentru motivul asta m-am bucurat ca am nascut in 13, sa fie si un 13 fericit la mine in suflet, sa-mi alunge supararea
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4Priveste partea buna a lucrurilor
ana_a spune:
Salut!
Hop si eu...
Claudia, legat de ceai, eu beau cam 1-2 litri. Treaba este ca mereu sunt moarta de sete
si oricum beau multe lichide pe zi. Eu mi-am cumparat ceai de cimion si fenicul separat si acum imi fac ceai punand cate putin din fiecare seminte. Nu este fff concentrat sa fie super aromat, il beau de sete ca si cum as bea apa. Seara uneori imi cumpar o bere fara alcool si cand sotul vrea si el una fara alcol il pun sa-si cumpere 2 si din una mai beau si eu amestecata cu a mea. Cu alcol e mai buna ca nu mai are gustul acela de bulion
.Dar asta mai rar.
Noi suntem la un puseu ca tare plangacios si galagios este Matei. Acum doarme insa de marti incoace vrea numai in brate!
Azi implinim si noi 4 luni!!!
Sa trezit
azi mai revin!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
rromanitza spune:
Neata fetelor!!! Va invit la cereale cu lapte!!!!....Ca la cafeaua aia mai mult o umbra....mai bine nu!
Simona, ai foarte mare dreptate, cand or naste ei....dar ce zic cand or naste....macar sa se simta cum ne simtim unele dintre noi si deja nu le mai trebuie!!!! 
Cami, imi pare rau pe patania ta si sper din suflet k pana la urma sa fie totul bine si sa primesti un raspuns pozitiv....Nu numai la noi s intampla dupa cum vad... Scumpa mea, sotul meu nu va fi aici si ne vom vedea in China...

....
Luni am programare la dr si poate imi va spune cand va fi clipa cea mare....Am asa emotii... Va pup si lasa supararile in spate.... 
Ada, superbe pozele si tu ai doi flacai bucalati si frumosi....Alvin este baiatul mamei, sa speram ca o sa aiba si tati unul in persoana lui Alex!!! 
Julax, super reteta d papanasi si cred k zilele astea o sa ii incerc si eu ca tare sunt in pana d idei cu mancarea!!!! Sa va fei d bine!!
Mada, bine ai revenit!!!! Si cine spunea ca nu se face primavara cu o floare, sa se uite la pozele cu noul tau look!!! Este o surpriza mare si frumoasa pentru noi si care ne arata ca chiar daca nu avem suficient timp trebuie sa ne rasfatam....trebuie sa o facem ca uite ce inseamna!!!! Bravo tie!!! Si eu abia astept sa imi schimb putin freza ca de la revelion......Ei dar sa fim noi sanatosi ca timp avem!!! 
Claudia, respira adanc, gandeste-te ca maine poate fi mai rau.....(cred ca nu seamana a sustinere dar asta am vrut sa fac!!!) Trece si ai razi amintindu-ti!!! Sau cand va veni si nr 3 iti va fi mult mai usor!!! Glumesc!!! 

Dany, "La Multi Ani!!!!", multa sanatate, bucurii si multe impliniri alaturi de cei dragi!!! Bun tortul!!! Multumim! 

