Firma mobila bucatarie?
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor,
Va rog frumos sa imi recomandati unde pot face mobila de bucatarie pe comanda . Sunt foarte pretentioasa .Vreau sa fie seriosi, materialul sa fie de calitate si finisajul la fel.Numai ca ....si pretul sa fie avantajos.
Daca imi puteti recomanda pe cineva, v-as ramane datoare.
Nu stiu de unde pot gasi o firma sau particular serios fara sa iau tzeapa.
Imi puteti raspunde pe PM.
Multumesc frumos de mii de ori
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Eu mi-am facut aici www.norvinia.ro , sunt foarte multumita. Nu pot spune ca a fost foarte ieftin, dar finisajele si calitatea sunt super, cel putin a iesit exact ce/cum am vrut.Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adialex spune:
ne poti spune asa, informativ, la ce pret te-a dus? si pt ce tip de bucatarie, mare sau mica? am intrat pe site-ul lor, si mi-a placut ce am vazut acolo, as vrea sa ma duc la showroom
multumesc
cosmi1975 spune:
dar ce preturi au cei de la norvinia...eu mi am facut toata mobila la fabrica varului mei(asta n a contaat la bani)ce model am vrut si am fost foarte multumita de seriozitate...si colegele mele la fel
ca l am recomandat mai departe
noi2 spune:
Noi am comandat mobila de bucatarie la Staer.Voiam lucioasa, iar acolo am avut de unde alege, multe culori, multe blaturi, 3 categorii de pal sau mdf. Pretul mi s-a parut foarte bun, deoarece in comparatie cu alte firme,nici nu se poate compara, iar finisajele si calitate sunt in regula, sunt foarte asemenatoare cu Mobexpert sau Neoset.Vineri comand si dormitorul.
..shi te iubesc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Aveti www.norvinia.ro/mobilier/bucatarii-in-L/c-buc-l17.html" target="_blank">aici poze cu bucataria mea (sunt vreo 4-5 poze din diferite unghiuri)...m-a costat 2800 de euro, e destul de mare, integral din MDFMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cosmi1975 spune:
2800 mi se pare fff mult,adevarat ca i din mdf a me a din pal si e in genul asta ..acu 3 ani am dt 2800 pe toata mobila din casa...adica bucatarie ,coltar,2 dormitoare, birou....si multe altele dar atatia bani....pe o bucatarie
Miramar spune:
Recomand Sipro - eu am mobila de la ei de 2 ani si sutn f. multumita. Acum si-au comandat si socrii si parintii mei si a iesit si la ei impecabil. Pretul a fost in jur de 2000 euro pt. mobila pe doua laturi (2 X 3 metri)
www.sipro.ro
emabucuresti spune:
Mda, din pacate eu nu ma in ghesui sa recomand firma Norvinia, am mai scris despre subiectul acesta, iata experienta mea cu ei, multe amanunte neplacute nu am mai avut timp si energie sa mentionez...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122500
Succes sa gasesti o firma cu care sa te intelegi si atentie la contract, penalitati in caz de intarzieri nesimtite, penalitatile sa nu fie de 0,... pe zi ca inseamna praf in ochi, te pot intarzia si un an si tu esti cu avansul dat, ei nu au nimic de pierdut.
Eu sunt multumita de piese de mobilier de la Ikea, acum nu stiu exact ce si cum despre mobila lor de bucatarie, mi-am cumparat si asamblat doar un dulap si niste polite si mi-a placut ce a iesit.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
MamideIngeras spune:
Fetelor va multumesc pentru raspunsurile voastre prompte.
Am sa fiu foarte atenta deoarece sunt patita de aceea voiam recomandari.
Numai bine va doresc
lacrabaciu spune:
Eu sunt patita si revoltata pe STAER; fac parte din subsolul clasei de mijloc, cu 2 salarii de profesori debutanti si chiar a fost un efort sa ne comandam mobila de bucatarie de la ei; si evident, au intarziat; dar asta nu e nimic ... in prima luna de folosinta mi-au cazut 2 manere de la raftul cel mai folosit si sertarul cel mai folosit; in urmatoarele 3 luni mi s-au dezlipit 2 sertare cu totul iar acum un altul; asa ca .... mester de bucatarie m-am facut ... am cumparat manere noi, cu suruburi suficient de lungi si le-am montat iar apoi am cumparat un adeziv puternic cu care sa tot lipesc fetele de sertar sau fundurile de sertar care se dezmembreaza ... nu mai zic de alte neajunsuri mai marunte; Da, e adevarat, nu am facut reclamatie si nu m-am dus la garantie la ei dar mi-ar fi facut mai mare sila sa iau legatura cu oameni care lucreaza atat de indoielnic ca si calitate ... jenant ... mereu am vrut sa deschid un topic in care sa atentionez pe toata lumea ca poate pati la fel ...