Mamici ce asteapta al doilea copil(19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut si multumesc tare mult pentru incurajari. Din fericire nu este nimic legat de familie. Stiti ca am dat examenul acela de engleza si trebuia sa aflu rezultatul in 7 noiembrie si cum nu a aparut postat pe internet le-am scris un mesaj la care ei mi raspund ca se uita sa vada ce s-a intanmplat. pe 10 le dau telefon si imi spun ca problema este sub investigatie ca imi gasesc datele, contul, tot dar nu gasesc rezultatul sau examenul meu. ( e vorba de Toefl IBt) In plus tipul de la telefon imi spune ca probabil va trebui fie sa imi dea banii inapoi fie sa reprogramez si sa dau testul din nou. va dati seama ca sunt fiarta :unu ca data limita pentru aplicatie era pe 15 noiembrie si eu nu o sa am cum sa o mai prind si doi ca e destul de aiurea sa dau iar testul (tine vreo 4 ore si ceva plus ca trebuie sa gasesc cumva o data cand e sotul meu liber ca cine sa imi stea cu fetele atata si uite asa..) asa ca sunt foarte suparata. Mai ales ca ei la telefon erau foarte linistiti( normal ca nu era problema lor si mai imi si spune individul ala "sa stau linistita" ca nu se poate face nimic pana nu se termina investigia( care poate sa dureze vreo 2 saptamani - adica 10 zile lucratoare). Nu va zic cum eram luni ca fierbeam inauntru.. pana si Sofia a observat ca eram altfel ca ii zice lui tata-sau " mami pinge... mami bubu" acum am inceput sa ma mai linistesc, incerc sa ma obisnuiesc cu situatia ca am pierdut dealine-ul pentru aplicatie si ca va trebui sa dau testul din nou cel mai probabil.
hai ca v-am ametit.. voi ati cautat-o cu lumanarea cand m-ati intrebat..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Oana, felicitari pt micuta, am vazut fotografiile super tari toate, imediat merge si ea la fel ca Maria lui Dani. Am vazut si albumul de nunta, ai fost o miresica tare tare frumoasa si nu inteleg deloc unde asemanarea cu piramidele? pt capitolul nou.

Dany, ma bucur mult pt voi.

Claudia si eu patesc cateodata asa cu Alexander, are nopti cand doarme si altele cand tot vrea la san, mai are si prostul obicei sa ma stranga tare cu gingiile si ma trezeste din somn durerea, mai nou isi maseaza gingiile cu sfarcul meu, cateodata nu numai ca prinde sfarcul si il strange ca mai si scututa caputul cu el in gurita asa ca un catelus fioros.

SimonaMami, bine ai venit la noi si sarcina usoara in continuare.

zsuzsu, felicitari pentru fetita, acum esti fericita, abia astept sa imi pove cum a fost la control, nu am reusit sa intru pe mess sa pove, scuze.

Iulia, scuze dar nu am mai reusit sa scriu si azi a venit vara mea pe la mine si am stat in povesti asa ca a trecut timpul.

rromanitza, uite ca de data asta cred ca ti-am scris corect nik-ul, esti totala cu tzatzulicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

si acu' daca tot m-am pornit hai sa dau si cateva raspunsuri:

Ana multumim frumos si voua. De Sabinuta ce sa zic vad ca supararea de la vaccin i-a trecut repede dar tot nu doarme ca lumea, pediatrul ne-a zis ca in cateva zile ies dintii de jos asa ca asta ar trebui sa fie.. astept sa vad acum..

Dany bine ati revenit. ma bucur tare mult ca lucrurile s-au indreptat. Felicitari pentru Maria micuta .. mare domnisoara. Felicitari si pentru dintoci si celelalte realizari. Oau!! deja merge tinuta de manute ce repede trece timpul.

Ada si merci de sperietura..

Iulia ce ma bucur ca esti mai bine.

Oana multumesc tare mult si mai ales multumesc lui Paul cel dulce pentru - a facut ziua mai frumoasa. pentru voi si felicitari "manechinei' - superbe pozici..

Simona bine ai venit la noi. Sedere cat mai placuta si sarcina usoara!!

Claudia ce draguta esti. Cu somnul si noi stam cam prost. Sabina era bebe cuminte si doarmea asa bine; de vreo 2 luni insa a trecut si ea la tipait si trezit de multe ori. Pediatrul ne-a spus ca s-ar putea sa fie din cauza dintilor si ca probabil asa s-a invatat acum. Mi-a si dat ceva de citit cum sa o dezvat sa ceara tzitzi noaptea si sa adoama singura dar nu am inima inca sa o las sa planga - nici la Sofia nu am putut si pana la urma s-a dezvatat singura de trezit noaptea. mai apare ea ocazional( de pilda azi noapte a aparut pe la 4 ca visase urat).
Spor la teme..

Zsuzsu felicitari pentru caruciorul roz..

Rromanitza felicitari pentru vestile bune de la analize. ce ma bucur Neplacut ca ati ramas fara "tati" al vostru. cand revine?
La mine ambele cezariene au fost in sapt 38, aici nu prea te lasa sa intri in travaliu de asta se fac mai devreme.

ok hai ca am scris..... ma duc sa o pun pe Sofia la nani de pranz.
Va pe toate.


Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Cami tin pumnii sa ai un raspuns bun in urma investigatiei si eu as fi foarte suparata daca as pati asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Ada, daca ma gandesc eu bine... eu n-am vazut nici o poza de-a ta. Sunt eu aiurea sau nu ai postat tu? E dreptul tau sa ramai in anonimat, vreau doar sa stiu daca te-am ratat eu cumva.



Claudia am pus mai demult un clip cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=50030212113b8f556b5220" target="_blank">acesta, nu stiu daca l-ai vazut, in rest ai dreptate, nu am pus nici macar o poza, dupa ce am vazut ce ai scris am hotarat sa nu mai scriu pe forum pana nu fac si eu un cont sa va arat fotografii cu noi. Am vrut sa le pun in weekend sa nu va plictisiti dar nu am reusit. Uite cateva fotografii mai vechi aici, sarcina si nasterea lui Alvin aici, Alvin si noi aici, sarcina si nasterea lui Alexander aici, cei 2BB si noi aici.
Am vrut sa scriu si povestea nasteri lui Alexander dar apoi am zis ca nu am scris-o nici pe a lui Alvin, asa ca m-am pus pe treaba sa scriu toata povestea noastra, problema e ca a iesit tare lunga asa ca v-a trebui sa o mai retusez cand o sa prind un pic de timp liber. Cand o scurtez o sa o postez, numai sa aveti rabdare cu mine.

toate fetele.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumesc pt aprecieri la adresa Anei
Eu... am fost si eu tanara si subtirica - mai toata viata - da' acuma tot spre piramide trag cu varsta si cu "tonajul"
Fac si eu haz de necaz.... asta pana va plictisesc de tot si nu ma mai bagati in seama cand o iau pe aratura (asa zice sotu' cand ma apuc sa ma cainez de-astea..)

Cami, mai ce faza, incredibil, sa nu te sune zevzecii aceia... na, asta pt cei care zic "ca la noi la nimenea.."

Ada, am reusit sa intru doar la familia fericita (la poze) ce frumosi sunteti ne inscriem la feciori - ca de, am si eu o fata

Pup toate fetele in bloc - Rromanitza, Claudia&Co, stiti voi, toate-toate, pe scurt ca-i tare tarziu si tb sa mai fac una-alta prin casa si, cine stie, poate in noaptea asta chiar o sa dorm (noaptea trecuta mi-au servit pruncii revelion)

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!! hai la

Ada uite ca eu nici nu mi-am dat seama ca tu nu pui poze...rusine sa imi fie.. M-am delectat acum si pot sa spun ca sunteti tare frumosi..Alvin e bucatica rupta din tine mi se pare mie, la Alec hmm... nu ma pot hotari inca. Si tu mami tare tanara si sexi.. gata organizez clubul babatiilor.. si ma declar membru fondator.

Oana beeeeii.... stai linistita ca nu esti piramida deloc, ba arati foarte bine. Eu de cand cu sarcinile astea arat ca o balena esuata; balena-balena da cu forme..
Sper ca te lasara copii sa dormi.

si pe nota asta ma duc si eu la nani va pe toate si pe maine..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Scriu si eu rapid cat nu se trezeste Ioana
Dana,reteta cu papanasi e cam asa
200 grame branza de vaci
1 ou
1 lingura zahar
2-3 linguri de gris(ca sa iasa o compozitie ca de galuste,sa nu se imprastie la fiert)
Se fac bastonase mai groase si se fierb in apa cu putina sare(se introduc cand apa clocoteste).ma mai salveaza uneori,ca de ex aseara,ca nu stiu cum sa-i mai prepar branza
Simona,am savurat povestea nasterii si dupa o asa zbantuiala,cred si eu ca a venit bebe,dar bine ca atunci cand v-ati propus
Cami,te inteleg perfect,ba chiar prea bine.ce nesimtiti.
Ada,ce poze frumoase,uitasem ce bine arati.Si miniclipul super
Oana ,cam cat sa inteleg ca ai dormit noaptea trecuta?Ca eu nu prea mai reusesc sa intru pe aici daca pierd vreo noapte.De fapt chiar daca nu o pierd nu intru zilnic
Gata pe azi,ca mai am de intins niste hanute si de facut cate ceva la bucatarie,plus sters praf si mai vad eu ce....
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

He-he... pe 21 aniversam 1 an de cand a fost deschis acest topic Marianna unde est?
Ce mai faci?

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai scris am luat o pauza de forum nu ca m-a suparat cineva dar simteam nevoia de liniste sa ma ocup si de mine mi-am schimbat si look-ul ma chinui sa slabesc si mai nou suntem toti bolnavi raciti bocna si aseara Ami s-a trezit din ora in ora Ari la fel vrea sa doarma cu noi ca e bolnava si se trezesc una pe alta as ca pana la urma eu am dormit bine in ghilimele dormit cu bebe sus si Flo cu Ari jos.
Sper sa reusesc sa tin pasul ca peste tot sunt in urma tare cu toate.
Am fost weekendul trecut la un mall nou deschis aici f mare Westfields si aici aveti poze cu noul meu look si cu noi la shopping si aici imagini din magazin.
Sper sa reusesc sa revin azi mai pe seara pupici la toata trupa fara discriminare si bun venit fetelor noi.


Mergi la inceput