Puiuti de Randunici 2008!! (135)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
miha imi pare rau de puiul bolnavior, sa treaca repede..si nu te mai invinovati, ca nu ai de ce daca nu a dat semne..se intampla
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
sara buna!
nik nou despre noi, doar ca Seb si-a mai revenit cu mancarea!Eu am cam umblat creanga azi prin oras, l-am lasat pe randunoi cu copiii...mi-am cautat si eu o fusta si am ajuns la concluzia ca nu se mai gasesc fuste decat la magazinele pentru babe!
Ma rog, mi-a placut una la Promod dar era un sfert din salariul meu asa ca m-am facut ca nu imi place!
ma duc sa citesc din urma, vad ca ati ciripit la greu! Sper sa fac si o scrisoare inainte de a ma lua somnul!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
clauclau spune:
Gata si noi cu programul de seara, papa bun, baita, nanica. Doarme Rebe langa mine ca un ingeras...
Mai Bubule, nu e chiar asa o fericire..., randunoiu face mancare in fiecare seara si tot ce e de facut in casa, dar nu sta DELOC cu Rebecca pentru ca zice ca plange la el. Si astfel eu stau non stop cu ea, ceea ce e super greu si el face de toate prin casa! Asa a gasit el de cuviinta sa ma ajute...
Tuchi, ma bucur ca e mai bine Seb si ca a inceput sa pape mai bine. Cu hainele stiu cum e, greu gasesti ceva frumos ..., saptamana trecuta mi-am tot cautat si eu un paltonas si greuuu am gasit cand nu mai aveam nici-o speranta.
Miha, imi pare rau de pui mic bolnavior..., bine ca ti-ai ascultat instinctul de mama.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Nicoleta spune:
Salut.
Noi traim, suntem pe calea cea buna cu sanatatea...
Clau, incearca ma sa nu-i mai dai cu servetele umede deloc, macar cateva zile! Spal-o la fiecare schimbat de scutec, daca e pisu numai cu apa calda eventual, ca sa nu o iriti de la sapun, apoi usuca bine si apoi aplica o crema. Cat de des folosesti servetelele umede?
Ma duc la nani. Va pup pe toate. Si pe tine, Mimo.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Simo27 spune:
Miha,sanatate lui Luca!
Tuchi,eu imi gasesc fuste faine,nu de babela vreo 3 magazine de aici!si sunt destul de acceptabile ca pret!
si Sebaceului si Ilincai
Am terminat si eu treaba la bucatarie,copii deja viseaza,eu ma mai duc sa mai fac o baita lunga,ca deh,iar e mama la noi!sa o tina Dumnezeu sanatoasa ca tare mult ne ajuta!
Noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
adrianadana spune:
salut la toata lumea.Am vazut pui care se misca f mult, mananca frumos, vorbesc, merg si au si dinti ... noi nu facem nimic. Ma bucur pt puii care se simt mai bine si multa sanatate celor care sunt inca bolnaviori. Imi pare rau pt Luny care nu mai rezista.. cred ca e groaznic.
Apropo de bebeii cu iritatii ... mie mi-a zis un medic pediatru ca ar putea fi de la iaurt(care e destul de acid). Cei care au probleme mananca iaurt? Si a aparut cam in perioada in care au inceput iaurtelul? aaa.. si mi-a mai zis ca vaccinurile astea cumparate nu sunt prea bune pt ca sunt pt 5 boli (?????) si fiind prea multe bulverseaza organismul care nu produce anticorpii necesari in cantitati suficiente. Asa se explica si faptul ca nu determina febra. Cred ca nu va intelege nimeni nimic ... dar sunt obosita.
Tuchi tu parca spuneai ca faci cozonac in masina de paine... poate ne dai si noua reteta. Confirm ca e o minune masina asta. Eu am Moulinex OW5000 si e super.
Sa va mai intreb si eu ceva.. noi avem probleme cu ochisorii de la nastere (lacrimeaza). Dupa N tratamente cu antibiotic s-a ajuns la concluzia ca e obstructie de canal. Problema e ca am tot amanat o interventie in speranta ca se va rezolva si acum i se roseste destul de rau pleoapa. A facut cumva cineva desfundare de canal???? offf cat as vrea sa n-o mai chinui....
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
tuchita spune:
Clau si Bitza, eu am patit-o relativ rau cu Ilinca si a fot candidoza, care la bebelusi se manifesta intr-un anume fel....nu stiu de ce banui ca si la voi e acelasi lucru!
La Ilinca a trecut cu aplicatii de 2 ori pe zi, dimineata si seara, pe pielea spalata cu apa si sapun( sanosan ) cu Fluocinolon si Nizoral.
