Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny o prind eu!:)) LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Bai ce frumos se aseaza el, mor Se vede ca a exersat ceva pana acum! Iar cu pisica, nu stiu cum aveti asa curaj nene...eu m-as teme sa nu sara la el...ca deh, e animal, are instinct...dar eu nu stiu prea multe despre pisici...probabil stiti voi ce stiti
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Nicoleta, da, acum in situatia asta, nu prea le mai folosesc...
Tuchi, ce rau ca ai plecat, voiam sa te intreb mai multe despre aceasta candidoza la bebei. De exemplu, cum arata?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
lianam spune:
citat din mesajul lui tuchita Nicol, biberoanele nu le mai sterilizez de lene, iar baie ii fac cu siguranta in fiecarea seara, cu mici exceptii( cum a zis si Simo!) sa nu v-aud ca baia slabeste sau mai stiu eu ce alte prostii!( bine-ar fi ca m-as spala si eu mai des!-Liana, te bagi?) Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
daaaaaa tuchiiii, ma bag, cum nu ? aoleu daca ar fi asa, i-as lua lui teo costum de scafandru (ca nu am cu cine o lasa nici macar 5 minute si nu pot sa tin copilu' atata in apa fie si ptr o mama mai slabuta, mai draguta ) si am sta numai in cada
Liana, mami de Teo
tuchita spune:
clau, hai ca mai sunt!
Nu stiu cum sa zic-pielea e rosie, dar altfel decat la o iritatie de scaun neschimvbat la timp sa zic, leziunile sunt parca un pic in relief, parca usor aspre si ot aparea mici bubite albe pe marigini!
si se intinde ca o floare...
n-am fost buna la dermato, ideea e ca e altfel decat o iritatie de scutec obisnuita! Si cred ca e asa ceva pentru ca nu trece decat daca ii dai antimicoticul ce-i trebuie!
Viletul de gentiana e bun pentru ca e un antimicotic slab, dar probabil nu e suficient!
iar flucinolonul e cortizon care reduce inflamatia locala!
daca as vedea poza cu pasarica rebecai mas putea zice daca seamana cu ce a avut ilinca!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mimonix spune:
citat din mesajul lui Simo27 Ne intelegem ca fratii Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Bai ce freza are Sam sa mor nu alta....nu prea il baga in seama pe bietul David care tare isi mai da silinta Mi-a placut rau cand a explicat Davis ca vorbeste pe limba lui Sa nu care cumva sa creada cineva ca el asa vorbeste
DEmential!
Acum sa ne intelegem cu neste treburi:
1.Io mor dupa Sam si nu ratez nicio poza , never! Nu ma mai trage de maneca, ca zau zau zau zau daca fac expre Azi de exemplu am luat-o de la coada la cap ... pt baieti ca ma'sa lor e tare nesuferita
2.Si Teo a mea vorbeste asa cu Vladutz chiar daca e mare-mare
3.Vin eu la masa odata si odata in lumea ta umila acolo , ca prea ma innebunesti
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Tuchiiii, ce bine ca te-ai intors!!! Am poze cu gogoshica ei proaspete facute dupa baita de seara. Mai e putin violet pe acolo, dar se vede bine de tot iritatia ca e intinsa. As vrea insa sa ti le trimit pe mess...pleaseee! ID-ul meu este toaderclaudia.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
tuchita spune:
si nu vreau sa ma laud, dar am doua prietene care au patit la fel, si le-a mers bine cu ce le-am zis!
Adik luand-o logic- n-au ce sa aiba la fund decat iritatie de la kk care trece cu apa, sapun si bepanthen si candidoza....ca alti germeni patogeni sunt putin probabil de luat din scutece si ar fi ceva mai zgomotosi ca si manifestare...adik bube, puroie etc...
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mihatp spune:
peste toate imi sangereaza si hemoroizii... adica sper ca e asta, ca altfel n-am o explicatie care sa nu ma panicheze. Tuchi, Gecko asa-i ca nu poate fi altceva?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + poze la juma' de an
Luca creste
Miha scade
lianam spune:
a, am uitat: adriana eu am o prietena al carei baietel are probleme cu ochisorii (la fel i-a spus oftalmologul, ca probabil canalul este infundat); stiu ca i-a zis sa ii fac amasaj acasa si inca ceva, dar chiar nu mai stiu ce ii mai pune in ochisori, si daca nu se rezolva intr-o anumita perioada de timp, sa mearga si sa rezolve la clinica; daca reusesc sa vorbesc maine cu ea, o intreb ce a mai facut si iti spun
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Acum sa va zic cu friptura ofticoaselor
La ora 19 trecute fix toata familia era la masa ...am fost gata cu supa si cu friptura + garnitura de cartofi cu mozzarella A iesit demential totul...Vladutz a servit pesticul de ieri subtiat cu suc de rosii fiert separat S-au batut turcii
Am vazut si pozitze de pui de sirena la plaja (doar unde erau sa fie puii de sirena decat in piscina, la soare ,la mare )
Mai am de vizionat stiu, nu ma bateti
Nicoleta, ma bucur ca sunteti bine si ma bucur si mai tare ca mie mi-ai urat noapte buna personal
Tuchiai facut-o lata Eu am avut mereu noroc sa fie in preajma unu' mai rau ca mine si am trecut neobservata
Claumaine va fii mai cald ca azi, nu ma mai "duci" tu pe mine...m-am uitat nene la timpul probabil
Bubusuper idee cu Dutzu...imi place, e o prescurtare misto si cunosc un personaj care tare mi-e simpatic si care are aceasta "porecla"...iote ca nu stiam de unde vine, o sa-l intreb
Lianapana la 12 stau si eu mai nou ca nu ma mai tin batranele mele oase mai mult Dar inteleg cum de vine treaba cu tero plina de energie si ma intreb cum de rezisti
Mihasanatate multa puiului
Sper ca n-am uitat de nimeni, dar oricum revin dupa rondul de spalat vase de seara
poze