Sanziana, eu stiu ca voi afla pe pielea mea cum e cu doi cocosi....dar mizez pe faptul ca Dvd e putinel mai mare si pe sfaturile voastre!!!! 
Noi suntem asa cum ne stiti.....Gradi, acasa.....gradi acasa....Aaaa am uitat sa va spun ca azi merge la circ si era foarte entuziasmat...Sincera sa fiu nici eu nu am mai fost de mult timp si cred ca mi-ar fi placut.....
Ieri am mai iesit putin afara si parca imi este din ce in ce mai greu...Ei mai am putin...!!!
Va pup pe toate!!!
Si fetelor daca e mai greu nik-ul meu spuneti-mi Dana ca tot aia e!!! 
Dana,
35, mami de David 9.11.2004
ClaudiaH spune:
'Neatza!
Azi e mai mult soare la mine-n casa desi afara e vreme bacoviana.
In primul rand: La multi ani Dany!!!!! Imi pare rau ca iti urez asa tarziu dar ieri n-am vazut mesajul tau. Sa fii sanatoasa si tu si cei dragi tie si sa va bucurati de o viata cat mai frumoasa!
Iulia, eu sper sa doarma Lucia toata noaptea pentru ca Stefan mi-a dormit inca de la nastere intre 23 si 5 dimineata iar pe la 4 luni dormea de la 23 la 6. Dar cum nu exista doi copii identici... Cat despre papanasi, n-am facut niciodata papanasi fierti, lumineaza-ma zi pe mine te rog, cum se servesc, as incerca si eu cu mofturosul meu.
Rromanitza, intr-adevar pompa e tare buna, nu doare deloc, e chiar placut fata de pompa electrica pe care o stiu din spital si pe care am avut-o acasa dupa externare (aceeasi firma doar ca electrica-profesionala). Diferenta e ca cea electrica continua sa scoata lapte chiar si cand credeam ca nu mai e ioc in timp ce asta manuala nu scoate prea mult daca pompez dupa ce suge Lucia, tre' sa mai las sa treaca juma' de ora ca sa pot sa scot macar 30ml pe san. Dar e bine si asa, eu sunt multumita.
Cami, tare ma mai mahneste sa aud ca se intampla astfel de mizerii! Munca omului, emotiile si stressul se duc pe apa sambetei iar ei iti spun senin ca poti sa repeti examenul! Iti vine sa le dai foc, alta nu. Dar... sper ca totusi sa se remedieze problema si sa nu trebuiasca sa dai din nou examenul.
Ada, am vazut poze!!! M-am delectat. ce falcute are Alexander si ce fetisoara de ingeras are Alvin!!!! Cu peruca chiar zici ca-i fetita, asa-i de gingas. Iar pe tine te invidiez pentru par! Inca nu-ti pica? Eu desi il am scurt, naparlesc de zici ca o sa chelesc in doua saptamani. Si iau in continuare vitamine.
Oana, tu ma omori cu piramidele!
Mada, indraznet noul tau look! Te admir ca poti; eu inca nu am energie si interes pentru mine, nu mai am nici rabdare si nici chef sa ma duc la cumparaturi, nu-mi mai place sa probez, cand vad ca-s cat China de mare si nici dieta nu pot sa tin cat alaptez... imi trece pofta de a ma vedea in oglinda. Dar... sper ca intr-o buna zi sa gasesc si eu o energie ca a ta.
SAnziana, Stefan al meu a fost un gras cat a fost mic si vreaus a-ti spun ca de la un an jumate si pana la 3 ani jumate, deci in 2 ani a luat doar 3kg in greutate si asta doar ca a crescut mult pe inaltime dar in rest... s-a subtiat pe zi ce trece. Dar sa fie el sanatos ca parca tare-s dizgratiosi copiii grasi.
Ingeras, iti urez ca visul de a mai avea un copil sa ti se-mplineasca! Te stiu inca de pe vremea cand eam si eu pe la aspirante. Succes in proiectul bb2!
Ana, felicitari pentru cele 4 luni! Sa cresteti mari si frummosi in continuare!!!! Merci pentru raspunsul legat de ceai! Incerc sa ma autodisciplinez si sa beau macar 2 cani pe zi si cam 1,5l de apa si cate o bere fara alcool seara cu sotul. NU reusesc tot timpul dar... ma stradui.
Rromanitza, (mie-mi place nikul tau si m-am obisnuit cu el), intr-adevar, maine poate fi mai rau dar... eu am doua minuni de copii care TREBUIE sa fie pe zi ce trece mai cuminti. De fapt ei sunt ok tot timpul doar eu am zile mai proaste si mai bune. Mi se pare super-fian ca mergeti la circ! SI eu vreau sa-l duc pe Stefan dar... in ultimul an n-a mai venit deloc circul la noi in oras. Dar... fac ei destul circ la gradinita
Sarcina usoara in continuare iti urez desi chestia cu usoara la 35 de saptamani e asa o chestiune utopica. Dar oricum tine-te bine ca un pic de liniste ti-a mai ramas si incepe balamucul cu doi copii si la tine (na ca acu' te-am incurajat si eu!).
NOi suntem ok, dar ca de obicei in criza de timp. Maine plecam iar la prieteni in Olanda, in vizita de casa noua la o pereche care si-au cumparat casa de curand. Asa ca diseara mergem sa cautam un cadou de casa noua. Lui Stefan a inceput de ieri sa-i curga nasul, mi-e groaza. El nu se sterge singur cu servetelul, uita ca are in buzunar servetele si tot da cu mana da' cumva de jos in sus cu podul palmei asa ca atunci cand il iau de la gradinita il gasesc cu o pata maronie in frunte caci nefiind prea curat pe maini (ies afara la joaca) isi pune mizeria cu tot cu muci in frunte. NU stiu daca intelegeti ce scriu, cred ca o ssa-i fac o data filmulet cum se sterge la nas cu podul palmei si in continuarea miscarii isi sterge podul palmei de frunte. Faza e ca nu sufera sa-i curga mucii din nas, cum simte putin ceva umed cum da cu mana, nu e genul de copil cu mucii care-i intra-n gura asa ca nici educatoarele nu apuca sa-i spuna sa-si sufle nasul. Gata, v-am ingretosat destul pe ziua de azi. In rest... Lucia tot cu program de supt la 4 ore. Ma gandesc ca de la 5 luni sa ii introduc ceva cereale cu lapte la masa de seara si peste noapte sa-i dau ceai, poate o dezvat de suptul de noapte dar... mai am timp de gandire pana atunci. Va urez un week-end placut si n revedem luni! Pupici tuturor, pa!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008