Mamici ce asteapta al doilea copil(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ingerasa, rabdare si incredere eu am avut sangerare in primul trimestru cu amandoi pruncii mei - cu primul (PAul) a fost vreo 4-5 sapt, deja era satula, da'a trecut cu Ana mai putin, insa am avut si un episod cu rosu aprins - atunci m-am cam speriat. Am avut cam asa, din sapt 6-7, si am nascut 2 bebei sanatosi si frumosi.
Iti doresc putere, zambeste in fiecare zi si fii tare, e foarte important sa ai incredere

Gravidutzelor, da' va asteptam la mamici, sunteti acolo in listutza , eu precis o sa mai intru pe aici, sa-mi amintesc ce frumos a fost cu burtica

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ingeras bine ai venit si tinem pumnii sa fie bine Eu am avut o experienta mai putin fericita dar asta tin minte bine ca daca sangerarea se opreste si schimba culoarea in maro atunci e bine.

Rromanitza cum te simti? Dam drumul la galerie?

Zsuzsu si restul burticilor

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

buna dimineata fetelor
eu azi am o zi nu prea buna, nuam dormit nici eu prea bine, am mai avut aseara si o discutie cu sotul
desi in rest dani chiar mi-a dormit fara treziri in noaptea asta- nu am putut eu sa ma odihnesc ca lumea
asta e
mai rezist un pic
ma termina serviciul- mai bine zis nu serviciul ci naveta zilnica pana la servici
si asta a fost si tema discutiei mele cu sotul
el ar vrea sa mai lucrez in continuare dar eu simt ca sunt epuizata
si mai am de lucrat pana in 18, dupa care iau concediu de odihna intre sarbatori
dar dupa revelion eu nu mai vreau sa vin la lucru si el imi spune sa mai vin inca si in ianuarie un pic
ca nu ne strica banii in plus mai ales ca ne-am apucat de cumparat casa si de renovat
si avem destul de mult e trebuie sa modificam sau sa cumparam
asa ca e greu
dar nici atunci nu mai pot cu naveta

na va las ca m-am intins prea mult- dar trebuia sa ma dscarc un pic si eu
sper ca nu va suparati

23+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Zsuzsu, iti tin pumnii sa treci cu bine sarbatorile sa te inveleasca. Eu pe final numaram cate sapt mai am de mers la munca, apoi cate zile ia un calendar si taie zilele cu rosu, o sa fie mai usor de suportat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele, vad ca ne desprinde greu e acest subiect.

Ingeras si eu am avut sangerari cu al doilea copil, am luat tratament pt sustinere din sapt 6 pana in sapt 9 de sarcina si am nascut un bebel sanatos tun. Din pacate am pierdut si o sarcina de 5 saptamani inainte sa raman insarcinata cu Alexander dar atunci nu am luat tratament de sustinere, a fost ceva de genul cum spune Claudia, mi-a venit menstruatia peste sarcina si a spalat sarcina(sarcina menstruala) dar la fix 4 saptamani de la acel nefericit eveniment am avut din nou test pozitiv, am ramas insarcinata cu Alexander.
Tin minte prin ce am trecut si eu atunci, nu a fost deloc usor...am dat cautare pe google sa vad cazuri similare si tin minte ca am gasit un subiect pe aceasta tema si era deschis de cineva cu acelasi nick ca si al tau ~ingeras26~ si acolo la acel subiect am prin si eu curaj. Sper sa fie si la tine totul ok si sa nasti un bebelus sanatos.

Romanitza, uite o agitata de incurajare ca ai ajuns la termen.

As fi scris mai mult, dar scriu cu Alec in brate si e greu.
Pupic gravidutelor, o sa mai intru pe la voi si oricum va astepta la subiectul nou unde eu inca nu am intrat dar intru acum sa vad cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Imi pare asa de rau ca nu pt tine pasul cu voi la scris , de citit va citesc dar de raspuns mai greu acum si va zic si motivul : cand Maria era mai mica statea in patut si nu erau probleme dara cum de cand sta pe jos prin casa impreuna cu Andrei trebuie sa fiu cu ochii pe ei tot timpul .
Noi suntem bine , copii au avut o tenta de raceala dar am observat la timp , le-am dat medicatia corespunzatoare simptomelor lor : stranut foarte des , ochi rosii , muci pana la calcai si acum le-a trecut , nu mai au nimic momentan , ii tin sub observatie .

Mada foarte frumoase lucrurile care le-ai cumparat , sa le stapaniti sanatosi iar uniforma sa o poarte sanatoasa
rromanitza hai ca mai este putin si scapi de burtica si pe urma vei putea sa dormi mai bine , sa-ti dea DD un bebe asa cuminte si somnoros ca Maria mea :mananca , se joaca si doarme ca puturoasa cate 6-7 h pe zi in doua reprize de somn ( asta ziua ) sarcina usoara in continuare si ai grija de tine si bebelus
ClaudiaH foarte harnicuta esti , bravo mi-a placut tare mult ce joc frumos are Lucia sa se joace cu el sanatoasa si iubita de parinti si fratior .Spor la invatat cantecelele pentru Mos Nicolae lui Stefan
De ce nu incerci sa-i dai Luciei cate putin din ce gustati voi , bine ce are voie ma refer .
OanaRusu spor la diversificare , sa pape bebe tot ce-i da mamy
Amalia ma bucur ca sunteti bine, dam un pupic mare sa treaca mai repede colicii ce frumos face David , bravo lui .
Diana ooff draga de tine , cred ca iti este tare greu fiindca ai aceste temeri inceacra si mergi la un pshiatru , te va ajuta foarte mult , iti doresc numai bine si te asteptam cu vesti mai bune despre tine , ai grija de tine si familie
ingeras26a ooofff ce greu cred ca iti este sa stai cu teama in suflet mereu , iti doresc sa-ti ajute Dumnezeu sa duci pana la capat aceasta sarcina , stai in pat cat de mult poti si sa speram ca va fi bine.Eu nu am trecut prin asa ceva deci nu stiu sa-ti raspund
Dodo-pui recuperare usoara lui bebe si voua multa putere sa rezistati
zsuzsu sarcina usoara iti doresc
Cami pupici d el anoi
Oana Rusu multumim pentru mutare

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 37 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, am pierdut sarcina...mi-a facut aseara chiuretaj.
Am sangerat mai rau ieri, dar nu am eliminat decat un cheag mic de sange. Am fost la Tutu la eco si sarcina nu mai era, nu se mai vedea saculetul.
M-a chiuretat aseara pe la 22.
Sunt ok, incerc sa ma tin tare si sa ma alin cu gandul ca asa a fost sa fie si se intampla. Este cumplit de greu, dar ma ancorez de maya si devine mai usor.
Plus ca incerc sa vad partea pozitiva a lucrurilor, si anume ca am reusit sa raman insarcinata cu o trompa.
Dupa primul ciclu pot incerca iar.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Sanatate ingeras, sa te ajute DD sa treci cu bine de aceasta incercare grea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata mamici!

La Multi Ani, Niculailor si Nicoletelor, multa sanatate si sa veniti pe la noi in fiecare an!!!

Ingeras, imi pare nespus de rau pentru tine dar nu iti pierde speranta si ai sa vezi ca totul va fi bine! Am o prietena care nici macar nu a avut sangerari, sarcina usoara, fara greturi sau alte probleme si uite ca intr-o zi la eco a aflat cu stupoare ca bb nu mai este....Curaj si tinem pumnii sa ramai din nou!!!

Fetelor ieri am fost la dr si am stabilit data: joi internare si poate tot joi, sau vineri, inca nu stiu sigur, ceza....deci mai am asa putin si emotii asa mari.......
Va pup si ne auzim!!!

Dana, 38, mami de David din 9.11.2004

Mergi la inceput

He-he, Dana, deci in curand treci cu acte in regula la scutece!

Mergi la inceput