Mamici ce asteapta al doilea copil(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Ingeras, imi pare rau....refacere rapida si te asteptam in curand cu vesti bune.
Nu inteleg de ce a fost nevoie de chiuretaj.

Dana, asa repede......waw, poi` uite aici incurajare . Tin pumnii stransi sa treci usor peste evenimentele neplacute ca apoi sa te poti bucura linistita de cele placute.
Cum stai cu bagajul, emotii, etc?

Restul gravidutelor ce mai fac, in special cele bolnavioare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Rromanitza wow!!! ce veste... gata dam drumul la galerie asa de incalzire:

Ingeras imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa incercare.. Tine-te tare si sa stii ca noi suntem cu gandul la voi. Multa sanatate si sa vina bebe 2 cat mai repede.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata fetelor!

Multumesc pentru incurajari, sunteti niste dragute, inca nu imi vine sa cred ca majoretele vesele sunt pentru mine!!!

Ada, bagajelul se contureaza a fi un ditamai dulapul, acum venind si iarna tebuie sa imi iau mai multe la mine...nefiind prima experienta la Cantacuzino!!! Cu Dvd am stat intr-un salon unde, cu toate geamurile lor tip termopan, ne-a suflat vantul de ziceai ca suntem afara!!!!! Acum sunt precauta!!! emotii.....cu carul!!!!

Dvd inca nu stie clar cand va veni bb si pregatesc momentul propice pentru a-i spune....Si mai am de cumparat si jucaria din partea fratiorului...Offfff, si barbatul asta al meu nu e aici....
Azi vreau sa il duc pe Dvd in parc unde se vor aprinde luminile, va fi spectacol si alte chestii....Acum imi doresc sa treaca timpul asa....mai incet....chiar daca nu pot sa dorm si sa respir cum trebuie...

Gata, va las si pupici tuturor!

Dana, -AMR 5 zile, mami de David din 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Dana

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna seara fetelor
imi cer scuze ca iara nu am mai intrat de cateva ziule
dar fiind mosul- eram tare ocupata cu feciorul si cu umblatul sa vedem mosul in nu stiu cate locuri
dana felicitari pt fixarea datei- sincer abia astept sa ajung si eu acolo
dar eu mai am de asteptat tare mult
uite niste si de la mine
dar pana joi tot mai povestim si iti mai doresc de cateva ori bafta mare si un bb sanatos si mancacios si o nastere cat mai usoara

24+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Rromanitza - inca putin.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Dana,fi barbata.
Sotul tau cand se intoarce?

Zsuzsu, vad ca sunteti bine, cum a trecut mosul, a adus nuielusa?Am vrut sa te sun vineri sa vad daca nu aveti costum de mos dar mi-am dat seama tare tarziu era deja ora 22 asa ca am renuntat.

Pupic si pt restul gravidutelor.

Mergi la inceput

buna dimineata
sau mai bine zis amiaza
noi suntem bine
iara la servici- ingropata intre hartii si dosare

Ada- nu avem costum de mos, dar puteai sa suni linistita
a trecut bine mosul, a primit si nuielusa, dar doar 2, fata de 8-9 cadouri cate a primit-de la bunici, gradi , rude, prieteni

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata!!!

Fetelor m-ati umplut de majorete si va multumesc mult de tot!!!!

Ada, sotul meu nu vine deoarece se preconizeaza deschiderea hotelului p data de 25 Dec!!!! Dar nu se stie sigur....Imi este tare greu fara el dar incerc sa nu ma gandesc...Probabil ca nici lui nu ii este tocmai confortabil ca trebuie sa fie acolo si nu aici cu noi dar poate pana la urma Dumnezeu le va aranja in asa fel incat sa ne fie bine noua si tuturor!!!

Zsuzsu, mai ai putin si ai sa vezi ca in perioada sarbatorilor asa repede o sa treaca si saptamanile astea de nici nu respiri!!!! La mine a fost mai nasol cu statul in casa dar uite ca am depasit perioada si parca acum eram in china vaitandu-ma de numa, dar nici nu stiu cand a trecut!!! Si tu tot suparata esti? Uite un si o sa iti mai revii!

Noi tot cu durere in gat...dar nu mai e ca acum doua zile, iar picioarele nu mai sunt asa umflate.....Sper sa fie totul bine, ca as mai elimina o parte din stress.....Am emotiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gata, va pup si aveti grija de sanatate!!!!

Dana, -AMR 3 zile, mami de David din 9.11.2004

Mergi la inceput

salut fetelor
dana- mie mi-a mai trecut si supararea, mai ales ca se apropie ziua cand nu mai trebuie sa vin la servici-nr zilele ce mai raman
si tu mai ai asa putin!!!
doar trei zile- sa stii ca ma gandesc mult la tine si iti tin pumnii- sa veniti acasa cat de repede- refacuti si fericiti
si cu bb in brate mancacios si in primul rand sanatos-
pe David ai cu cine il lasa?daca sotul tau nu vine?
cred ca si el abia asteapta sa isi vada fratiorul

va si aveti grija de voi- daca nu mai reusim sa povestim- s-ar putea sa nu mai pot intra pana luni- dar sa stii ca sunt alaturi de tine

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput