Firma mobila bucatarie?
Raspunsuri - Pagina 2
larissa_79 spune:
Trebuie sa ne comandam si noi mobila de bucatarie. In afara de cele prezentate aici ma mai puteti ajuta cu ceva sugestii? Trebuie sa facem mobila la comanda.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
roli25 spune:
Eu am luat de curand bucataria de la Ikea. Au bucatarii modulare, piese de diferite forme si dimensiuni si le proiecteaza pe planul bucatariei tale. Cu siguranta gasesti o varianta care sa se potriveasca. Eu sunt f. multumita.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 Trebuie sa ne comandam si noi mobila de bucatarie. In afara de cele prezentate aici ma mai puteti ajuta cu ceva sugestii? Trebuie sa facem mobila la comanda. |
Eu mi-am luat bucataria de aici http://www.casanoua.com.ro/ (York).
Se face pe comanda, vin la tine, iti fac proiectul , propuneri si decizi ce anume te avantajeaza. Eu am bucataria de 2 ani si nici o problema. Este mai scumputa, dar usile sunt din lemn masiv , arata foarte bine si se vede/simte calitatea.
coltul meu de rai
catalina2307 spune:
citat din mesajul lui Georgeasca Cit inseamna mai scumputa? Poti sa ne zici un pret? |
Pe mine m-a costat cam 10 mii de eur. Dar foarte scumpe au fost accesoriile pentru mobilier colt,blatul, geamurile din cristal, manerele din portelan, bucataria neavand unghiuri de 90 grade au trebuit aplicate bucati din lemn masiv care nefiind produse de serie au trebuit comandate in Italia. La fel corpurile pentru frigider si masina spalat vase au fost destul de scumpe. Hota iar costa destul de mult, este adevarat arata foarte bine dar la fel de bine se poate pune o hota obisnuita(iar conul se poate face din rigips, si se placheaza cu gresie micuta). Pentru o bucatarie normala banuiesc ca se poate ajunge la un pret civilizat. Oricum merita incercat.
La fel de bine si blatul poate fi inlocuit cu gresie , bucatele mici. O solutie mult mai ieftina poate fi constructia bucatariei din rigips, blat din gresie, usi de la ikea (lemn), rafturi din pal. Eu asa am facut bucataria la casa de vacanta si arata chiar bine. Daca va place ideea in week-end as putea face poze sa va arat. Tot la ikea gasiti toate accesoriile necesare. Nu este nevoie decat de putina imaginatie.
coltul meu de rai
hristina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
Pe mine m-a costat cam 10 mii de eur. |
N-ai gresit suma ?!?
Doar mobila pentru o bucatarie?
Sa va bucurati de ea!
Imi pare rau, dar la pretul asta nu gasesc niciun emotion sa-mi exprime surprinderea!
gabitza2005 spune:
Am ramas socata 10000E .
Cunosc pe cineva cu foarte multi bani care a avut o oferta pentru o bucatarie marisoara tot la o suma deasta astronomica, chiar mai mare. Cica arata super mobila si ca plus puteau sa-i schimbe fetele la trei ani la o suma "modesta" dupa producator.
Ghiciti ce au ales : si-au mobilat bucataria cu produse Ikea la un pret normal si calitate buna - dupa mine arata minunat bucataria - si cu restul de bani au zis ca mai bine calatoresc sau fac altceva.
Din pacate cand mi-am mobilat bucataria nu exista Ikea, am facut-o pe comanda-dar niciodata mobila pe comanda nu va avea calitatea celei de serie (fabricile au tot felul de masinarii si scule pe cand nea Titi ce lucreaza intr-un "garaj" lipeste cantul cu fierul de calcat).
Sincer imi place mobila Mobexpert si chiar pare de calitate dar din pacate si pretul e pe masura.
jasmine30 spune:
Buna fetele.
Va recomand cu mare caldura o firma la care mi-am facut eu de curand mobila din dormitor si bucatarie. Suntem o familie de tineri care stau intr-un apartam de 2 camere si cu greu am reusit in vara asta sa il renovam, respectiv sa il mobilam. Am mers la Tamilia (aproape de Ghencea) si pe la depozitele de mobila din jur si asa am gasit o firma situata cumva vis-a vis de Tamilia (pe partea stanga cum se merge spre Home & Design Mall), care desi pareau simpluti la standul din depozit mi-au facut o mobila super la un pret super-ok si vreau sa va spun ca mi-au adus-o mult mai rapid decta termeneul stabilit). E adevarat ca mi-au montat mobila de catvea zile si mai am de asteptat pana vad cat e de durabil facuta, insa la prima vedere este impecabila.