Parerea mea e ca nu e bine sa dati cu o mie de pomezi, cu crema schimbata la doua zile, pentru ca trebuie nitica rabdare!
Am vazut-o pe Tzupanica cum calareste motanul..vai saracul ce-ar pati daca l-ar prinde Ilinca!
Olgutza, bine ca ai termnat cu rapoartele! Degetelele cum sunt?
Ilinca are o prietena sofia careia ii spune "pia" si apoi "popia"!
Era ma-sa terminta pentru ca ea nu-si spunea in nici un fel!
Simo, absolut deliciosi baietii tai! Imi venea sa-l manac pe Sam prin monitor cu buzele lui cu tot!
Luny, de elful tau ce sa mai zic? cred ca o sa meraga inaintea lui Seb! cat despre tine, de-abia asteptam sa-ti cada prosopul!
Nicol, biberoanele nu le mai sterilizez de lene, iar baie ii fac cu siguranta in fiecarea seara, cu mici exceptii( cum a zis si Simo!)
sa nu v-aud ca baia slabeste sau mai stiu eu ce alte prostii!( bine-ar fi ca m-as spala si eu mai des!-Liana, te bagi?)
Eu chiar nu va inteleg de ce va mai toti consumati cu Amina...Mimonix, pentru ceea ce voi zice nu numai ca voi fi lovita cu pietre si arsa pe rug, dar si vio imi va zice ca eu ar trebui sa fiu un exemplu...iaca nu sunt...Seb a furat azi un cartof De la mac( din punga sora-siipentru ca mama denaturata s-a plimbat prin mall in loc sa faca mancare!) si l-a molfait! Ce-i drept l-a scuipat dupa jumate de ora....
Mihatp, l-am vazut pe berbec, sa cred ca inghite lingurita cu totul, nu alta! Ce mare si capos e!
Gecko, si Seb trage, suge, linge...o fi de la cromozomul Y , ca sora-sa a fost mai blanda!
Bubule, gata painea cu masline? de cand zic sa incerc si eu ceva nou, dar mi-e o lene si tot de-aia superrapida fac! dar am facut si cozonac, sa stii, si a iesit bunut!
Cami, hai ma, mai ai doi ani si gata si cu pupicele?
Ariel, asa e , importanat e sa o punem! ideea cu macul e ok, recunosc ca mie ora 11 imi convine cel mai mult, in ideea ca tre' sa o iau si pe Ili care tre sa se culce cel tarziu la 2 de pranz si nu ma sfiesc sa-i dau lui Seb fructele in public!( auzi, mimo!!)
Vai, cat de frumosi sunt si puii tai! Ma minunez cum sta Alex cu coditele alea...iar teo e din ce in ce mai blond!( desi eu inca nu m-am prins cine-i asa de blond in familia voastra!)
De urat as mai ura, ca sigur am uitat pe cineva si mai am multe de zis, dar ma zboara randunoiul ca are treaba la calculator! si tre' sa il las ca vineri n-am bona si ma duc in parc la Unirea sa dau sfaturi despre diabet, ca e ziua mondiala a diabetului ! castig si eu un ban de-o fusta, ce sa fac?
tuchita spune:
reteta de cozonac am luat-o de pe aici de pe forum, era un subiect cu masina de paine pe la bucatarie...numa' ca imi iese cam mare si cam da pe afara, tre sa mai adaptez reteta, ca eu n-am masina mare ca a Oanei!
oricum, am dat un search pe net si am gasit niste bloguri cu niste retete de mori, iar concluzia cea mai buna e ca se merita sa faci aluatul in masina si sa-l umpli si sa-l coci in cuptor, pentru ca asa seamana a cozonac! copt in masina seamana a panettone mai mult, dar e " dublu delicos!"
fug ca mananc bataie!
clauclau spune:
Adriana, imi pare rau de Daria cu ochisorul, nu stiu ce sa-ti zic cu desfundarea canalului lacrimal...
Cat priveste iritatia, Rebecca mananca iaurt, dar nu a coincis cu aparitia ei. Iaurtel mananca de mai bine de o luna iar iritatia o are de mai putin de 2 saptamani. Nu stiu...
Nicoleta, servetelele astea ( Pampers Senzitive ) le folosesc de la nasterea Rebeccai si este prima oara cand are aceasta iritatie. Nu cred ca are legatura cu ele, nici cu pampersii caci am schimbat si baxul ... Offffff! Bine ca se simte mai bine puiul mic.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Nicoleta spune:
Clau, ideea era ca macar acum cu iritatia sa nu le mai folosesti. Ca poate nu e de la ele, dar pot ingreuna vindecarea. Zic si eu...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)