La bucatarie am dat 2900 RON dar este facuta din pal si sticla colorata aplicata pe pal (adica am o usa din pal bej si una din pal cu sticla rosie aplicata), de lungime aprox 3 metri cu corpuri suspendate plus un corp suplimentar montat pe corpul de vis-a-vis.
Mobila de dormitor m-a costat 1600 RON si e din pal - stejar ferrara, cu un pat de 160*200 si cu o comoda de 2 metri lungime si 1 metru inaltime, cu usi si sertare. Am mai platit aprox 250 RON montajul.
Noi suntem super multumiti pentru ca au reusit sa ne faca o mobila super deosebita (combinatia de pal cu sticla colorata nu se prea face inclusiv pentru usile din partea de jos si va spun ca arata bestial) la un pret zic eu convenabil.
Chiar nu fac reclama pt ca nu am niciun interes dar tipii sunt super profi, foarte seriosi si nu au mentalitatea tipic romenasca (hai sa le luam banii si dupa aceea Dumnezeu cu mila).
Daca vreti detalii va rog sa imi spuneti.
ralucis spune:
Eu am facut recent mobila de bucatarie cu o firma galateana, http://www.mobilier-decorama.ro/, acum vad pe site-ul lor ca au magazin si la bucuresti, eu am gasit acolo un domn antohi f dragut care s-a deplasat de la galati la bucuresti pt masuri si prezentare paletar culori. am facut o mobila nu f sofisticata, alba, usi frezate din mdf mat, in forma de un fel de u mai distorsionat, cu un sg corp suspendat cu geam sablat, amortizoare la usi, blat de 4 cm, e un model combinatie intre clasic si modern. m-a costat 1000 de euro cu toty cu transportul de la galati pana la bucuresti. per asnamblu sunt multumita, daca ar fi sa fac alta mobila tot cu ei as face, dar as pune cant abs si la corpurile mobilei (de obicei asta se pune doar la sertare si la fronturi), in timp se ciupeste palul la imbinari si asa s-ar preveni aceasta ciupire a materialului.
crinuta spune:
citat din mesajul lui jasmine30 Buna fetele. Va recomand cu mare caldura o firma la care mi-am facut eu de curand mobila din dormitor si bucatarie. Suntem o familie de tineri care stau intr-un apartam de 2 camere si cu greu am reusit in vara asta sa il renovam, respectiv sa il mobilam. Am mers la Tamilia (aproape de Ghencea) si pe la depozitele de mobila din jur si asa am gasit o firma situata cumva vis-a vis de Tamilia (pe partea stanga cum se merge spre Home & Design Mall), care desi pareau simpluti la standul din depozit mi-au facut o mobila super la un pret super-ok si vreau sa va spun ca mi-au adus-o mult mai rapid decta termeneul stabilit). E adevarat ca mi-au montat mobila de catvea zile si mai am de asteptat pana vad cat e de durabil facuta, insa la prima vedere este impecabila. La bucatarie am dat 2900 RON dar este facuta din pal si sticla colorata aplicata pe pal (adica am o usa din pal bej si una din pal cu sticla rosie aplicata), de lungime aprox 3 metri cu corpuri suspendate plus un corp suplimentar montat pe corpul de vis-a-vis. Mobila de dormitor m-a costat 1600 RON si e din pal - stejar ferrara, cu un pat de 160*200 si cu o comoda de 2 metri lungime si 1 metru inaltime, cu usi si sertare. Am mai platit aprox 250 RON montajul. Noi suntem super multumiti pentru ca au reusit sa ne faca o mobila super deosebita (combinatia de pal cu sticla colorata nu se prea face inclusiv pentru usile din partea de jos si va spun ca arata bestial) la un pret zic eu convenabil. Chiar nu fac reclama pt ca nu am niciun interes dar tipii sunt super profi, foarte seriosi si nu au mentalitatea tipic romenasca (hai sa le luam banii si dupa aceea Dumnezeu cu mila). Daca vreti detalii va rog sa imi spuneti. |
Nu pui niste poze cu mobilerul?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta